ovaj problem sam primjetio jucer a i tad mi se poceo dogadati...kada stisnem turn off tipu ko da nisam nista stisnuo nego kao da sam refreso screen. mogu ja stiskat kolko ocu al neda se ugasit nego jedino se da kada odem log off, switch user i onda turn off...komp sam jucer skeniro KIS 2009 i on kaze da je sve cisto. moze pomoc?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Prvo Deinstaliraj taj Kaspersky pa instaliraj Threatfire (potpuno je besplatan) i skeniraj s njime on je puno bolji...
Ako ništa ne bude pomagalo onda je vrlo moguće da ćeš morati reinstalirati windowse
ma kakav theatfire..nikad cuo za njega i da ga idem instaliravat . kaspersky je proglasen najboljim a u to sam se uvjerio jos davno prije...reinstalacija sustava ne dolazi u obzir jer imam dosta toga na kompu i vec sam umoran od toga...u posljednih 6 mjeseci 8 puta rusio i stavljao novi sustav, sto vistu 32 bit, vistu 64 bit, windows 7 64 bit, par puta xp itd...imali koje dugo rjesenje mozda?
Nisi nikad čuo za Threatfire?????? Taj program je među najboljima samo što nema popularnost kao ovi neki poput AVG-a Eseta Kasperskya Avasta ...... itd.
Reci mi samo dali si skido neke sumljive pacheve ili crackove pa ti se comp restarto nakon što si pokrenuo isti??????
nisam nis sumnjivo skido ovih posljednjih dana...samo mi se odjednom dogodilo...
Koji je Windows u pitanju? Izgleda mi kao problem u registry-u od windowsa.
u pitanju je windows xp pro sp3
Probaj ovo: Start>Run>. Sada upiši SFC /scannow (iza SFC nalazi se razmak). Nakon toga enter. Tražit će te instalacijski disk tvog Os-a. S vremena na vrijeme će ti pokazati poruku, ti samo klikaj Retry. Možda pomogne, jer je to vrljo jednostavan i siguran tweak za windoze. Javi mi ako si uspio.
Pozdrav.
Probaj ovo: Start>Run>. Sada upiši SFC /scannow (iza SFC nalazi se razmak). Nakon toga enter. Tražit će te instalacijski disk tvog Os-a. S vremena na vrijeme će ti pokazati poruku, ti samo klikaj Retry. Možda pomogne, jer je to vrljo jednostavan i siguran tweak za windoze. Javi mi ako si uspio.
Pozdrav.