Pojavio se i ISO :D
SmartScreen
Long Zheng notes that Windows 8 will include the IE 9 SmartScreen feature, but enabled with in Windows shell.
Our take: In IE, SmartScreen is used to prevent malware from making its
way to your PC. And it works great, if you're using IE. But malware can get on your PC in other ways,
either through competing browsers, via USB memory keys, or whatever.
So adding this capability to the underlying OS seems to make plenty of sense,
and should nicely complement the other built-in security technologies in Windows.
No ajde,recite kakva su vaša iskustva sa 8-icom?
Evo ja vam sada mogu reći da sam upsio instalirati Win 8 i da je instalacija klizilaa ko od šale. I da nisam ni počeo radit sa njim a da sam ga vec poćeo obožavati. Prvi UAC starta puno brže i maknuli su odma po defaltu onaj secure desktop . pa više ne prebacuje uac prozor u bacis nego je odma u aero. Drugo meni radi brže od 7 i za sad mi je vrlo stabilan. Meni se trenutno jako sviđa i super je i evo jedna slikica (:. I samo da napomenem classic pretvorio u basic. recimo u safe modu nije vise standardni calssic nego basic. Mislim da na microsoft zeli poruciti da cemo morati kupovati jače grafičke. što nie neki problem
Koja mrtva osmica to je M1 tek, polako....
Našao sam još jednu zanimljivost. Za sada u Milestone 1 nema više HIBERNACIJE. Neg je sada Hybrid-Boot . Primjetio sam da mi se komp pali duplo brže ali nije mi bilo jasno kako to kada sam ga u potpunosti ugasio. Microsoftova želja je bila (koliko sam pročitao po Američkim forumima) da se windows 7 pali za 10 sekundi ,ali pošto još uvijek ima ljudi sa slabijim kompovima to je nemoguće. Pa su sada ovo uveli. Moji se komp i prije palio dosta brzo (nekih 15 sekundi ) , ali sada se pali za duplo brze ( za nekih 7 sekundi). Nadam se da ce ostaviti ovaj Hybrid boot i finalnoj verziji. :)
Evoo ja sam malo prčkao po postavkama i to i našao sam ribonee i uključio ih. I mogu vam reč da mi je super raditi s njima :)
Ovi ribboni su mi čista glupost. Za office i neke druge programe koje imaju puno opcija su odlični, ali u exploreru? Nema toliko opcija i previše mjesta zauzimaju
Ovi ribboni su mi čista glupost. Za office i neke druge programe koje imaju puno opcija su odlični, ali u exploreru? Nema toliko opcija i previše mjesta zauzimaju
Možda ,ali se bez problema mogu smanjiti ili potpuno isključiti (zasada)! KLIK
Oprostite na refresu teme stvarno jel se zna kad izlazi full verzija
cca godinu dana