Ponovna instalacija

poruka: 4
|
čitano: 2.402
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Ponovna instalacija

Imam sljedeći problem, imam prijenosno računalo acaer aspire 5750G (nije važan detaljan opis konfiguracije) na kojemu je došao orginalni windows 7 i microsft office starter2010 e ja želim ponovno instalirati sustav usput formatirati disk nemam nikakvih važnih podataka na disku trenutno, problem je što mi uz prijenosnik nije došao cd/dvd ili nešto slično već je instalacija išla automatski pri prvom pokretanju ja imam product key za windows i imam snid od acera ! Kako da pokrenem novu insatlaciju ili gdje da nabavim instalaciju i još jedno pitanje dali  microsoft office starter mogu opet instalirati i koristit ga kao do sada!!! ( nemojte mi govoriti uzmi si office pro ili slicno molim vas , hvala)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: Ponovna instalacija

- vjerojatno postoji recovery particija. Prolistaj upute i gledaj poruke na POSTu (F11 i sl)

- obično je predinstaliran i utils za izradu backupa/recoverya. To si trebao napraviti prvom prilikom.

- traži konkretniji odgovor kod distributera jer su za to plaćeni.

- svaki soft možeš korisiti u trial periodu, starter je vjerojatno predinstaliran (i vjerojatno je u reinstallu). Može se skinuti s MSovih stranica i ovisno o keyu se aktivira željena verzija (starter zapravo nije verzija kao home-pro..).

- možda je dovoljan office viewer (free).

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
15 godina
moderator
Re: Ponovna instalacija

Pa ako je s njim došao Windows onda bi morao imati i recovery particiju.

Kod paljenja dok se prikazuje Acer splash screen lupaj ALT+F10...trebala bi se pojaviti poruka "Please wait a moment..." sa Acer logom u gornjem lijevom kutu ekrana i nakon toga se otvara eRecovery Management. Dalje ćeš valjda znat i sam.

NAPOMENA:

Napravi backup prije toga ako je potreban.

TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija // na glupe postove i pitanja odgovaram sa: ke???? // besplatno gledam u kristalnu kuglu i otkrivam koje su vaše komponente :)
14 godina
neaktivan
Ponovna instalacija

Hvala na brzim odgovorima idem probati!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice