Mislio sam reći za laptope
Pogledaj par postova iznad.
Mislio sam reći za laptope
Pogledaj par postova iznad.
Ako vam nije problem, i ako znate, mozete li mi reci hoce li mantle meni pomoci i za koliko ( konfa pod moj pc)? Zna li se mozda kada ce izaci?
EDIT: ups, zaboravio ažurirat karticu na "moj pc", ugl nova grafa je sapphire hd 7850. (dobra slika ova dolje)
Sluzbeno je mantle ispao drek. Bar zasad, a od tih 45% nisu uspjeli izvuci ni 30.
Ako vam nije problem, i ako znate, mozete li mi reci hoce li mantle meni pomoci i za koliko ( konfa pod moj pc)? Zna li se mozda kada ce izaci?
Nema tog mentlja koji ce tebi pomoci.
Jedino ako kupiš AMD grafu 7 ili novije generacije.
Jel taj mantle virjedi i za grafe tj. jel ću dobiti kakvo poboljšanje
ti neces jer ce mantle biti dostupan od 7xxx serije
Jel taj mantle virjedi i za grafe tj. jel ću dobiti kakvo poboljšanje
ti neces jer ce mantle biti dostupan od 7xxx serije
Laptop mi ima intergriranu 7340 pa za njega pitam
ti neces jer je mantle dostupan od 7xxx serije
There I fixed it.
Dečki ako ovo zaživi ima da Intel i nvidia polude...
Baš i ne, kad je Mantle primarno za GPU.
Baš i ne, kad je Mantle primarno za GPU.
Pa smanjuje se ovisnost o procu, te tako potreba za čestim upgradeom...Sad zamisli Kavere...Puf !!!
Pa smanjuje se ovisnost o procu, te tako potreba za čestim upgradeom...Sad zamisli Kavere...Puf !!!
http://www.amd.com/us/products/technologies/mantle/pages/mantle.aspx
Općenito za sve procesore je to dobro.
Ovo je tek početak Mantle nemože sad sve da bude u dure, ima tu posla ljudi iz Oxide Games kažu da su tek zagrebali po površini do 2018 god. planiraju izbaciti 1 milion batcheva
Mantle meni donosi beskonačno velik porast performansi. Toliko velik da je nemjerljiv.
Ono, pokrenem BF4 s Mantleom i igra zablokira pri ulasku na mapu. Točnije, cijeli komp zablokira.
Ista stvar i s Oxide Stress Testom, tim za Mantle. Potpuni blok.
Prvi put mi se događa da potpuno ispravno računalo potpuno zablokira.
Sluzbeno je mantle ispao drek. Bar zasad, a od tih 45% nisu uspjeli izvuci ni 30.
a ja službeno čekam da još i na PCE pobereš bananka zbog istih ispada i spamanja u istoj temi...
ti neces jer je mantle dostupan od 7xxx serije
There I fixed it.
Znaci mantle je dostupan? Posto znam malo o mantleu mozes li mi reci gdje ga skinuti, oce li mi se on sam instalirat azuriranjem amd gpu drivera?
Znaci mantle je dostupan? Posto znam malo o mantleu mozes li mi reci gdje ga skinuti, oce li mi se on sam instalirat azuriranjem amd gpu drivera?
Sa najnovijim driverima ;)
Mantle meni donosi beskonačno velik porast performansi. Toliko velik da je nemjerljiv.
Ono, pokrenem BF4 s Mantleom i igra zablokira pri ulasku na mapu. Točnije, cijeli komp zablokira.
dali si opalio uninstall starih drivera prije novih?
probaj napravit uninstall sa ovim programom,čisto da budeš siguran da je sve maknuto.
instaliraj 14.1 , pokreni standardno ,odaberi mantle u postavkama te ugasi igru i ponovo upali.
nadam se da će ti raditi ,jer i ja imam namjeru nabaviti hd7770 za prvu ruku
isto tako, ne pali fraps ili sličan program jer ne podržavaju mantle..zasada...
realno, nitko ti ne garantira *još* da će sve raditi na svim podržanim grafama.
na redditu sam naletio na par poruka da je hd7xxx serija još neoptimizirana do kraja.
AMD Mantle Beta driver is currently supported on:
AMD Radeon™ R9 Series GPUs
AMD Radeon™ R7 Series GPUs
AMD Radeon™ HD 7000 Series GPUs
AMD Radeon™ HD 8000 Series GPUs
AMD A10-7000 Series and AMD A8-7000 Series APUs
a i sam BF4 je jako kvalitetno napravljen/optimiziran koliko čitam tako da ne mora nužno biti do mantle-a....
Oce mi povecat performanse na hp probook 450 laptopu a da cu ja to primjetit, ili nešto sitno? (amd hd8750)
Oce mi povecat performanse na hp probook 450 laptopu a da cu ja to primjetit, ili nešto sitno? (amd hd8750)
pa ukoliko izađe novi driver sa mantle za mobilnu verziju, vjerojatno budeš imao neko poboljšanje kako god okreneš.
...
Stavio sam novi AMD Pixel Clock Patcher i sada mogu uči u igru i igrati 20-30 sekundi. I onda zablokira.
Tako je bilo i kada sma prvi put pokrneuo Mantle, prije nego sam uopće aktivirao Pixel Clock Patcher staru verziju.
Ja neznam u čemu je vama problem...pa sve uredno radi..ako se sve napravi kako si rekli po uputama
i kod mene sve uredno
probaj napravit uninstall sa ovim programom,čisto da budeš siguran da je sve maknuto.
instaliraj 14.1 , pokreni standardno ,odaberi mantle u postavkama te ugasi igru i ponovo upali.
nadam se da će ti raditi ,jer i ja imam namjeru nabaviti hd7770 za prvu ruku
isto tako, ne pali fraps ili sličan program jer ne podržavaju mantle..zasada...
realno, nitko ti ne garantira *još* da će sve raditi na svim podržanim grafama.
na redditu sam naletio na par poruka da je hd7xxx serija još neoptimizirana do kraja.
AMD Mantle Beta driver is currently supported on:
AMD Radeon™ R9 Series GPUs
AMD Radeon™ R7 Series GPUs
AMD Radeon™ HD 7000 Series GPUs
AMD Radeon™ HD 8000 Series GPUs
AMD A10-7000 Series and AMD A8-7000 Series APUs
a i sam BF4 je jako kvalitetno napravljen/optimiziran koliko čitam tako da ne mora nužno biti do mantle-a....
Očito još nije optimiziran za HD7xxx jer sam ušao u igru, prebacio na Mantle, restartao igru i više ju ne mogu pokrenut jer svaki put dok pokušam, dođe do loading screena i crasha.
jesi li iskljucio integriranu grafu u device-u ?
jesi li iskljucio integriranu grafu u device-u ?
Nemam integriranu.
meni na 7xxx radi.
I ekipa kakvi su rezultati
I ekipa kakvi su rezultati
kod nekih brutalni skok u bf4