Slovenci nam samo odvlače damage
Svi lupajte za Grčku!
Slovenci nam samo odvlače damage
Svi lupajte za Grčku!
Ništa od Grčke... Zid ostao u dobrom plusu...
Napadnuta i Istra-NE BORITE SE U ISTRI-ČEKAJTE NAREDBE!
hahah Slovenci su predrski kad mi necemo njih oni nas lol btw REGISTRIRAJTE SE !
to oni da odvuku dmg iz grčke. a vidim njihov predsjednik piše: koristite trenig rat za podizanje wellnessa. njima je to tw
Kaos i metež u našem lijepom eRepublik-u zadnja 24 sata..
Ste pročitali e-novine i bili na chatu?
Kaos i metež u našem lijepom eRepublik-u zadnja 24 sata..
Ste pročitali e-novine i bili na chatu?
ja nisam stigo... šta je bilo?
***NAPOMENA***
*OVO JE PLOD MAŠTE I NIKAKO GA NE SMIJETE SHVATITI OZBILJNO*
xD
http://www.grapheine.com/bombaytv/movie-uk-586050f99da1b09481f3aa64d7a196aa.html
Bah.
ne vidim dobro zast si dobio ban....corav sam xD
Molim sve ljude dobre volje neka mi doniraju golde.....ovo je humanitarna akcija!!!
i dalje prodajem q5 kucu .. jefitno ... isti nick ingame .. pm me .. :D
Zbog avatara...
A ne vjerujem da je samo zbog toga...
Osobno sam reportao jednoga Srbina sa sličnim nazi avatarom i nije uopće dobio kaznu, samo je morao promjeniti avatar na neki "normalni"...
Bah.
Zbog avatara...
a koji si lvl bio? i kaj si imao od firmi i sl...
Bah.
Zbog avatara...
a koji si lvl bio? i kaj si imao od firmi i sl...
AAAA sad znam... Ime mi je bilo i Cockassdick pa je mozda zbog toga. Bio sam lvl 16
AAAA sad znam... Ime mi je bilo i Cockassdick pa je mozda zbog toga. Bio sam lvl 16
Nego sto nego je zbog toga! Sto si uopce ocekivao sa takvim imenom?
kaj dobim s tim da kupim kucu?
E, ljudi, pomozite Hrvatskoj da ponovno bude među najjačima i pomozite meni s goldom.
Jako je jednostavno, registrirajte se ovdje, besplatno je, a tak pomažete Hrvatskoj ili zemlji koju odaberete, al ako je u slučaju RH, pomažete joj u ratu protiv Srba, Mađara i Slovenaca, jako je nezgodno, jer nas baš te države okružuju.
Registrirati se možete ovdje !!!
slabo se tako može dovući ljudi. jer ovu temu posjećuju samo oni koji su već registrirani, a druge ne zanima... i ja sam to tek kasnije skužio...
* * *
btw. još oko 7 sati do završatka bitke za lion king. nažalost neću moć gledat završnicu, al bit će to bitka svih bitaka. sve vojske edena i phoenixa na jednoj bojišnici. o ovome ovisi budućnost phoenixa. bit će gadno... naravno želimo pobjedu, ali bit će teško...
prodao sam q5 kucu ... lvl 18... imam 26 golda :D ihaaaaaaaaaa ponovno onaj stari rebelsy
prodao sam q5 kucu ... lvl 18... imam 26 golda :D ihaaaaaaaaaa ponovno onaj stari rebelsy
za kolko si prodo? 26 golda? šta nisi ovdje javio da prodaješ?!
prodo sam je za 25 golda ... i postao sam ovdje da prodajem ....
za kolko si prodo? 26 golda? šta nisi ovdje javio da prodaješ?!
Ja sam je prije smrti prodao za 1000 kn (pare dao u crveni križ). E 5 poruka jedna za drugom su došle, čim sam to objavio.
Ja sam prodao acc za 120 golda xD
lol, i što si onda s tim goldima mogao uraditi?
cuj ako jos uvijek imas te golde i ne trebaju ti slobodno ih ti meni transferas - TvrdoJaje mi je ingame nick.
cuj ako jos uvijek imas te golde i ne trebaju ti slobodno ih ti meni transferas - TvrdoJaje mi je ingame nick.
A gdje će ih pohraniti ako više nema acc?
A gdje će ih pohraniti ako više nema acc?
pa kaj znas mozda je covjek prodo acc napravio novi i reko pare vamo!