Nema zarade ako pacijent kupi jednu dozu lijeka svakih 5 godina... Čuo sam da postoji i neka supstanca od nekog korijena iz afrika koja poništava ovisnost opoida na više godina, ali isto nema zarade u tome...
Psilocibin – višegodišnja remisija depresije nakon
- poruka: 8
- |
- čitano: 3.492
- |
- moderatori:
vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Također, no gljive nisu skroz bezopasne: ljudi tvrde da su razvili halucinogen persisting perception disorder
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Hallucinogen_persisting_perception_disorder
Čuo sam da postoji i neka supstanca od nekog korijena iz afrika koja poništava ovisnost opoida na više godina, ali isto nema zarade u tome...
Iboga.
Čuo sam da postoji i neka supstanca od nekog korijena iz afrika koja poništava ovisnost opoida na više godina, ali isto nema zarade u tome...
Ah, puste priče. Treba znati kako funkcionira mozak ovisnika, pa se tek onda razmetati takvim čudima prirode.
Nema lijeka nabrzaka.
Ne trebaju vam opasne halucinogene supstance da biste živili mir i sreću. Treba vam čist, trijezan, nekompromitiran um i jednako takvo srce.
Ne trebaju vam opasne halucinogene supstance da biste živili mir i sreću. Treba vam čist, trijezan, nekompromitiran um i jednako takvo srce.
Takva ovisnost nije prava ovisnost ako se riješi tako lako. Iza svake ovisnosti stoji psihološki uzrok koji se često vrlo teško iskorjenjuju
Nije to lako, prijatelju, treba izdržat više dana. Minimalno 72 sata, ali šta dulje, tim bolje. I mozak se popravlja i oporavlja. No u redu, možda bi bilo potrebno više kod nekih ovisnosti i kod nekih pojedinaca, no i njima bi ovo bila dobra odskočna daska.
Naravno, uvijek treba nastojat mijenjat loše, štetne navike dobrima - korisnima. Izbor je gotovo neograničen, nađe se za svakoga ponešto.