Kako napraviti Dual boot?

poruka: 65
|
čitano: 29.764
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Kako napraviti Dual boot?
kizo2703 kaže...

Možeš ,samo odmah nakon pokretanja PC-a klikaj na neku od F tipki ,ovisno o tome koju ploču imaš ,i pokreni boot meni ili ,te u njemu biraj disk sa kojeg ćeš dići sistem.

Hvala na odgovoru, ali to mi je već poznato!

Možda pokušavam nemoguće ali zelim birati koji disk odnosno OS ću pokrenuti a da se onaj drugi uopće ne pokrene ili barem ne vidi u "My Computer".

Možda postoji neka mehanička preklopka kojom to jednostavno mogu uraditi prije pokretanja računala?

16 godina

Jedina mehanička sklopka može biti tvoja ruka ,kojom ćeš isključiti željeni (tj. neželjeni) disk iz napajanja prije pokretanja PC-a. To je sve.

If it ain't broken, you're not working hard enough ...
14 godina
kizo2703 kaže...

Jedina mehanička sklopka može biti tvoja ruka ,kojom ćeš isključiti željeni (tj. neželjeni) disk iz napajanja prije pokretanja PC-a. To je sve.

Nije bitno čija ruka, ali to znači da kućište mora biti otvoreno!?

16 godina

Da ,naravno.

If it ain't broken, you're not working hard enough ...
12 godina
neaktivan
Kako napraviti Dual boot?

Imam jedan problem, na racunaru imam XP i Win 7 64 bit, i sve je radilo uredno dok nisam promenio plocu i procesor S775 i jednom i drugom slucaju, e sad ne mogu da udjem vise na win 7 stalno me izbacuje dok mogu na XP, kada birem koji sistem cim izaberem win 7 on me vrati na pocetak, ako moze pomoc kako da osposobim win 7 (probao sam i preko  safe mod al nece)

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice