Komp se nece ugasit

poruka: 9
|
čitano: 2.848
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Komp se nece ugasit

ovaj problem sam primjetio jucer a i tad mi se poceo dogadati...kada stisnem turn off tipu ko da nisam nista stisnuo nego kao da sam refreso screen. mogu ja stiskat kolko ocu al neda se ugasit nego jedino se da kada odem log off, switch user i onda turn off...komp sam jucer skeniro KIS 2009 i on kaze da je sve cisto. moze pomoc?

Q6600 @ 3.0 GHZ, 1.28V 2x2 GB Redline Mushkin 1000 mhz (5-5-5@15) Gainward HD 4870 512 MB Western Digital Caviar 640 GB Fortron 650w Spire Fourier IV

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Komp se nece ugasit

Prvo Deinstaliraj taj Kaspersky pa instaliraj Threatfire (potpuno je besplatan) i skeniraj s njime on je puno bolji...

http://www.threatfire.com/

Ako ništa ne bude pomagalo onda je vrlo moguće da ćeš morati reinstalirati windowse

Nijedno pravilo bez iznimke!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Komp se nece ugasit

ma kakav theatfire..nikad cuo za njega i da ga idem instaliravat Belji se. kaspersky je proglasen najboljim a u to sam se uvjerio jos davno prije...reinstalacija sustava ne dolazi u obzir jer imam dosta toga na kompu i vec sam umoran od toga...u posljednih 6 mjeseci 8 puta rusio i stavljao novi sustav, sto vistu 32 bit, vistu 64 bit, windows 7 64 bit, par puta xp itd...imali koje dugo rjesenje mozda?

Q6600 @ 3.0 GHZ, 1.28V 2x2 GB Redline Mushkin 1000 mhz (5-5-5@15) Gainward HD 4870 512 MB Western Digital Caviar 640 GB Fortron 650w Spire Fourier IV

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Komp se nece ugasit

Nisi nikad čuo za Threatfire?????? Taj program je među najboljima samo što nema popularnost kao ovi neki poput AVG-a Eseta Kasperskya Avasta ...... itd.   

Reci mi samo dali si skido neke sumljive pacheve ili crackove pa ti se comp restarto nakon što si pokrenuo isti??????

Nijedno pravilo bez iznimke!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Komp se nece ugasit

nisam nis sumnjivo skido ovih posljednjih dana...samo mi se odjednom dogodilo...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Komp se nece ugasit

Koji je Windows u pitanju? Izgleda mi kao problem u registry-u od windowsa.

FOXCONN P9657AA; INTEL CORE 2 DUO E4300 (1.8GHz) oc @ 2.5GHz; ASUS EN7300GT SILENT (400/800) oc @ 570/960; 2 GB DDR2 RAM TwinMOS 667MHz; HDD 160 GB WD; LENOVO L171 17"; "Gravitacija je *učka"
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Komp se nece ugasit

u pitanju je windows xp pro sp3

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Komp se nece ugasit

Probaj ovo: Start>Run>. Sada upiši SFC /scannow (iza SFC nalazi se razmak). Nakon toga enter. Tražit će te instalacijski disk tvog Os-a. S vremena na vrijeme će ti pokazati poruku, ti samo klikaj Retry. Možda pomogne, jer je to vrljo jednostavan i siguran tweak za windoze. Javi mi ako si uspio.

Pozdrav.

16 godina
neaktivan
RE: Komp se nece ugasit
Kalea kaže...

Probaj ovo: Start>Run>. Sada upiši SFC /scannow (iza SFC nalazi se razmak). Nakon toga enter. Tražit će te instalacijski disk tvog Os-a. S vremena na vrijeme će ti pokazati poruku, ti samo klikaj Retry. Možda pomogne, jer je to vrljo jednostavan i siguran tweak za windoze. Javi mi ako si uspio.

Pozdrav.

Umalo zaboravih. Probaj System restore od zadnje snimljene pozicije koja je radila. Vidi kaj si delal u međuvremenu u system resoreu. I pogledaj prije gašenja zauzeće procesora u task menađeru. Možda se u pozadini vrti neko sranje. I ne slušaj prijedloge o antivirusnim rješenjima. Svatko ima nekog svog favorita, ovisno o konfi. Problem je svakako u softveru.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice