Pitanja za vistu

poruka: 11
|
čitano: 1.469
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Pitanja za vistu

zanima me što sve dobivan prelaskom sa xp-a  na vistu,

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Pitanja za vistu

DX10 i lijepše sučelje.

Procesor: Intel Pentium Dual Core E5200 2,53Ghz 2MB Cache 800Mhz FSB Matična Ploča: BIOSTAR G31-M7 RAM: 2GB Kingmax DDR2 800Mhz Grafička Kartica .: Club3D Radeon HD4550 512DDR3

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Pitanja za vistu
ma nemoj prelazit na vistu. bolje čekaj sedmicu

ima puno rasprava o tome na forumu pa malo potraži
16 godina
neaktivan
Pitanja za vistu

Da, dobro ti je jarluk napisao.

Ako ti xp radi dobro i neces igrat igre na dx10, nevidim razloga za prelazak na vistu. Prema pretpostavkama 7-ca izlazi polovinom 4 mjeseca , pa ako ti nije toliko potrebno prijec na vistu, radje pricekaj da izadje novi OS :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
NiGHTSEEkER kaže...

Ako ti xp radi dobro i neces igrat igre na dx10, nevidim razloga za prelazak na vistu. Prema pretpostavkama 7-ca izlazi polovinom 4 mjeseca , pa ako ti nije toliko potrebno prijec na vistu, radje pricekaj da izadje novi OS :)

ma daj molim te..
i sedmica će, baš kao i vista, imati milijun bugova kada izađe, te će joj trebati minimalno dva-tri mjeseca da se to ispravi.. 
uzmi vistu, nemožeš pogriješit,
a sedmicu, ako i budeš uzimao, onda ju uzmi tamo u 9. , 10. mjesecc. 
Steve Jobs je moj uzor! haha http://www.theTGC.org Dennis Ritchie"UNIX is basically a simple operating system, but you have to be a genius to understand the simplicity.
16 godina
neaktivan
Pitanja za vistu

Kako nemoze pogrijesit odlaskom na vistu? ( prvo da se razumijemo, i ja koristim vistu trenutno! )

Sve ovisi o tome kakav pc ima, sto zeli radit na njemu, igrat se , obradjivat fotke, filmove i slicno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
NiGHTSEEkER kaže...

Kako nemoze pogrijesit odlaskom na vistu? ( prvo da se razumijemo, i ja koristim vistu trenutno! )

Sve ovisi o tome kakav pc ima, sto zeli radit na njemu, igrat se , obradjivat fotke, filmove i slicno.

ovo sve mozes na xp, visti i 7 (kad izađe)

nek odabere koji mu se više sviđa i točka.
16 godina
protjeran
NiGHTSEEkER kaže...

Ma sedmica ce tek krajem ove ili početkom iduće godine izać. Polovinom 4. mjeseca će izaći Relase Candidate, pa nakon pola godine finalna verzija.
Procesor: Intel Pentium Dual Core E5200 2,53Ghz 2MB Cache 800Mhz FSB Matična Ploča: BIOSTAR G31-M7 RAM: 2GB Kingmax DDR2 800Mhz Grafička Kartica .: Club3D Radeon HD4550 512DDR3 Hard Disk: Hitachi HDD320GB 8MB Cache, 7200 o/min Napajanje Frontier 400W
16 godina
neaktivan

DX10, Aero, grafičko sučelje, bolju grafiku u igrama

Procesor: AMD Athlon 64 X2 4200+ Matična: MSI K9N Neo V2 Grafička kartica: MSI Nvidia 8400GS 512MB RAM: 2GB HDD: Maxtor 160GB Monitor: Philips 190CW Kućište: Coolmaster OS: Windows Vista Ultimate SP1
16 godina
neaktivan
Pitanja za vistu

ok,fala svima

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Bez premca, Vista je bolje. Mi koji zivimo na Balkanu ne mozemo se ni buniti, jer u vecine i nije legalna.

Sve ti zavisi od potreba, neke velike pomake izmedju Viste i XP-a obicni korisnik nece ni osjetiti. Tako ako mislis da kupujes Vistu, onda nemas potrebe, dobices samo manje kuna u dzepu. Ako je na poklon ili ... onda slobodno je instaliraj. Neces se pokajati.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice