Windows 7 SP1

poruka: 425
|
čitano: 145.939
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: Procurio WIndows 7 SP1 RTM
Almin94 kaže...

ma skidam ja ovaj vec, nema veze :D

i sta ce biti poboljsano u windowsu sa ovim service pack-om?

a zašto skidaš ako ne znaš čemu služi i koje su novosti???

kod mene normalno radi.....
14 godina
neaktivan
Procurio WIndows 7 SP1 RTM

Mitch kaže...

malo poboljšani remote fx, veća povezanost sa w serverom, i treba se pazit, ima blocking toolsa (točnije 11-12) koji strašno detektiraju genuine, sva sreća da ja imam scene verziju :P, rađe čekajte službenu verziju,

A ti si valjda jedini koji ima "scene verziju".

Stoga DON'T DO THIS AT HOME, right?

LOL

Poruka je uređivana zadnji put pet 14.1.2011 22:18 (CrapFireX).

1 1 hvala 0
16 godina
CrapFireX kaže...

Mitch kaže...

malo poboljšani remote fx, veća povezanost sa w serverom, i treba se pazit, ima blocking toolsa (točnije 11-12) koji strašno detektiraju genuine, sva sreća da ja imam scene verziju :P, rađe čekajte službenu verziju,

A ti si valjda jedini koji ima "scene verziju".

Stoga DON'T DO THIS AT HOME, right?

LOL

službenu verziju sp-a, a scene verziju winsa, jer na nekim piratskim windowsima imaju problema, točnije ni iz safe moda nemogu pokrenut explorer.exe

16 godina
protjeran

ma možete vi to skinit i napravit instal i ništa se spetakularno neče dogodit več san isproba nego evo jedna  informacija danas san surfa na jednom torentu i naletin na win 8 nevjerojatno da je več izašla osmica i ni sedmica nije u ful verziji al skiniču to da testiran o čemu se radi ako nekog zanima možete se javit na pp dao bi vam link ali ču dobit karton zbog tog

Poruka je uređivana zadnji put pet 14.1.2011 22:40 (giga).
Moj PC  
1 23 hvala 0
16 godina
neaktivan
giga kaže...

ma možete vi to skinit i napravit instal i ništa se spetakularno neče dogodit več san isproba nego evo jedna  informacija danas san surfa na jednom torentu i naletin na win 8 nevjerojatno da je več izašla osmica i ni sedmica nije u ful verziji al skiniču to da testiran o čemu se radi ako nekog zanima možete se javit na pp dao bi vam link ali ču dobit karton zbog tog

{#}

Daj uozbilji se, i malo se informiraj prije postanja svakojakih gluposti.

16 godina
protjeran
Joco55 kaže...
giga kaže...

{#}

Daj uozbilji se, i malo se informiraj prije postanja svakojakih gluposti.

izvoli  sličice prepametni  nisan ništa izmislija sve san ljepo  izreza da moš vidit da to postoji i da ja nisan ništa izmislija samo prinosin što san naša na netu {#}

16 godina
neaktivan
giga kaže...

izvoli  sličice prepametni  nisan ništa izmislija sve san ljepo  izreza da moš vidit da to postoji i da ja nisan ništa izmislija samo prinosin što san naša na netu {#}

A gdje su te sličice?

Isprike ako sam te uvrijedio.

16 godina

Windows 8 vjerjoatno neće prije 2015., a trebao bi 2016.

Poruka je uređivana zadnji put uto 20.3.2018 21:58 (Mitch).

1 1 hvala 1
16 godina
neaktivan

Na ovoj slici lijepo piše da je ovo Customizirani Win7, isto kao što je Win7 Eternity, Black i sl.

Poruka je uređivana zadnji put pet 14.1.2011 22:50 (Joco55).
16 godina
Joco55 kaže...

Na ovoj slici lijepo piše da je ovo Customizirani Win7, isto kao što je Win7 Eternity, Black i sl.

malo promijene msstyle, dodaju rainmeter sa omnimom drugi wall (nature stil) i to je nijma 8-ica. Moš' mislit !

16 godina
neaktivan

Pa to samo stave da je Win 8 da neki naivac to skine, i onda da se može hvaliti po susjedstvu da jedini ima najnoviji Windows. (tu ne mislim na @giga)

A još ljepo piše da je to prilagođeni Win 7.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Evo instalirao sam SP1... {#}

Music4ever
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Nabaci koji bench

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Instalirao sam ga na čistu instalaciju sedmice na VPC-u.

Instalacija traje otprilike pola sata sa jednim restartanjem nakon kojeg slijedi još 5 min dovršavanja iste.

World Championships: 7, GP started: 269, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,441

7 0 hvala 8
14 godina

znaci ako imam piratsku verziju win-a da onda ne instaliram sp1?

0 0 hvala 0
16 godina
antagonist kaže...

znaci ako imam piratsku verziju win-a da onda ne instaliram sp1?

da, tako nekako

da Bog da crk'o rock'n'roll, kad ga svako svira
15 godina
neaktivan

great -.- , moram sad ponovno raditi crack test........a koje su izmjene i poboljšanja u sp1 ?

Dont bug me!

0 0 hvala 0
15 godina
pbandov kaže...

great -.- , moram sad ponovno raditi crack test........a koje su izmjene i poboljšanja u sp1 ?

Nema nekih velikih poboljšanja niti novih mogućnosti; ovo možemo nazvati kolekcijom sigurnosnih zakrpa i hotfixeva koji su bili izdani kroz Windows Update.

the funniest thing about this particular signature is that by the time you realise it doesn't say anything it's too late to stop reading it
15 godina
neaktivan
deadman kaže...

Nema nekih velikih poboljšanja niti novih mogućnosti; ovo možemo nazvati kolekcijom sigurnosnih zakrpa i hotfixeva koji su bili izdani kroz Windows Update.

je li to znaci ako smo redovno skidali windows updates, sp1 nije potreban, jer ce ih samo ponovo instalirati?

Music4ever
16 godina
neaktivan
Almin94 kaže...
deadman kaže...

je li to znaci ako smo redovno skidali windows updates, sp1 nije potreban, jer ce ih samo ponovo instalirati?

Vjerojatno ima još pokoji novi update, one koje već imas nece ni dirati.

aka ReaverTVZ
14 godina
neaktivan

I Service Pack 1 donosi podršku za avx instrukcije što će dobro doči korisnicima sa sandy bridge i bulldozer procesorima.

0 0 hvala 1
15 godina
taman mislio ici rusit winse. i onda se sjetim oni svi updejti jao. i sada dode ovo . hmm mogo bi probat xD
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Evo i ja sam instaliro sp1. 

nakon neki pola sata instaliranja i jednog restarta sve je zavrseno.

nije bilo nikakvih problema, sto se tice sp1 tu je sve ono sto smo dobivali preko update-a.

nema nikakvi veliki poboljsanja niti novi mogucnosti, sp1 mi je na disku zauzeo nesto manje od 1GB

sto se tice ovih sto imaju ('piratske') windowse; za sad nema nikakvih problema. 

Poruka je uređivana zadnji put sub 15.1.2011 1:18 (mario1990).

2 0 hvala 7
16 godina

Nebih ja sa piratom ipak sada instalirao dok ne pokupim još info o ponašanju cijele stvari nakon instalacije, ionako imam sve instalirano osim 033, znam da ima još toga osim samih dosadašnjih updatea ali mi se ne žuri možebitno sjebat cijelu stvar pa sve ispočetka

bug caruje, um klade valja

2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Instalirao sam ga na čistu instalaciju sedmice i trajalo je nekih 10 min. Za sada je sve u redu.

''...nisam možda siguran što me uistinu zanima, ali sam posve siguran što me ne zanima.''

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Zar ne donosi novi IE9?

Anyone who cannot cope with HIPS is not fully human. At best he is a tolerable subhuman who has learned to wear shoes, bathe, and not make messes in the house.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Lazarus Long kaže...

Zar ne donosi novi IE9?

Izgleda da ne.

''...nisam možda siguran što me uistinu zanima, ali sam posve siguran što me ne zanima.''
17 godina

SP1 nije ništa drugo nego skup već izdanih zakrpi. A i valja se držati one "If it ain't broke, dont fix it!". Treba čekati službenu verziju. Ili izdanja sa integriranim SP1 pa onda kad budem trebao reinstalaciju sustava lijepo stavim taj sa SP1.

Sometime the best defense is to attack!

0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

jel znaš možda koja je oznaka tog updatea kojeg si maknuo....zbog njega nisam godinu dana napravio update.....

15 godina

Evo možda malo glupo pitanje.

Jeli se može deinstalirat?

When you realize why you call Zeus a myth, you'll understand why I don't belive in your god.
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice