Odabir Windowsa za vaše računalo
- poruka: 601
- |
- čitano: 227.876
- |
- moderatori:
pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
pozdrav dobio sam racunalo bez windows os pa me zanima sta je bolje windows 7 ili 8 da instaliram imam oba
pozdrav dobio sam racunalo bez windows os pa me zanima sta je bolje windows 7 ili 8 da instaliram imam oba
super ako imaš oba, onda instaliraj što ti više odgovara.
Ja sad samo koristim osmicu, jer mi je super.
Neki i dalje sedmicu, jer im se ne sviđa osmica, ali eto pošto radiš sve novo, probaj osmicu, pa vidi jel ti se sviđa, ako ti se ne sviđa i imaš vremena za igranje, lako ćeš vratiti i staviti neki drugi OS. ;)
Moja preporuka WIN 8.
svidja mi se windows 8 tako da cu ga instalirati.
pozdrav jel isplativo windows 7 ultimate 32-bit na ovom pc-u:
Intel Pentium G2010 2.8GHz
4GB RAM
Radeon HD 6570 1GB DDR3 Edition
Seagate 500GB HDD
pozdrav jel isplativo windows 7 ultimate 32-bit na ovom pc-u:
Intel Pentium G2010 2.8GHz
4GB RAM
Radeon HD 6570 1GB DDR3 Edition
Seagate 500GB HDD
Stavi Windows 7 Ultimate x64, radit će bez problema na toj konfiguraciji.
Pentium 4 3.00 Ghz
2 GB Ram ddr2
Mislim instalirat windows 7 home premium 32 bit
Pa eto da pitam,koristio bih ga za facebook,youtube,inace web,malo photoshop i dreamwaver i malo visual studio i mozda kad kad odigram cs 1.6
i sta milite bil ovo moglo normalno radit
kazu ko pita taj ne skita
Pentium 4 3.00 Ghz
2 GB Ram ddr2
Računalo nije preslabo za win 7 x32, nije naveden model matične ploče, pa ne mogu vidjeti dali navedena podržava Win 7, isto vrijedi za grafičku.
Probaj ga instalirat, možda sam snimi potrebne drivere, ako ne, probaj ih skinut sa windows update-a, ako ih nema ni tamo, onda se vrati na XP.
MBO - Asus P5PL2
MBO - Asus P5PL2
Postoje driveri za Vistu, trebao bi win 7 raditi bez problema.
mogu li windows 7 ultimate na 4gb rama ?
Da ,mogu - i to najbolje 64 bitni.
mislio sam na 32-bit windows 7
mislio sam na 32-bit windows 7
Imaš 4 GB rama ,imat ćeš na raspolaganju najviše 3 do 3,25 GB.
Bok decki. Zanima me zasto mi se komp zamrzne svaki puta kada idem metati windowse? Znaci komp je novi sve novo kupljeno i kada idem metati windows 7 ultimate x64 svaki puta mi se zamrzne. Nemogu ni misem micati. Pa bih vas htio pitati u cemu je problem? Dali je mozda u cd-u sto je mozda izgreban ili u przilici? Sve i jedan cd koji sam probo radi na starom kompu.
Bok decki. Zanima me zasto mi se komp zamrzne svaki puta kada idem metati windowse? Znaci komp je novi sve novo kupljeno i kada idem metati windows 7 ultimate x64 svaki puta mi se zamrzne. Nemogu ni misem micati. Pa bih vas htio pitati u cemu je problem? Dali je mozda u cd-u sto je mozda izgreban ili u przilici? Sve i jedan cd koji sam probo radi na starom kompu.
Lako da je moguće da je do DVDa, probaj preko USB ili nabavi neki novi DVD, uglavnom probaj svakako preko USBa iznenaditi ćeš se koliko je brža instalacija :)
kako da bootam sa usb-a?
kako da bootam sa usb-a?
http://www.bug.hr/forum/topic/windows/upute-instalacija-win-viste-7-usb-sticka/25080.aspx
dali ima razlike u brzini 64bit verzija windowsa 7?
koristim kantu samo za igre, kupio bi neki tek tolko windows no ako postoja razlike molim recite koji su najbrzi? u igrama dakle.
kanta je sa hasfail i7, sa hrpom rama i asusovom maticnom, problemi sa driverima su prestrasni. od kad sam imao zadnju asusovu maticnu oso je asus softwerski u 3pm.
- Kažeš da mašina ima hrpu RAMa, onda taj ram treba i iskoristiti, instaliraj si x64 verziju windowsa.
- Problemi sa kompatiblnošću su riješeni još odavno.
Nema osim ako ne instaliraš Starter verziju. Instaliraj HP X64.
POZZ imam win7 na kompu svom ali nije org pa me j*be nesta...imam org xp cuo sam nesta za njega da ako se ima 4gb rama ili vise da nije ga dobro stavit... pa jel to tocno ili nije
POZZ imam win7 na kompu svom ali nije org pa me j*be nesta...imam org xp cuo sam nesta za njega da ako se ima 4gb rama ili vise da nije ga dobro stavit... pa jel to tocno ili nije
Ovako formuliranim pitanjem nikad nećeš dobiti odgovor. Bolje rečeno svaki odgovor je točan i pogrešan u isto vrijeme. Daj više podataka o računalu pa ćeš dobiti i odgovarajući odgovor.
EDIT: Sad pogledah što si upisao pod "Moj PC" i moje je mišljenje da ne bi trebao imati problema sa 7-com. Pogledaj pod device mamagerom imaš li koji žuti uskličnik.
POZZ imam win7 na kompu svom ali nije org pa me j*be nesta...
Ovako formuliranim pitanjem nikad nećeš dobiti odgovor. Bolje rečeno svaki odgovor je točan i pogrešan u isto vrijeme. Daj više podataka o računalu pa ćeš dobiti i odgovarajući odgovor.
Najvjerojatnije ,po napisanom ,ima problema s aktivacijom Windowsa. A nema ključ. Capish?
A za to mu mi ovdje ne smijemo pomagati.
A vjerojatno ne zna ni za Loader by DAZ.
Kako će 7-ica raditi na 768MB ram-a?
Kako će 7-ica raditi na 768MB ram-a?
Sporo.
ma znam probo sam ali nece ugl nije bitno
MOže preporuka windowsa za laptop acer aspire one 722..... win 7 64bit nikak ne rade...sve šteka...ne mogu gledat ni youtube video kako treba itd...a vidio sam i slabije mašine da rade te stvari bez problema...probao sam stavit 4gb rama umjesto 2gb ali nije neko poboljšanje.... thx
- Ako ja dobro gledam, to čudo ima 1GHz procesor.
- Probaj stavit x32 windows 7, ako onda ne bude išlo, onda ti ostaje jedino XP ili neka distribucija Linuxa.