Vice city za sv. Nikolu

poruka: 40
|
čitano: 10.759
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Vice city za sv. Nikolu
To je jogurt verzija koje ima svagdje na netu
robimarko@gmail.com
16 godina
neaktivan
Vice city za sv. Nikolu

Evo nekoliko screenshotova od mene - u punoj rezoluciji (2048x1536):

1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9

Njegova mati i moja ujna - to dve rođene sestre.
Poruka je uređivana zadnji put ned 9.12.2012 1:19 (Random.).

0 0 hvala 2
13 godina
neaktivan
Vice city za sv. Nikolu

Zanima me koji android uredaji ce moci pokrenuti ovo?Da li ce android smartphone sa 1ghz a9 procesorom moci pokrenuti ovo?hvala unaprijed

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
trolljegeren kaže...

Zanima me koji android uredaji ce moci pokrenuti ovo?Da li ce android smartphone sa 1ghz a9 procesorom moci pokrenuti ovo?hvala unaprijed

Pogledaj prvi post u temi, tamo ti pišu trenutno podržani uređaji

16 godina
Random. kaže...

Koji uredaj i je li u postavkama bas namjestis tu rezoluciju ili sto (nativna = ako namjestis rucno ili upscalana)? koliko vidim, nema bas neki AA, a ipak je velika rezolucija.

Whenever there's light, there are shadows. We, who were changed by being bathed in the light only once... will spend our future in a world without light.
Poruka je uređivana zadnji put ned 9.12.2012 1:58 (lovac82).
15 godina
trolljegeren kaže...

ako ti što pomaže, ja na Xperiji U (mobitel košta 1700kn bez pretplate) igram bez problema, na najvišim postavkama kvalitete, odlično su odradili psoao.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
16 godina
antimadridista kaže...
trolljegeren kaže...

ako ti što pomaže, ja na Xperiji U (mobitel košta 1700kn bez pretplate) igram bez problema, na najvišim postavkama kvalitete, odlično su odradili psoao.

Ako radi na Xperiji Play onda ce i na mojoj Xperiji mini (Adreno 205 i 1GHz Scorpion), to je ujedno i odgovor na njegovo pitanje (da, radi na 1core - 1GHz procesoru)

Whenever there's light, there are shadows. We, who were changed by being bathed in the light only once... will spend our future in a world without light.
13 godina
neaktivan
Vice city za sv. Nikolu

Hvala vam puno,jos samo pitanje d abudem siguran {#}

radit ce na Prestigio 4300 citao sam da im A9 procesor 1ghz znaci trebalo bi?hvala unaprijed

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
lovac82 kaže...
Random. kaže...

Koji uredaj i je li u postavkama bas namjestis tu rezoluciju ili sto (nativna = ako namjestis rucno ili upscalana)? koliko vidim, nema bas neki AA, a ipak je velika rezolucija.

Radi se o iPadu - treća, ne četvrta generacija. Rezolucija je uvijek 2048x1536, nema smanjivanja. Što se tiče nedostatka AA, teže se primjeti upravo zbog rezolucije i dimenzija ekrana.

Zaboravio sam slikati po noći - mislim da je bolji ugođaj pa evo nekoliko noćnih slika:

10, 11, 12, 13, 14, 15

Poboljšali su osvjetljenje, dio modela i sjene.

Evo sve zajedno na Bugovom serveru, smanjeno i kompresirano:

Njegova mati i moja ujna - to dve rođene sestre.
Poruka je uređivana zadnji put ned 9.12.2012 3:48 (Random.).
16 godina
Vice city za sv. Nikolu

Pa da, s obzirom da je slika veca kada je uploadana izgleda i vise nego dobro (ipak je manji zaslon i velika reza), bolja osvjetljenja i bolje sjene se odmah primjete....

Poruka je uređivana zadnji put ned 9.12.2012 3:16 (lovac82).
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice