jel vidite kako su admini us*ali stvar?! katastrofa!!!!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ako tako bude ja prestajem
jel vidite kako su admini us*ali stvar?! katastrofa!!!!
Ja nisam vidio, sta su uradili!?
mislim da neće tako ostat. jer već svi u esvijetu negoduju. hrpetina članaka u kojima vape za starim načinom treniranja. ako ostane ovako, onda stvarno...
edit:
Ja nisam vidio, sta su uradili!?
novi način treniranja. da ne objašnjavam. evo jedan od hrpetine članaka
takodjer
majku im novaca željnu
takodjer
majku im novaca željnu
a,gle ja ih razumijem, al su to napravili na pogresan nacin.
Nek malo prouce Travian.
takodjer
majku im novaca željnu
a,gle ja ih razumijem, al su to napravili na pogresan nacin.
Nek malo prouce Travian.
vidi to sve ima u posjedu jedan preogromna organiuzacija - GmbH - oni ti imaju od internetkskih browser igrica do prodavaonica mlijeka i kruha, tekstila itd...
LOL
kaj je tu smjesno?
English: company with limited liability is a type of legal entity very common in Germany, Austria, Switzerland and other Central European countries.
To nije organizacija, to je vrsta tvrtke, kao d.o.o. kod nas...
English: company with limited liability is a type of legal entity very common in Germany, Austria, Switzerland and other Central European countries.
To nije organizacija, to je vrsta tvrtke, kao d.o.o. kod nas...
lol, zajeb zesci... a jbg vidio sam to i na kamionima sa slikom ribe ispod, itd...
jel hoće tko q3 kuću za 12.5 golda? ne prodajem ja, nego sam na pm dobio ponudu, pa je pito jel znam možda zaintereseranih, a ovdje je netko tražio kuću nedavno...
e ako neko ima viska jel bi mi mogo donirat nesto q1 irona u hihihi firmu?
edit: kriva tema...
ne znam za to... da nisi možda jučer zaboravio radit... hh
Pomaze ti na nacin da ti se brze strenght dize, a samim time jace udaras u bitkama. Meni je to osobno katastrofa jer ce profitirat oni tatini sincici kojima nije nikakav problem pljunit lovu za golde.
Al svidja mi se onaj captcha code za work i train.
P.S. evo link za svaki slucaj XD http://www.erepublik.com/en/referrer/Black_Oblivion
ozbiljno?! jaoooooooooo. bit će dobro, bit će dobro...
upropastili su igru sa onim placanjem treniranja sada ce ljudi koi su bogatiji u RL biti mocniji i sad ce se pojavit jedan koi ce u 3 tjedna bit bolji od mene koi igram 1 godinu.
Rocker-ma je reka da najvjerojatnije nece bit ništa ja da sam prjesednjik odma bi napa jer su sad srbi rusi zazeti s ratovima a ko zna kad ce nam se opet ukazat ovakva prilika i vec je postalo monotono da nas napadaju mađari i srbi
Rocker-ma je reka da najvjerojatnije nece bit ništa ja da sam prjesednjik odma bi napa jer su sad srbi rusi zazeti s ratovima a ko zna kad ce nam se opet ukazat ovakva prilika i vec je postalo monotono da nas napadaju mađari i srbi
Biti ce napada na slovence, al prvo treba napraviti dovoljno wepa, a prilika ce se ponovno ukazati kad rumunji napadnu tursku...
prvo trebaju rumunji osvojiti sofiu, a mi bi im našim napadom na sloveniju pomogli
usrali su sad erepublik al sta je tu je ...
prodajem q5 kucu za 1700kn inace na marketu dodje 2000 .... ako ima zainteresiranih ingame:rebelsy
kad nasi nemaju muda