zanima me što sve dobivan prelaskom sa xp-a na vistu,
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
DX10 i lijepše sučelje.
ima puno rasprava o tome na forumu pa malo potraži
Da, dobro ti je jarluk napisao.
Ako ti xp radi dobro i neces igrat igre na dx10, nevidim razloga za prelazak na vistu. Prema pretpostavkama 7-ca izlazi polovinom 4 mjeseca , pa ako ti nije toliko potrebno prijec na vistu, radje pricekaj da izadje novi OS :)
Ako ti xp radi dobro i neces igrat igre na dx10, nevidim razloga za prelazak na vistu. Prema pretpostavkama 7-ca izlazi polovinom 4 mjeseca , pa ako ti nije toliko potrebno prijec na vistu, radje pricekaj da izadje novi OS :)
Kako nemoze pogrijesit odlaskom na vistu? ( prvo da se razumijemo, i ja koristim vistu trenutno! )
Sve ovisi o tome kakav pc ima, sto zeli radit na njemu, igrat se , obradjivat fotke, filmove i slicno.
Kako nemoze pogrijesit odlaskom na vistu? ( prvo da se razumijemo, i ja koristim vistu trenutno! )
Sve ovisi o tome kakav pc ima, sto zeli radit na njemu, igrat se , obradjivat fotke, filmove i slicno.
DX10, Aero, grafičko sučelje, bolju grafiku u igrama
ok,fala svima
Sve ti zavisi od potreba, neke velike pomake izmedju Viste i XP-a obicni korisnik nece ni osjetiti. Tako ako mislis da kupujes Vistu, onda nemas potrebe, dobices samo manje kuna u dzepu. Ako je na poklon ili ... onda slobodno je instaliraj. Neces se pokajati.