Dual boot XP - Win7 PROBLEM

poruka: 8
|
čitano: 2.762
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Upravo sam instalirao Windows 7 build 7260 RTM, x32 na particiju G.

Prijašno operativni sustav nalazi se na particiji C.

Radi se o ovome - postoji li način kako "sinkronizirati" (uskladiti) prijašnje podatke i programe (instalirane preko XP) sa sedmicom?

0 0 hvala 0
16 godina
RE: Dual boot XP - Win7 PROBLEM
Kneze kaže...

Upravo sam instalirao Windows 7 build 7260 RTM, x32 na particiju G.

Prijašno operativni sustav nalazi se na particiji C.

Radi se o ovome - postoji li način kako "sinkronizirati" (uskladiti) prijašnje podatke i programe (instalirane preko XP) sa sedmicom?

podatke DA, al programe ne!

Potpis: JA
16 godina
neaktivan

Kako podatke?

17 godina

Ako misliš na to dali možeš koristiti programe u Win 7 koji su instalirani na XP-u, možeš bez problema, no neće ti svi raditi. Dok sam imao dual boot, radili su mi na taj način MSN, Skype, ICQ, Office, Winamp, Firefox, CoD 4, Crysis, Gom, itd... Potrebno je samo napraviti shortcut do njih i to je to.

http://www.metacafe.com/watch/2749951// || http://www.metacafe.com/watch/1248654/3d_animacija/
16 godina
Kneze kaže...

Kako podatke?

pa, My Pictures, videos, music...

Branimir2412 kaže...

Ako misliš na to dali možeš koristiti programe u Win 7 koji su instalirani na XP-u, možeš bez problema, no neće ti svi raditi. Dok sam imao dual boot, radili su mi na taj način MSN, Skype, ICQ, Office, Winamp, Firefox, CoD 4, Crysis, Gom, itd... Potrebno je samo napraviti shortcut do njih i to je to.

jednio tako, ma da to nije bas neko rijesenje....bas zbog toga jer neke stvari nece radit!Izlanuo se

Potpis: JA
Poruka je uređivana zadnji put ned 28.6.2009 0:08 (Tionio).
17 godina

Moze pomoc?

Znaci imao instaliran xp na c particiji, nabavio ssd disk te instalirao win7... E sad u win7 mi stoji ssd disk c: a win xp particiju stavio na e:. Problem je sto me ne pita pri restartu hocu li pokrenuti xp ili win7 nego automatski pokrece win7... Kako to namjestiti?

Bolje biti bez one stvari nego bez srece!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Dermentor kaže...

Moze pomoc?

Znaci imao instaliran xp na c particiji, nabavio ssd disk te instalirao win7... E sad u win7 mi stoji ssd disk c: a win xp particiju stavio na e:. Problem je sto me ne pita pri restartu hocu li pokrenuti xp ili win7 nego automatski pokrece win7... Kako to namjestiti?

Probaj instalirati Vista Boot PRO a u slučaju da nemaš sreće s njim onda ovaj program koji je meni bio od pomoći (također dual boot 7-ce i XP-a) Easy BCD.

They took our jobs!
Poruka je uređivana zadnji put sri 4.11.2009 22:50 (Stimulans).
16 godina
Dermentor kaže...

Moze pomoc?

-sad ti je SSD boot disk, u BIOSu podesi da boot-a sa starog 'C' diska, ubaci DVD od 7 i popravi boot...

ovako:

1. Boot s 7 DVD.

2. .. "Repair Your Computer"

3. U Sys.Rec.Opcijama, "Command Prompt"..

4.  --bootrec /fixMBR (enter)

--bootrec /fixBoot (enter)

to će na starom HDDu dodati boot manager i izbor...

- ili neki (predloženi) soft koji to obavi iz winsa...

... ili, svaki put kod paljenja biraj boot disk kao opciju samog BIOSa.. (neki nude izbor..)

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用

0 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice