slozio sam komp i bojim se radit na sreću.Može li mi neko reć dali da najprije u kompjuter ubacim windowse ili drivere.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Kako bi ubacio drivere ako ih nemaš odakle instalirati?
Windows prvi stalno i uvijek, ostalo samo po redu instaliraš.
Winsi pa driveri.
slozio sam komp i bojim se radit na sreću.Može li mi neko reć dali da najprije u kompjuter ubacim windowse ili drivere.
drivere pa winse
šala :)
Windows>Chipset driver>Grafika driver>Zvuk driver>Ostalo driver.
rofl pa naravno da prvo winsi pa driveri, ne znam na koju bi ih ti foru instalirao
Baš ima nekih bisera ovdje. Raskopaj HDD pa stavi drivere.
Ma nemoj stavljati ni windows ni drivere.
Svi ste sve znali kad ste prvi puta sjeli za računalo?
Pustite čovjeka na miru, u krajnjem slučaju ignorirajte ako vam smeta. Iznenadili biste se kakva pitanja znaju postavljati početnici i ne vidim razloga za osudu.
Grow up
Pustite čovjeka na miru, u krajnjem slučaju ignorirajte ako vam smeta. Iznenadili biste se kakva pitanja znaju postavljati početnici i ne vidim razloga za osudu.
Grow up
E bas me zanima kakav si komp složio
Grow up
Ako zna za drivere, kako to da postavlja ovakva pitanja ?
Ako zna za drivere, kako to da postavlja ovakva pitanja ?
Isto kao što moja susjeda (starija malo gospođa inače) bez problema skine glazbu ili film, ali još uvijek misli da je Internet plava ikona sa slovom e na desktopu.
Komp košta dosta, pogotovo u današnje vrijeme i nije igračka. Danas svi misle da mogu sve napravit i podesit, ali na kraju to rezultira dodatnim troškom.
EDIT: Recimo ja znam bez problema složit sve komponente, snimit windowse, sve ostalo instalirat i podesit, uzimam
komp u admu (cijena oko 6000kn) i oni tamo će ga složit.
Za takve novce bolje mi je i dat još par sto kuna i za to, nego reskirat neku grešku pa izgubit i više od toga.