Samsung je predstavio Exynos 2500, svoj najnapredn

poruka: 5
|
čitano: 1.565
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Samsung je predstavio Exynos 2500, svoj najnapredn".
17 godina
Samsung je predstavio Exynos 2500, svoj najnapredn

Toliko puta me Exynos razočarao, da uopće ne vjerujem da to ikad može postati vrhunski procesor.

Tijelom ja sam čovjek, a duša mi je more

5 0 hvala 0
7 godina
Re: Samsung je predstavio Exynos 2500, svoj najnap
Bilo bi im bilje da igraju bunker ....1+(1+3)+4
mnogo mudrosti,mnogo jada...što više znanja, to više boli.
Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
ivaninho kaže...

Toliko puta me Exynos razočarao, da uopće ne vjerujem da to ikad može postati vrhunski procesor.

Svi Exynos-i ne idu u isti koš, ili realno sve ono ranije prije Exynosa 2100 nije bilo bog zna kaj ili je bilo loše itd.

Tablica CPU tehnikalija ne valja, zar je tak teško napisati realne specifikacije i količinu CPU jezgri za Exynos 2500.Gdje ste zagubili pet CPU jezgri, s obzirom da Exynos 2500 ima deset CPU jezgri kao i stari 2400 SoC.

AMD,........is that Epyc or what?
Poruka je uređivana zadnji put pon 23.6.2025 17:11 (rambox).
10 godina
rambox kaže...
ivaninho kaže...

Svi Exynos-i ne idu u isti koš, ili realno sve ono ranije prije Exynosa 2100 nije bilo bog zna kaj ili je bilo loše itd.

Tablica CPU tehnikalija ne valja, zar je tak teško napisati realne specifikacije i količinu CPU jezgri za Exynos 2500.Gdje ste zagubili pet CPU jezgri, s obzirom da Exynos 2500 ima deset CPU jezgri kao i stari 2400 SoC.

Sve je navedeno u tablici 

2× Cortex‑A725 @ 2,74 GHz + 5× Cortex‑A725 @ 2,36 GHz

11 godina
Imam Z Flip 6 koji je na svim tržištima došao sa Snapdragon Gen 3 (for Galaxy).
Bit će zanimljivo vidjeti usporedbu starog i novog modela, za Samsung bi bila sramota da je novi slabiji ili lošiji za bateriju.
Moj PC  
1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice