Procurio Windows 8 Build 7850

poruka: 112
|
čitano: 27.593
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Procurio Windows 8 Build 7955

Ovaj nije spor!

Oprostite mi.... nisam svjestan svoje nesvjesnosti...
Poruka je uređivana zadnji put uto 26.4.2011 2:06 (kizo2703).
17 godina
neaktivan

Evo instalirava mi se M2. Postam SS-ove kad završi!

http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/lzgr/
Poruka je uređivana zadnji put uto 26.4.2011 17:42 (lzgr).

0 0 hvala 0
16 godina
Re: Procurio Windows 8 Build 7850
Oprostite mi.... nisam svjestan svoje nesvjesnosti...
14 godina
protjeran

A grafička razlika između win 7 i 8 bi bila...err...

Eee...kuda ovaj svijet ide...di su vremena kad je sex bio siguran, a utrke opasne?
Moj PC  
0 6 hvala 0
16 godina
Granny kaže...

Ako ih ne vidiš ,žali bože trošiti vrijeme i objašnjavati ti ....

If it ain't broken, you're not working hard enough ...
16 godina
neaktivan
Procurio Windows 8 Build 6.2.7959

tjedan dana nakon što je procurio build 7955, procurio je build 7959. to je prvi M3 build, a navodno je dosta bugovit. ovo je serverska verzija, iso je težak 2.87 gb i 64 bitni je.

izvor

i btw. jučer je otkriveno više naznaka o Windows App Store-u o kojem se u zadnje vrijeme šuška na internetu. više o tome možete pročitati ovdje

Atomska bubamara

0 0 hvala 1
16 godina
Granny kaže...

pa dodali su nazive prozora u taskbar

Atomska bubamara. ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
16 godina

7956 je prvi M3....

bug caruje, um klade valja

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Oldy kaže...

7956 je prvi M3....

točno, al mislio sam na prvi M3 koji je procurio :)

Atomska bubamara
16 godina
Re: Procurio Windows 8 Build 6.2.7959
jurluk kaže...

tjedan dana nakon što je procurio build 7955, procurio je build 7959. to je prvi M3 build, a navodno je dosta bugovit. ovo je serverska verzija, iso je težak 2.87 gb i 64 bitni je.

izvor

i btw. jučer je otkriveno više naznaka o Windows App Store-u o kojem se u zadnje vrijeme šuška na internetu. više o tome možete pročitati ovdje

I'll pass! Previše bugova i još uz to server! Nema tu zabave ko na client buildovima! {#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 2.5.2011 1:39 (kizo2703).
16 godina
Izgleda da su na osmici smanjili apetite što se aera tiće, čovjek po prvi puta ima aero na lapu sa samo 64Mb VRAM-a

0 0 hvala 0
15 godina
Oldy kaže...
Izgleda da su na osmici smanjili apetite što se aera tiće, čovjek po prvi puta ima aero na lapu sa samo 64Mb VRAM-a

To se moglo još od doba Viste, bitno da je DX9.

http://about.me/antesirkovic
16 godina

Evo još jednog "same here, HP nc6220 with for the first time ever aero on it!!!!"
a čuj da su mogli vjerovatno bi i ja sam probavao na starom lapu svakavke tweakove na visti i sedmici pa nisam dobio aero, grafa je intelova od 8-128-mb ove osmice nisam skidao ograničen sam prometom al jednog dana ću i sam probati baš me zanima

na taj lap ima intel media acc 900 a moj stari lap 915 isto do 128Mb

Poruka je uređivana zadnji put uto 3.5.2011 23:56 (Oldy).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Jel bi netko bio ljubazan da mi uploada onaj zeleni wallpaper sa ovog leaka? (DOn´s steal our hard work - ili tako nešto piše).

World Championships: 7, GP started: 272, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,447

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

jel ovaj?

klik

Atomska bubamara
15 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...

Jel bi netko bio ljubazan da mi uploada onaj zeleni wallpaper sa ovog leaka? (DOn´s steal our hard work - ili tako nešto piše).

Ovaj: https://lh3.googleusercontent.com/-xGqHfOn3F6k/TX4JeIhIerI/AAAAAAAABBQ/BPgNvyuxQvI/s1600/original_windows_8_m2_m3_wall_by_angelwzr-d3bk6tt.png

16 godina
Ja imam samo kontra plavi shit let's leak our hard work tako da ne mogu pomoći hehe

0 0 hvala 0
16 godina

Ovdje su svi službeni wallpaperi iz Osmice! Pa ko voli ....

17 godina
neaktivan
kizo2703 kaže...

Ovdje su svi službeni wallpaperi iz Osmice! Pa ko voli ....

Hvala

Kako ti radi periferija na osmici? (stampaci i tako to)

Naravno da necu imati djece, najvise zbog toga jer znam da bi imali moje gene. Zasto unistavati zivote? by Mentalist
16 godina

HP Deskjet 2050 radi ,sve komponente ,ali samo sa windows driverima ,jel se HP softver i driveri neće instalirati!

Ne čudi me ,s obzirom koliko im je trebalo da naprave poštene drivere za Sedmicu!

Logitech miš i tipkovnica također rade samo na Windows driverima ,jel SetPoint instalacija ne prepoznaje OS.

Logitech web kamera ,začudo ,radi normalno i sve se samostalno dl-a i instalira ,i to duplo brže nego na Sedmici!

Dell monitor je uredno prepoznat!

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.5.2011 20:44 (kizo2703).
15 godina

cekajte meni ovdje nesto gadno nije jasno , windows 8 bio je najavljen tek za 2 godine a vi hocete rec da vec leakaju prve beta verzije ili sta ??

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Da ,već je treća vani!! KLIK{#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.5.2011 21:25 (kizo2703).
17 godina
neaktivan
athlon64 kaže...

cekajte meni ovdje nesto gadno nije jasno , windows 8 bio je najavljen tek za 2 godine a vi hocete rec da vec leakaju prve beta verzije ili sta ??

Ne, jos nije ni beta. Uskoro ce biti i beta pa, ako se ne varam, public beta i na kraju final, jel

Naravno da necu imati djece, najvise zbog toga jer znam da bi imali moje gene. Zasto unistavati zivote? by Mentalist
17 godina

I dalje izlazi ~2013. godine tek.

Living in a world of dreams...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ovi na wzoru sute oko izlaska (valjda najbolje znaju) i isto tako ne vidim da dilaju M3. Sjecam se da se netko bunio (mislim da je bilo na wzoru) oko "politike" izlaska novih Windowsa u smisu da ne daju dovoljno dugo vremena developerima ali niti trgovcima racunala (izdavali ga poslje Bozica)

0 0 hvala 0
16 godina

Šute oni odavno ,pa i kad su već bili procurili 7850 i 7955 nisu imali komentara!

A sad vidim da dilaju 7955!

A sazad ,jedini ''pravi'' M3 je 7959 ,ali to je server ,puno je posla s osposbljavanjem svih client funkcija ,a i nema baš puno razlika od 7955!

15 godina
Lazarus Long kaže...
athlon64 kaže...

Ne, jos nije ni beta. Uskoro ce biti i beta pa, ako se ne varam, public beta i na kraju final, jel

dakle beta vec sad a krajnja verzija izlati tek 2013?? pa isplati li se prelazit sa sedmice na betu kad beta dode?

14 godina
neaktivan

Ma to se ne isplati još stavljat...ipak je sedmica sad aktualna. Dok oni to razviju kak spada sve trebat će malo duže {#}

0 0 hvala 0
16 godina
athlon64 kaže...

dakle beta vec sad a krajnja verzija izlati tek 2013?? pa isplati li se prelazit sa sedmice na betu kad beta dode?

Ovo još nije Beta ,daleko smo od toga! Dali se isplati? Kao glavni (ili jedini) OS sigurno ne ,ali da za ''igranje'' u dual boot-u! !

Hero of the day kaže...

Ma to se ne isplati još stavljat...ipak je sedmica sad aktualna. Dok oni to razviju kak spada sve trebat će malo duže {#}

I po čemu ti znaš da se ne isplati?? Jesi probal??

I da ,dobro došao na forum ,osim ako nisi neki multi acc troll!! {#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 5.5.2011 0:06 (kizo2703).
14 godina
neaktivan
kizo2703 kaže...
athlon64 kaže...

Ovo još nije Beta ,daleko smo od toga! Dali se isplati? Kao glavni (ili jedini) OS sigurno ne ,ali da za ''igranje'' u dual boot-u! !

Hero of the day kaže...

I po čemu ti znaš da se ne isplati?? Jesi probal??

I da ,dobro došao na forum ,osim ako nisi neki multi acc troll!! {#}

Nisam isprobao al ne vjerujem tim betama u razvoju :) i hvala za dobrodošlicu {#}

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice