Zanima me koji android uredaji ce moci pokrenuti ovo?Da li ce android smartphone sa 1ghz a9 procesorom moci pokrenuti ovo?hvala unaprijed
Zanima me koji android uredaji ce moci pokrenuti ovo?Da li ce android smartphone sa 1ghz a9 procesorom moci pokrenuti ovo?hvala unaprijed
Pogledaj prvi post u temi, tamo ti pišu trenutno podržani uređaji
Koji uredaj i je li u postavkama bas namjestis tu rezoluciju ili sto (nativna = ako namjestis rucno ili upscalana)? koliko vidim, nema bas neki AA, a ipak je velika rezolucija.
ako ti što pomaže, ja na Xperiji U (mobitel košta 1700kn bez pretplate) igram bez problema, na najvišim postavkama kvalitete, odlično su odradili psoao.
ako ti što pomaže, ja na Xperiji U (mobitel košta 1700kn bez pretplate) igram bez problema, na najvišim postavkama kvalitete, odlično su odradili psoao.
Ako radi na Xperiji Play onda ce i na mojoj Xperiji mini (Adreno 205 i 1GHz Scorpion), to je ujedno i odgovor na njegovo pitanje (da, radi na 1core - 1GHz procesoru)
Hvala vam puno,jos samo pitanje d abudem siguran
radit ce na Prestigio 4300 citao sam da im A9 procesor 1ghz znaci trebalo bi?hvala unaprijed
Radi se o iPadu - treća, ne četvrta generacija. Rezolucija je uvijek 2048x1536, nema smanjivanja. Što se tiče nedostatka AA, teže se primjeti upravo zbog rezolucije i dimenzija ekrana.
Zaboravio sam slikati po noći - mislim da je bolji ugođaj pa evo nekoliko noćnih slika:
Poboljšali su osvjetljenje, dio modela i sjene.
Evo sve zajedno na Bugovom serveru, smanjeno i kompresirano:
Pa da, s obzirom da je slika veca kada je uploadana izgleda i vise nego dobro (ipak je manji zaslon i velika reza), bolja osvjetljenja i bolje sjene se odmah primjete....