Ma meni to sa tomatom nema baš logike. Pa nisu valjda takvi debili da ne skuže tu caku?
I mogu li se pare punit na račun da nazovem samo jedan put i da ne prekidam poziv dva dana ili moram zvati pun qurac puta... Nisam baš skužio tu šemu...
Ma meni to sa tomatom nema baš logike. Pa nisu valjda takvi debili da ne skuže tu caku?
I mogu li se pare punit na račun da nazovem samo jedan put i da ne prekidam poziv dva dana ili moram zvati pun qurac puta... Nisam baš skužio tu šemu...
Izgleda da će T-Mobile biti u velikim dugovima nakon ova dva dana besplatnih razgovora... Nemali broj korisnika se sjetio kako ovo iskoristiti i vjerojatno neki još ovo rade. Na Tomatu se aktivira opcija "Na tuđi račun" i za svaku minutu razgovora se dobiva 1 kuna na račun... Budući da su dva dana besplatno, ljudi su se masovno zvali na tomato brojeve i punili račune. Tome svjedoči bogata ponuda tomato brojeva s par tisuća kuna na računu:
http://www.njuskalo.hr/index.php?ctl=search2&f_keywords=tomato+kartica
Balkane, balkane moj...
Prije da će Tomato, odnosno Vipnet, biti u dugovima zbog davanja kuna na račun, nego T-mobile zbog zvanja na Tomato.