Polaganje vozačkog izdvojena tema

poruka: 2.915
|
čitano: 1.324.946
|
moderatori: XXX-Man, pirat, vincimus, Lazarus Long, DrNasty
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Polaganje vozačkog

Ma to je lako, budu ti tri pitanja i mozes ih svojim rijecima odgovorit. Ja sam od tri pitanja znao 2 i prošao sam.

15 godina
markec54321 kaže...

kaj vi mislite o ovome slučaju:

danas mi je prijateljica pala iz vožnje jer kada se je trebala parkirati ona je uzela mjesto između 2 auta a parkiralište je imalo puno slobodnih mjesta, iako joj do sada instruktor nikada nije rekao da se parkira na mjesto bez bilo kojeg auta pored (tako da zna da treba doći zadnjim krajem na nj. početak pa da bude lakše)

pa kaj vi mislite jel je to opravdani pad ili ne, da nebih ja tako fulao nekaj kaj po ispitivačevim riječima ''nije za početnike'' ?

Djelomično ima smisla naravno. Zašto se pobogu parkirati među 2 auta, umjesto na prazno mjesto? Još onda završi koso ili ne ide iz prve. Plus još koje sitne greške tokom vožnje i bam.

Ako je to parkiranje baš bio jedini razlog za pad, a ona i instruktor su sigurni da je sve kako treba, onda su trebali dić žalbu. Gotov posao, ako prođe prođe, ako ne ne. U tom slučaju ispitivač mora pisat službeno izvješće na tvoju žalbu pa bi onda barem znala razlog.

No, dobar dio krivice snosi i instruktor. Znači, apsolutno nikad tijekom 35 sati nije parkirala na prazno mjesto? I onda joj još ne kaže da si olakša na ispitu? Nije ni čudo da je stanje na cestama takvo kakvo je.

Pa ako ti ispitivač iznimno ne kaže da se parkiraš na određeni način, nego ti kaže obavite radnju parkiranja, naravno da ćeš si naći što lakšu situaciju. 

13 godina
neaktivan
markec54321 kaže...

je u pravu si (samo još 150 kn košta nekaj), a te biljege daješ dok plačaš jer meni ženska u banci nije nikaj tražila ?

Biljege daješ teti u autoškoli (računovodstvo), kad joj daješ potvrdu o plačenom ispitu.

Watercooled CPU. Bubni PP, ako te nešto zanima :) Sponsored by Noiseblocker.
16 godina
neaktivan
markec54321 kaže...

danas mi je prijateljica pala iz vožnje jer kada se je trebala parkirati ona je uzela mjesto između 2 auta a parkiralište je imalo puno slobodnih mjesta, iako joj do sada instruktor nikada nije rekao da se parkira na mjesto bez bilo kojeg auta pored (tako da zna da treba doći zadnjim krajem na nj. početak pa da bude lakše)

pa kaj vi mislite jel je to opravdani pad ili ne, da nebih ja tako fulao nekaj kaj po ispitivačevim riječima ''nije za početnike'' ?

Glupost, ako ti on kaže da se možeš parkirati di očeš onda se parkiraš di očeš,druga je stvar ako ti on kaže sparkiraj se na 3. mjesto s ljeve strane a ti se sparkiraš na 5. mjesto s desne strane npr.  Inače je lakše se sparkirati na prazno mjesto al ok,svatko će napravit kako njemu najbolje paše.

Rocker kaže...

Ja u srijedu polažem prvu pomoć,čujem da treba imat sreće ovisi kaj te potredi koja skupina i to,ona zamatanje me najviše muče.Jel se može prije položiti ispit vožnje pa onda prva pomoć naknadno ili obrnuto?

Moraš prvo položit prvu pomoć da bi mogao izaći na ispit iz vožnje.

ivan841 kaže...

Bok svima! Ajde mi recite da li je ispit iz prve pomoći tlaka ili ne? :) Naime, znam da prije nije bio, no sada vidim svakakve komentare. Odnosno, da li morate znati apsolutno sve prilikom odgovora na pitanje, kao u školi ili faksu, ili prihvaćaju pojednostavljenija objašnjenja? Ajde molim lijepo da mi netko odgovori, kolegica mi ima ispit ovih dana pa je sva izvan sebe.  Radi se o ispitu u Zg-u.

Hvala

Ako se use*eš i ne znaš di ti je glava a di rep onda ćeš pasti. Ja sam na najjednostavniji mogući način objasnio sva pitanja,no narano da trebaš znati neke stvari te neke pojmove dobro reći i sastaviti smislenu rečenicu. Opet ovisi na koga naletiš no to je moje iskustvo.

markec54321 kaže...
dombak1608 kaže...

Cijena ispita za vožnju je 236kn(i nešto lipa) + 40kn u biljezima.

je u pravu si (samo još 150 kn košta nekaj), a te biljege daješ dok plačaš jer meni ženska u banci nije nikaj tražila ?

Mislim da sam ja imao 2 biljega od 40 kn (ili možda 20?) ne sjećam se ,al znam da su bila 2. Dao sam ih svom instruktoru koji je to onda kasnije dao tamo ispitivaču i sve riješio. 150kn je sat ispita vožnje (da i to se plača).

--------------------------------------------------------------------------------------------
13 godina
odjavljen
markec54321 kaže...

Prijateljica ti sigurno nije pala zbog toga. Moralo je biti nešto drugo. Ako se dobro parkirala, onda je napravila neki prekršaj do mjesta gdje se trebala parkirati. Nitko nikoga ne ruši ako je sve dobro napravio. A ona najbolje zna što je krivo napravila, makar skirva istinu samu od sebe.

ivan841 kaže...

Bok svima! Ajde mi recite da li je ispit iz prve pomoći tlaka ili ne? :) Naime, znam da prije nije bio, no sada vidim svakakve komentare. Odnosno, da li morate znati apsolutno sve prilikom odgovora na pitanje, kao u školi ili faksu, ili prihvaćaju pojednostavljenija objašnjenja? Ajde molim lijepo da mi netko odgovori, kolegica mi ima ispit ovih dana pa je sva izvan sebe.  Radi se o ispitu u Zg-u.

Hvala

Nije nikakav problem proći taj ispit. I možeš sve objasniti svojim riječima i pojednostaviti do maksimuma jedino je važno da kaže sve ključna pojmove. Ako je jedanput pročitala knjigu sigurno će proći.

10 godina
neaktivan
Polaganje vozačkog

evo sada sam čuo od instruktora koji je i njoj i meni isti:

ona treba nositi naočale a nije donesla (jel dobro vidi i bez njih) pa su joj dali neke još prije ispitivača

i kada se išla parkirati to nije smjela jer je početnik i jer se htjela između kamiona i auta pa se ne može procijeniti razmak pa je tako mogla ogrebati auto i ne bi imala dovoljno mjesta za izaći itd.

0 0 hvala 0
16 godina
markec54321 kaže...

ona treba nositi naočale a nije donesla (jel dobro vidi i bez njih) pa su joj dali neke još prije ispitivača

i kada se išla parkirati to nije smjela jer je početnik i jer se htjela između kamiona i auta pa se ne može procijeniti razmak pa je tako mogla ogrebati auto i ne bi imala dovoljno mjesta za izaći itd.

Ako ga nije ogrebala onda je tek pokazala da dobro zna parkirati. Gluposti...

15 godina
Polaganje vozačkog

Prošao prvu pomoć jutros. Uglavnom nikakav problem, prolistajte onu knjigu jednom i nemate problema. Nas su ispitivali po dvoje unutra, ja sam bio prvi i odgovorio ispravno na sva 3 pitanja, samo ono najosnovnije trebate znati. Ovaj što je bio sa mnom je krivo odgovorio sva 3 pitanja, neznam ni sam kako mu je to uspjelo. Ali čak mu je ispitivač nakon toga dao jedno dodatno pitanje da se proba izvući, ali opet je odgovorio krivo i pao.

Sad još vožnja oko 15-ak sati i onda ispit vožnje. Dosad nije bilo nikakvih problema sa ispitima, a vožnja ide solidno :)

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
markec54321 kaže...

Ako je samo to - idiotarija.

Što znači "početnik"? Negdje u zakonu piše da početnici ne smiju parkirati na "uska" mjesta? Ako nema drugih mjesta neka ide dalje, u npr. drugi shopping centar?

Pa autoškola i služi tome da ju se nauči, a ispit da je dobro naučila voziti (i obavljati ostale radnje u prometu).

17 godina
neaktivan
Polaganje vozačkog

Izgleda da ispitivači iz neznanog razloga vole tupiti oko toga. Meni je također rekao da se sparkiram bilo gdje, pa kad sam ušao na jedno od prvih praznih mjesta, nije valjalo zato što je pored bio kombi. (Svejedno, pustio me da prođem.)

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Polaganje vozačkog

Kao autor ove teme da vam ispričam moje polaganje, odnosno parkiranje, prije 4 godine. Nakon polukružnog okretanja, vozio sam po još par ulica, zatim je rekao kod lidla ćemo se parkirati, odaberi si mjesto. To mi je rekao nekih 50 metara prije ulaska na parkiralište lidla. Odma čim sa ušao namotao sam ljevo, na prvo slobodno mjesto. Odmah su me začuđeno pogledali ispitivač i instruktor, zatim je ispitivač rekao, jako mudro od vas mladi gospodine. Ja sam samo rekao, vi ste rekli da odaberem mjesto i da se parkiram, ja sam to učinio. On samo čestitam.

Savjet vama koji polažete i ako vam se desi prilika kao meni da možete birati gdje se parkirati, parkirajte odmah ljevo, nemate nikakvih problema, puno mojih frendova su išli parkirat u rikverc kad im je rekao da si odaberu mjesto pa su pali. Gledajte što jednostavnije da će te proči, makar mislili, super parkiram rekao mi je instuktor i onda dođete na polaganje i nagazite crtu ili vas trema zezne. Samo opušteno i sretno

6 0 hvala 0
15 godina
markec54321 kaže...

A bože dragi, pa kako možeš ići na ispit a da ne uzmeš naočale ako ih trebaš nosit, pa da vidio ne znam kako.

I onda još pametnija ideja da joj daju neke random. 

Glupost od objašnjenja da se ne može procijeniti razmak. Razmak se može procijeniti.

Naravno da neće biti mjesta za izaći. Većina parkirališta su rađena prema dimenzijama fićeka. A koliko su današnji kompakti veći od fićeka? 

Iskreno, ako nema dovoljno mjesta da možeš otvoriti vrata normalno s jedne i druge strane, ruši. Pogotovo ako je, kako ti kažeš, imala pola parkirališta prazno. 

I dalje tvrdim, velika krivica je na instruktoru. Ako tebi kao instruktoru nije cilj da imaš što veću prolaznost, i da kandidata što bolje pripremiš za ispitivača onda ne radiš posao kako spada. Zna se da se gleda svaka sitnica, znaju se sva trik-mjesta u gradu na koje te ispitivači ponekad odvedu, a svakako su jedan od trikova i parkiranja.

Ako te odvede negdje na poluprazan parking i kaže ti da se parkiraš gdje oćeš, očekuje od tebe da se parkiraš na najjednostavniju moguću lokaciju. Ako imaš prazno mjesto ispred sebe, parkiraj tamo, jerbo ravno je najlakše stat.  Sljedeće je parking na prvo prazno lijevo mjesto oko kojeg nema auta. U najgoroj situaciji ćeš odabrat parking u rikverc. I ako ti instruktor to ne objasni prije ispita, na satovima vožnje, žali bože utrošenog vremena.

Nevezano uz to. Danas ujutro, neka zagrebačka baba došla u VŽ. S desne strane ceste je metar, metar i po praznog prostora i iscrtan je parking okomito na cestu. S lijeve strane je iscrtan parking paralelno uz cestu. Stojim na tom parkingu s zdesna i čekam u autu. Dolazi čovjek koji je parkiran pokraj mene i ulazi u auto. I ova skuži njega i stane metar ispod na cesti i čeka. A čovjek sjeo i krenuo pročitat neke papire koje je imao. I tak ona stoji nasred trake 3 i pol minute. Da je barem stala na onaj metar praznog prostora, NE, nego stoji nasred ceste i ne kuži da čovjek neće van. Srećom pa je došao neki drugi nakon 3 minute pa se otvorilo prazno mjesto pa ušla nutra. Naravno, pritom skoro razvalila desni retrovizor sebi i ostavila 30 cm za auto pokraj da otvori vrata. A ona ima tamo metar. Al jbg, ona je ipak gradska dama, pa njoj treba komfora. Neću ni pričat da je s druge strane ceste bilo 3-4 prazna mjesta, ali jbg, baš zapela za desno i mora desno. I onda još prelazi cestu tipkajući na mobitel, a auto koji dolazi nek stoji i čeka da ona prođe.

Ovo je jedan lijep primjer kako ljudi ne koristi mozak kad su za volanom, nego ko ga j*be, lako ćemo kako ćemo. 

13 godina
neaktivan
Polaganje vozačkog

Evo kako je meni bilo dok sam polagao.

LINK od rute, Jakova Gotovca 1 je parkiralište Lidla.
Znači, izašao iz autoškole, parkirao se u lidlu i vratio se nazad i u autoškoli se opet parkirao.
Oba puta sam se u rikverc parkirao i sve je bilo super, s tim da je u Lidlu bilo sve puno zato što je bio četvrtak, ali sam uspio naći mjesto. 

Watercooled CPU. Bubni PP, ako te nešto zanima :) Sponsored by Noiseblocker.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
mystik kaže...
Danas ujutro, neka zagrebačka baba došla u VŽ.....

Nisam mogao odoljeti,jednom sam naletio na babu (vozila je picaso) koja je stala na sred ceste upalila sva 4 žmigavca i otišla u dučan iako je s ljeve strane imala slobodnih mjesta na parkingu,no vjerojatno joj razmak nije bio dovoljan za pakriranje. Ne znam kak ej dugo auto bio tamo jer sam ja brzo otišao.

--------------------------------------------------------------------------------------------
13 godina
odjavljen
Polaganje vozačkog

Ne vjerujem da joj instruktor nije rekao kako i gdje treba paziti na ispitu. Ima tu nešto što ona neće priznati. Svakom instruktoru je u interesu da mu kandidati prođu, jer svaki na kraju godine dobije bonus (novci {#}) koji ovisi o prolaznosti, tako da se svaki trudi da mu kandidat prođe. Meni je moj sve rekao, i parkiravali smo se sve po svuda, svakako. A niti ispitivač te neće rušiti ako nisi napravio neku glupost, ako je netko drugi u prometu kriv  neće ti ništa reći.

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
DigiMagic kaže...

Izgleda da ispitivači iz neznanog razloga vole tupiti oko toga. Meni je također rekao da se sparkiram bilo gdje, pa kad sam ušao na jedno od prvih praznih mjesta, nije valjalo zato što je pored bio kombi. (Svejedno, pustio me da prođem.)

Takvo nesto slicno se i meni desilo, usli smo u jednosmjernu ulicu i instruktor mi je rekao neka izaberem mjesto za parkiranje, a ja sam od treme prosao par praznih i stao izmedju dva auta, pa me pogledao sav u cudu, kako mogu parkirati tu kada je tamo bilo slobodnog mjesta na pretek :D eto, trema cini svasta. na kraju sam na samom ispitu dosao u tu istu ulicu i ista situacija, ispitivac je rekao neka izaberem mjesto, ali ovaj put nije bilo bas puno slobodnih pa nije nista komentirao :D

11 godina
neaktivan
Polaganje vozačkog

Uff Polaganje opet ko ima volju {#}

Naime imam Srpsku vozacku ali nakon 6 meseci (prijave) u Nemackoj vise ne vredi,tj mora da se ide opet terotski i polaganje pa vam staru poniste i daju Nemacku

Svo vreme cekao zakon za menjanje dozvole ali nista..

Odlucio sam da zdrazim svoju staru pa polaganje ovde izpocetka B kategorije.

E sad s` obzirom da sam vozio kad sam polago pa opet sad (auto ovde nisam koristio)znaci 8 godina nisam se za volan {#}

Ima neko iskusta (pretezno ovim koji su prvi put za volanom) tako se osecam mator konj a pocetik

Svaki savet dobo dosao...

Moj PC  
0 2 hvala 0
14 godina
Polaganje vozačkog

Di bi se na netu mogao učit prvu pomoć na foru kao i za propise? (proprofs)

http://adf.ly/YW58m
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Polaganje vozačkog

Evo,našao savršen app koja prati rutu kojom se krecete.

Danas ju koristio,odusevljen.

http://www.mycartracks.com/share/track/3106405/

Topla preporuka ostalima,da se vidi kud se krecemo :D

Danas sam lagano isao,nakon 3 tjedna krenuo. (maturalac,more)

1 1
2 2
Prestanite stavljati zarez,tamo gdje je odavno trebala biti tocka!
Moj PC  
1 1 hvala 0
16 godina
Polaganje vozačkog

Najjeftiniji ljecnicki? 350 kn je u ZETu koliko znam, ima li jeftinije?

Don’t make a habit out of choosing what feels good over what’s actually good for you.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Polaganje vozačkog

Sutra polažem vožnju. Imate netko kakav dobar savjet iz svog iskustva? :)
Ne pere me trema niti strah toliko, vožnju odrađujem dobro većinom, ali ipak bi volio čuti neka vaša mišljenja iz iskustva s tog testa, kako neke stvari što bolje odraditi na testu, kako se bolje riješiti i te male treme ako ću je imati sutra i slično. Inače poligonske radnje su mi dosta lagane i vjerujem da s time neću imati problema.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put uto 16.9.2014 19:59 (antimadridista).
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina

Nemam iskustva,ali par osobnih pravila:

1.Bez panike

2.Bez žurbe

3.Gledaj unaprijed i opširno

Prestanite stavljati zarez,tamo gdje je odavno trebala biti tocka!
16 godina
neaktivan
Paradox1 kaže...

Nemam iskustva,ali par osobnih pravila:

1.Bez panike

2.Bez žurbe

3.Gledaj unaprijed i opširno

I vozi kao da ispitivača nema u autu. Nemoj se dati smesti,ako ti kaže da se parkiraš na mjesto koje želiš i kako želiš (ako ne kaže način parkiranja,nemoj ga ni pitat) dobro pogledaj parkiralište i sparkiraj se na mjesto na koje će ti se biti najlakše se sparkirati,nemoj mu pokazivat kolko dobro znaš bočno parkirat jer bi se mogao zahebat.

Na stop znakovima stani na koju sekundu jer ti se može desit da i staneš pre kratko. Nemoj se dati izbaciti iz takta jer ako i padneš nitko se neće ljutit na tebe niti će ti to itko uzet za zlo,također ako si jako nervozan ne moraš krenut iste sekunde (ipak si ti nejga platio) malo pričekaj,udahni da ne budeš više nervozan i onda tek kreni.

E da,zaboravih, gledaj mrtve kuteve!!!!

Poruka je uređivana zadnji put uto 16.9.2014 23:20 (zerocool12).
15 godina
antimadridista kaže...

Sutra polažem vožnju. Imate netko kakav dobar savjet iz svog iskustva? :)
Ne pere me trema niti strah toliko, vožnju odrađujem dobro većinom, ali ipak bi volio čuti neka vaša mišljenja iz iskustva s tog testa, kako neke stvari što bolje odraditi na testu, kako se bolje riješiti i te male treme ako ću je imati sutra i slično. Inače poligonske radnje su mi dosta lagane i vjerujem da s time neću imati problema.

Općenito mislim da je najbitnije dosta gledati unutarnji retrovizor, i neka ti ne bude neugodno ako bude "awkward eye contact" sa ispitivačem - to je poželjno.

Osim toga samo opušteno i to je to.

Swedish latin super funk.
17 godina
neaktivan
Polaganje vozačkog

Kad bi mogao dati samo jedan savjet, bilo bi da voziš 10 km/h ispod ograničenja. Mene je instruktor puštao da vozim nešto iznad ograničenja kad sam vježbao, a na ispitu sam vozio 40 tamo gdje sam prije vozio 55-60. Nevjerojatno koliko više vremena imaš za obavljati radnje koje je potrebno obaviti. Već sam se naviknuo na veću brzinu da mi se tako polagana vožnja činila kao k od ovce. A sve je po propisima.

Nemoj se uopće obazirati ako stvaraš kolonu ili ti se neki majmun iza tebe usudi potrubiti. Pola sata si s ispitivačem i pola sata vožnje u penzionerskom stilu te neće ubiti. Veća brzina = veći stres.

Do you understand life?! Do you?!
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
i_rambo_plache kaže...

Kad bi mogao dati samo jedan savjet, bilo bi da voziš 10 km/h ispod ograničenja. Mene je instruktor puštao da vozim nešto iznad ograničenja kad sam vježbao, a na ispitu sam vozio 40 tamo gdje sam prije vozio 55-60. Nevjerojatno koliko više vremena imaš za obavljati radnje koje je potrebno obaviti. Već sam se naviknuo na veću brzinu da mi se tako polagana vožnja činila kao k od ovce. A sve je po propisima.

Nemoj se uopće obazirati ako stvaraš kolonu ili ti se neki majmun iza tebe usudi potrubiti. Pola sata si s ispitivačem i pola sata vožnje u penzionerskom stilu te neće ubiti. Veća brzina = veći stres.

Događalo se da ako se pre sporo vozilo se rušilo ljude na ispitima jer "su bili neodlučni" i slično.

15 godina
sirka666 kaže...

Općenito mislim da je najbitnije dosta gledati unutarnji retrovizor, i neka ti ne bude neugodno ako bude "awkward eye contact" sa ispitivačem - to je poželjno.

Osim toga samo opušteno i to je to.

I nebi ti skodilo da malo izrazenije glavu pomaknes kad gledas u retrovizore, ne sad ko debil pretjerivat al ono da sigurno primjeti da si pogledo..

I naravno nemoj bit -pre- samouvjeren jer je zbog toga kolega koji je polago samnom pao odma na poligonu kojeg je isto stalno bez problema prolazio..Bilo je "ovo cu nabrzinu pa idemo na pravu stvar"..

Koncentriraj se i sretno :)

Sto sam Boze tako proklet, jucer lag, danas opet.. // R.I.P. EP LoL/WoT/PoE nick: Strongtoni
15 godina
cardadule kaže...

Uff Polaganje opet ko ima volju {#}

Jesam ja jedini koji bi opet polagao? Dobro, ne govorim o ispitu vožnje, to mi je bilo užasno, ali predavanja, ekipa, vožnja.. Mogu reći da mi je to bilo odlično iskustvo.

Ništa ne ostavljam nezavrš
Poruka je uređivana zadnji put sri 17.9.2014 0:47 (dv14).
17 godina
neaktivan
zerocool12 kaže...

Događalo se da ako se pre sporo vozilo se rušilo ljude na ispitima jer "su bili neodlučni" i slično.

{#}

Iskreno ne čudi me s HAK-om. Instruktor mi je pričao kad sam polagao da je njegovu vozačicu ispitivač rušio jer je prošla glavnom cestom bez da je provjerila ima li prednost. A to je trebala provjeriti bacanjem pogleda dal je na lijevo ili desno trokut jer glavna cesta nije označena znakom. Ona je već tamo vozila 100 puta s instruktorom i znala je cestu i raskrižje, ali ju je svejedno rušio.

Iako, ako je neki ispitivač ustrajan da ruši zbog "neodlučnosti", našao bi neki drugi razlog i da ne vozi presporo. Samo velim da je takva vožnja po propisima, a ako je razlog za rušenje tako glup, uvijek se može na licu mjesta žaliti ispitivaču i očekivati potporu od instruktora.

Uostalom, ne sugeriram da se vuče kao krepana mačka, mislim da je 40 u zoni 50 ili 50 u zoni 60 sasvim razumna brzina koja se može vidjeti i kod vozača koji nisu u autoškoli. Ja sam tako vozio i ispitivač mi ništa nije prigovorio ni tokom vožnje ni na kraju iako moram priznati da sam imao ful korektnog ispitivača.

Do you understand life?! Do you?!
11 godina
neaktivan

I ti si imao problem ko ja sad zamena vozacke???

Znas kako se osecam ko mali marica polagati opet u 26{#} a pre toga imas vozacku 8 god.

Dole sam polagao u gradu koji ima 3 semafora od toga 2 nerade,male ulice laganica da prodjes.

Sad polagati u gradu od 5 miliona,drugaciji sitsem polaganja (nema poligona,test se radi na lap topu) sigurno malo olaksavajuce sa jedne strane..i da ovde su jako "kultuniji vozaci"

Nisam seo za volanom davno, pa se osecam ko prvak {#}

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice