Nakon instalacije windows 7 pokazuje boot i za xp

poruka: 4
|
čitano: 3.018
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Nakon instalacije windows 7 pokazuje boot i za xp

Ja imam problem da kad sam instaliro windows 7 na particiju gdje mi je bio win xp(išo sam format disk prilikom instalacije) opet mi se prilikom starta upali izbor da li želim pokrenut xp ili 7, a kada izaberem xp piše da se ne može loadat..pa normalno kad sam formatiro disk..al ne kužim zašto mi se onda sad pojavljuje.. jel zna itko zašto to dolazi i kako to riješit?

Zivot je ono sto nam se dogadja dok smo zauzeti planiranjem!...j.lennon
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Nakon instalacije windows 7 pokazuje boot i z

damo se kladit da nisi ajd odi vidi dal imas folder windows old ako to nije onda si fulo particiju

Life will kill you, even if you're in a rock and roll band
Poruka je uređivana zadnji put pon 2.8.2010 1:27 (R4zOR229).
15 godina
neaktivan

nije ne..imam particiju od 40gb za windows i particiju od 250 gb za ostalo =))..nemožeš fulat hehe..a i dobro sam pogledo c particiju, da mi ipak bez obzira na formatiranje što uvijek napravim kad si stavljam windows nije šta slučajno ostalo od xpa i nije,

ma mislim da to ima veze s onim mb što si windowsi uzmu za bootanje, možda su mi ti mb bili na d, jer sam rješio problem tako što sam napravio novu instalaciju, ali sam formatiro obje particije i nije više bilo..

a btw možda bi pošto vidim da više manje niko ne zna o čemu bi se moglo radit, da li si ja mogu namjestit da me ne pita što bih bootao, nego da si namjestim da mi odmah boota novi windows?

Zivot je ono sto nam se dogadja dok smo zauzeti planiranjem!...j.lennon
17 godina
neaktivan
superjasko kaže...

Ja imam problem da kad sam instaliro windows 7 na particiju gdje mi je bio win xp(išo sam format disk prilikom instalacije) opet mi se prilikom starta upali izbor da li želim pokrenut xp ili 7, a kada izaberem xp piše da se ne može loadat..pa normalno kad sam formatiro disk..al ne kužim zašto mi se onda sad pojavljuje.. jel zna itko zašto to dolazi i kako to riješit?

Skini program Easy BCD i pomoću njega uredi Boot.ini file i izbriši podatke o XP-u !

Never argue with an idiot, he'll drag you down to his level and beat you with experience
Poruka je uređivana zadnji put pon 2.8.2010 13:10 (Groza).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice