Instalacija Windows 7 operativnog sustava izdvojena tema

poruka: 2.252
|
čitano: 680.891
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Instalacija Windows XP operativnog sustava, Windows 7 USB/DVD Download Tool
17 godina
neaktivan
RE: Instalacija Windows 7 operativnog sustava

tuneup ima cini mi se neku boot time defragmentacju ili tako nesto. To treba ostaviti iskljuceno.

:)
17 godina

Na HP G62 sam imao instalirane Windows 7 x64 Professional... Sad bih htio instalirati Windows 7 Ultimate x86 kada bootam DVD i dođem do particija, imam onu sigurnsonu od 100MB i 2 svoje, ne mogu ih obrisati ni napraviti nove particije, ne mogu formatirati... ništa. Mogu samo instalirati na postojeću particiju... Please help!

THX

I must be running out of luck Cause you’re just not drunk enough to fuck
16 godina
protjeran

Koju grešku ti javlja na tom screenu?

Inače u format i particije se ulazi samo ako klikneš na onaj

Advanced ili Customize dole desno na tom ekranuNeodlučan

trash bin can:S
17 godina

Kad odem na Advance kao što rekoh vidim sve 3 particije ali ih ne mogu ni brisati ni formatirati ni razdvajati ni ništa. Nema nikakve poruke samo je sivo i ne može se kliknuti na format ili delete. Jedino sam mogao na postojeću particiju instalirat Windowse.

I must be running out of luck Cause you’re just not drunk enough to fuck
15 godina
neaktivan
Instalacija Windows 7 operativnog sustava

upravo sam download-irao windows7 verzia 6.1.7600 16385, x86.Koja je to verzija iz win home premium ili pro.Jel neko zna koja je ovo verzija?Kako da vidim koja je verzija iz windows7

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
rexi kaže...

upravo sam download-irao windows7 verzia 6.1.7600 16385, x86.Koja je to verzija iz win home premium ili pro.Jel neko zna koja je ovo verzija?Kako da vidim koja je verzija iz windows7

Imas pirat tako da se o tome nesmije raspravljat ( da znas za u buduce ) .

Klik na Start i upiši winver , i sve će ti pisati  .

Slobodno klikni Hvala . Besplatno je .
14 godina
protjeran

daj mi samo reci molim te zasto kada dizem na ovu konfiguracjiju intel pentium 2.4 proc rama ima 2 x 512 mb..Har je preko 360 giga sedmica mi radi na početku dobro,,a kasnije počne štekati napravim čitav update i sve sto je potrebno ali nista nece....da radi kako treba a sistemsku ocijenu dobijem 3.2 od sedmice..Zaboravio sam naglasiti da je grafička kartica nwidigforce 7200gs...Hvala...

16 godina
neaktivan

molim za sto brzi odgovora..imam instaliran wind 7 32 bit...i dvije partijice na njemu izdeljenog HD,intersuje me moguli bez nove instalacije wind 7 da prebacim jos koju gigu sa jedne partijice na drugu?? hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
hare mn kaže...

molim za sto brzi odgovora..imam instaliran wind 7 32 bit...i dvije partijice na njemu izdeljenog HD,intersuje me moguli bez nove instalacije wind 7 da prebacim jos koju gigu sa jedne partijice na drugu?? hvala

- u disk manageru, 'resize', smanjiš jednu particiju (oslobodiš dio prostora) i za toliko povećaš drugu particiju.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
17 godina
neaktivan

Ali prije toga backup svega bez cega ne zeli ostati ;)

16 godina
neaktivan

gdje je taj disk manageru??

16 godina
neaktivan

jel to u BIOS udjem ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
hare mn kaže...

gdje je taj disk manageru??

Control Panel\Administrative Tools\Computer Management\Storage i onda odaberi opciju Disk Management.

World Championships: 7, GP started: 265, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,415
Poruka je uređivana zadnji put sub 2.10.2010 14:35 (F1-IVO).
15 godina
protjeran
Weky kaže...

Pitam tebe (posto vidim da znas svasta), a i ostale.

Ovaj Caviar Blue iz Moj PC mi je particioniran. Posto sam planirao nadogvradivjati u skoroj buducnosti ostavio sam jednu particiju od 50GB za Windows.

Sada kad budem instalirao 7-icu, hoce li mi ostale particije ostati netaknute (jer imam dosta muzike i porodicnih slikica)?

Ako na HDD stavim instalaciju Windows 7, i postavim taj HDD kao boot device, hoce li se instalacija pokrenuti (iako imam drugih podataka na njemu)?

15 godina
odjavljen

Hm, moraš prvo formatirati disk na koji je instaliran stari Windows.

Ako ti nije problem, samo prilikom instalacije Windowsa 7 obrišeš particiju na kojoj su prethodni Windowsi, te onda napraviš novu i instaliraš. To sve radiš prilikom instalacije Windowsa 7.

Windowsi samo instaliraju svoje fajlove na disk koji odabereš. Nediraju druge diskove i sve ceti ostati.

Operation Flashpoint
15 godina
protjeran
Weky kaže...

Hm, moraš prvo formatirati disk na koji je instaliran stari Windows.

Ako ti nije problem, samo prilikom instalacije Windowsa 7 obrišeš particiju na kojoj su prethodni Windowsi, te onda napraviš novu i instaliraš. To sve radiš prilikom instalacije Windowsa 7.

Windowsi samo instaliraju svoje fajlove na disk koji odabereš. Nediraju druge diskove i sve ceti ostati.

Problem je sto mi je instalacija starih Windows-a na drugom disk-u, kojeg bi koristio kao back-up.

Ja zelim da instaliram na novi disk. Na njemu imam 4 particije. Obrisem jednu, od prostora nastalog time napravim novu, na nju instaliram Winse, ostale ostaju netaknute.

Ako sam dobro shvatio.

I jedno pitanje, da li postoji neka razlika u performansama izmedju Caviara i ovog drugog? Da ovog DiamondMax-a fino pocistim (odreknem se back-upa), i da mi na njemu budu samo Wins-i. Da li ce dizanje biti brze ako oko instalacije nema drugih file-ova?

Oprosti sto smetam, znam da su noob-ovska pitanja, ali za ovo mi treba iskustvo (kojeg ja nemam).

Poruka je uređivana zadnji put pet 8.10.2010 20:30 (Mentalist).
15 godina
odjavljen

Ako ti je vec instaliran XP, onda nema problema, samo ubaci sedmicu. Prilikom pokretanja cete pitati koji ces OS.

Razlike u perfomansama gotovo sigurno ima, a kolika je, nebi rekao ni velika ali ni mala. Sigurno postoji buduci da je taj stari disk star godinama.

Nemaš frke tu smo da pomognemo.

Operation Flashpoint
15 godina
protjeran
Weky kaže...

Ako ti je vec instaliran XP, onda nema problema, samo ubaci sedmicu. Prilikom pokretanja cete pitati koji ces OS.

Razlike u perfomansama gotovo sigurno ima, a kolika je, nebi rekao ni velika ali ni mala. Sigurno postoji buduci da je taj stari disk star godinama.

Nemaš frke tu smo da pomognemo.

Uvijek sam mrzio kad bi mene ljudi ovako zlostavljali, a ja to sad radim drugome (cudno je kako se covjek osjeca neugodno i preko foruma).

I ono oko 4 particije, bi li mi odgovorio (jasno i glasno)?

15 godina
odjavljen
Mentalist kaže...

Uvijek sam mrzio kad bi mene ljudi ovako zlostavljali, a ja to sad radim drugome (cudno je kako se covjek osjeca neugodno i preko foruma).

Kratko i jasno, particija na koju instaliraš windowse neće utjecati na ostale i neovisna je o drugim particijama (osim ako na istim nije instaliran boot loader, a što nije osim na jednoj od Win XP što nije problem).

Mozes ih imati n broja, neovisne su jedna o drugoj.

Operation Flashpoint
15 godina
protjeran
Weky kaže...
Mentalist kaže...

Kratko i jasno, particija na koju instaliraš windowse neće utjecati na ostale i neovisna je o drugim particijama (osim ako na istim nije instaliran boot loader, a što nije osim na jednoj od Win XP što nije problem).

Mozes ih imati n broja, neovisne su jedna o drugoj.

Instalirao sam na Caviar-a, svi su podatci ostali.

Ali sad imam Dual Boot. XP i 7.

Kad odaberem da je Boot device Caviar kaze Missing *neka velika slova, 5 njih*, i nece da boot-a.

Ako bootam sa Seagate-a pita me hocu li stari Windows ili 7.

Sta da radim?

15 godina
odjavljen

Missing NTLDR....

Nisam te shvatio baš najbolje - No ako nisi, prvo moraš imati instaliran Windows XP, i onda na drugoj particij instalirati Windows 7.

Jesi zelio dual boot ili ne?

Ako nisi, odi desni klik na My Computer-Properties, Advanced Sistem Settings, pa pod Startup and Recovery odaberi Settings,   i odaberi koji sistem zelis da ti uvjek boota bez pitanja...

Makni kvacicu sa Time to display list of operating sistems i to bi trebalo biti to

Operation Flashpoint
14 godina
neaktivan

q

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.10.2010 20:09 (buggie).
14 godina
neaktivan
Amazon637 kaže...

Ja imam kod instalacije Win 7 ponekad probleme.

Nakon što ih instaliram, obrisem stari Folder "Old Windows". Kod pokretanje me pita da li želim pokrenuti Microsoft Windows 7 i ispod toga također pita za jos jedne Windowse.

nisi formatirao staru sistemsku particiju i onda si pri instalaciji windowsa 7 odabrao "custom" instalaciju gdje ti je sve podatke sa stare sistemske particije stavio u mapu old windows.. ubuduće :ili formatirat particiju ili ne brisati taj folderNamigiva

14 godina
neaktivan

Svaka čast F1-IVO!!! To prije svega...

Trebalo je vremena to sve postaviti i napisati tako da svaka ti čast... 

Ponajviši zahvaljujem na sličicama koje si stavio jer uz njih mogu si i predočiti ono što trebam napraviti, ako me razumiješ, i to jako puno pomaže pogotovo za nas početnike...

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

ljudi ima ko neki tutorial kako instalirati 7 preko STIKA naravno MOdanu

AKO SAM POMOGAO KLIKNI HVALA
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Modanu? Ko ju je modao? Ako nisi ti zasto bi zaboga to radio?

15 godina
protjeran

pa ja i jesam, ugradio sam si neke teme i programe i jos neke stvarcice samo me sada zanima kako da stavim na stik da mogu bootat i insatlirati jer onaj od microsofta program kaze da nije 7 i nece mi staviti na stik

AKO SAM POMOGAO KLIKNI HVALA
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

progulgaj za univerzal usb installer i unetbootin pa sa njima probaj.

16 godina
zvonebaba kaže...

pa ja i jesam, ugradio sam si neke teme i programe i jos neke stvarcice samo me sada zanima kako da stavim na stik da mogu bootat i insatlirati jer onaj od microsofta program kaze da nije 7 i nece mi staviti na stik

Da bi mogel instalirati modani windows ,treba slipstreamat modane fileove na dvd - probaj s ovim !

Da bi napravil bootabilni stick od toga ,a Windows 7 USB/DVD Download tool ti to ne dopušta ,probaj s ovim !

Ko zna ,možda ti i uspije!! U svakom slučaju ,Good luck!! Namigiva

Oprostite mi.... nisam svjestan svoje nesvjesnosti...
Poruka je uređivana zadnji put sri 20.10.2010 0:01 (kizo2703).
15 godina
neaktivan
ParaNO1d kaže...

Na HP G62 sam imao instalirane Windows 7 x64 Professional... Sad bih htio instalirati Windows 7 Ultimate x86 kada bootam DVD i dođem do particija, imam onu sigurnsonu od 100MB i 2 svoje, ne mogu ih obrisati ni napraviti nove particije, ne mogu formatirati... ništa. Mogu samo instalirati na postojeću particiju... Please help!

THX

moguće da si instalaciju pokrenuo iz Windowsa, pa ti zato ne daje formatirati. Inače, znam puno ljudi koji koriste piratske verzije Windowsa te pritom pokreću instalaciju iz Windowsa, a ne znaju napraviti bootabilni DVD.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Instalacija Windows XP operativnog sustava, Windows 7 USB/DVD Download Tool
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice