Predstavljene Extra total+ tarife

poruka: 51
|
čitano: 16.107
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Predstavljene Extra total+ tarife

Vrhunski objašnjeno.

Mislim da su ove tarife dobre, cilj je privući što veći broj korisnika, samo mislim da neće biti trajne.

Poruka je uređivana zadnji put ned 3.6.2012 0:29 (Brian).
15 godina
neaktivan

oldy ja sam rekao samo svoja iskustva... jer kad putujem ako nema nikog poznatog ljepo si pustim neku pley listu koju imam na mobu i preko skypa se zafrkavam s ekipom iz traviana ili dop s nekim preko facea i posjetim index.hr ili bug forum i čitam šta ima novoga... to su mi stranice koje najčešče posječujem uz stranicu faxa i moodel...

Znaš koliko treba stranici yutarnjeg da se učita do kraja na toj brzini na lapu?

neznam jer ju nisam ni pokretal preko laptopa kamoli preko moba...

Tebe očito nisu spustili na do 64 kilobita, ja na toj brzini imam veliki problem i opaliti speedtest kao takav neće presporo treba mu "100 godina" i to ako, a ti valjda možeš svega vraga paralelno koristiti hehe.

gle... neznam... onda me valjda nisu spustili na tu brzinu do sad (u ova 2,5 mjeseci kako koristim tu tarifu) ako je tako onda je to njihova grešaka, a meni to paše onda...

kad me ovaj mjesec spuste nakon tih 512, javim kako če proči taj test...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Faks? Ću, Ćeš, Će, Ćemo. Ćete....?

Da zato što znam primjere gdje t-mobile spusti ekipu brzinski nakon paketa ali na speedtestu izmjere ne znam 1Mb/s, ok spušteni brzinski jesu ali 1Mb/s i ovo su dva različita pojma. :)

bug caruje, um klade valja

0 0 hvala 0
17 godina
Oldy kaže...

Faks? Ću, Ćeš, Će, Ćemo. Ćete....?

Da zato što znam primjere gdje t-mobile spusti ekipu brzinski nakon paketa ali na speedtestu izmjere ne znam 1Mb/s, ok spušteni brzinski jesu ali 1Mb/s i ovo su dva različita pojma. :)

Ti mora da si završio faks prije 20-30 godina...to ti je danas totalno nebitno :)

Evo ja znam primjere di je čovjek položio strojarstvo, a ne zna izračunati

površinu pravokutnog trokuta

It is our duty as men and women to proceed as though the limits of our abilities do not exist - Pierre Teilhard de Chardin
Poruka je uređivana zadnji put ned 3.6.2012 16:22 (segregator).
16 godina
neaktivan

Ma dobro to je više bilo btw. :)

Nego sam na ovo recimo mislio, primjer (sa jednog drugog foruma.)

Dakle tih 1.16Mb/s i tih 64Kb/s tj. 0.06Mb/s čini razliku. :)

"Izgleda da je T-mobile odustao od smanjivanja brzine kada se potrosi paket.Nakon sto sam potrosio paket brzina i nije losa"

http://www.speedtest.net/result/1611297925.png

Poruka je uređivana zadnji put ned 3.6.2012 19:50 (Oldy).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

oldy znam da imam problema sa tim "Č", jer dolazim iz sredine gdje nitko živ ne koristi "Ć" u razgovoru i jako mi je teško prepozanti gdje dolazi to "Ć"... ali na faxu na koji idem hrv opče nije bitan jer studiram geotehniku....

dobro... ja sam rekao za svoje iskustvo.. valjda sam ja neki izuzetak ili sam im nekako simpatičan jer imam velike račune za mob pa mi ne smanjuju :D :D :D uglv... nebitno...

heh... sa kojeg ti ono foruma??

segregator

na svakom faxu ima onih koji dobro podmazuju svoje znanje kod profesora... :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Uf, ne znam kako stoji ovdje stanje sa spominjanjem drugih foruma da ne poberem ban bez veze..... Kao konkurencija bla bla, pa ću ti poslati na privat. :)

Poruka je uređivana zadnji put ned 3.6.2012 20:32 (Oldy).

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
skoosha kaže...

Da, mogli su to staviti na početnu stranicu, a ne pod "uvjete korištenja". No, možda sam ja samo ljubomoran jer imam više od 28 god, a u ovoj temi se javljaju samo dječica kojima roditelji plaćaju pretplate!!! {#}

No, svakome na izbor. Kako je jedan forumaš već napisao - I ja ću na VIPNet "Savršanu" tarifu, a što dalje od T-Sranja!.

PS

T- JE sranje, koliko vi god podijelili thumb down-ova, ak vas to veseli! {#}

Zdravac
Poruka je uređivana zadnji put ned 3.6.2012 22:26 (Zdravac).
15 godina
neaktivan

heh.. da su mi bar opet ta vremena kad mi je mama račune plačala... :) sad ja još i njene moram plačati :) :) :)

ugl... t-com za one iznad 28 god jest sranje sa tim sličnim tarifama, jer su skuplji, dok je u vipu jako loše to da moraš mjenjat onda br moba, što mi nakon 9god nikako nebi pasalo iz privatnih i poslovnih razloga.... nisam osobno provjeraval, ali sam tu na forumu par puta to pročital od korisnika, i po meni je to bilo malo razočaravajuče... ali dobro... kome ne smeta mjenjanje broja... samo naprijed...

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

@Zdravac

I to je bolje nego stavljanje zvjezdice i sitnih slova, barem je odmah na početku naglašeno.

T - Mobile je do sada bio najskuplji i Tele2 ih je sa revolucijom (kao i sa Vipom) natjerao da se malo zamisle, a tu je još i Tomat sa brutalnom tarifom (Simpa - 50kn??).

U total tarifama, koliko sam uspio vidjeti jedino valja ta +s tarifa, za ostale su troškovi preveliki i jednostavno se više isplati na Vip ili Tele2. No opet tu dolazimo do onoga koliko kome treba, koliko ko troši i tko je voljan vezati se ugovorom.

Jedina stvar koju ne vidim u tablici je uspostava poziva, pa se toplo nadam da su ju ukinuli za tu tarifu.

15 godina
neaktivan
skoosha kaže...

@Zdravac

I to je bolje nego stavljanje zvjezdice i sitnih slova, barem je odmah na početku naglašeno.

T - Mobile je do sada bio najskuplji i Tele2 ih je sa revolucijom (kao i sa Vipom) natjerao da se malo zamisle, a tu je još i Tomat sa brutalnom tarifom (Simpa - 50kn??).

U total tarifama, koliko sam uspio vidjeti jedino valja ta +s tarifa, za ostale su troškovi preveliki i jednostavno se više isplati na Vip ili Tele2. No opet tu dolazimo do onoga koliko kome treba, koliko ko troši i tko je voljan vezati se ugovorom.

Jedina stvar koju ne vidim u tablici je uspostava poziva, pa se toplo nadam da su ju ukinuli za tu tarifu.

pa odmah kad otvoriš njihovu veb stranicu predstavljaju nove tarife i sa OGROMNIM slovima piše da nema uspostava poziva :D :D :D

13 godina
neaktivan
Da li netko zna za ovu opciju flat koja se placa 50 kn, ima li kakvih *caka* tj da li je netko citao uvjete koristenja, pa da pise u njima da je akcija na neodredeno, ili nesto slicno, i da li su ove tarife nove vezane s korisnikom na vremensko vezani ugovor ili se moze raskinuti u bilo kojem trenutku...
juka
13 godina
neaktivan

Srećom da sam prije potipsao Extra Total S, pa sada dajem 60 kn(50kn + neke vragolije) + uspostave poziva, i mjesecno me dode manje od 90 kn, a prije sam trošio 100kn.
S tim da imam neograničeno prema t-mobile fiksnim i mobilnim i 150 min prema ostalim fiksnim i mobilnim... I flat (512MB pa onda spustaju na 64kbps), ma i ne koristim nekaj  mobilni Internet... I 50 poruka besplatnih...
Ma nisu oni nista pametnog napravili sa ti svojim plusicima (+)...
Digli su cijene mobitela za 100kn uz potpisivanje ugovora...
Eto to ti je t-mobile... 

Poruka je uređivana zadnji put pon 4.6.2012 19:59 (Master11).
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Zanima me koja je trenutno najbolja opcija Za uzet mislim mreza.

Vidim da tomato ima brutalnu tarifu za 55kn po 1000svega u paketu. Sada me zanima koju tomato mrezu koristi i jeli ima naknade za uspostavu poziva dok se trose minute iz paketa. Mislio sam se prebaciti na total s tarifu za mlade 60kn jel to zapravo 70kn kada se uzme naknada za radiske frekvencije?

Edit: Vidio sam da se uzima naknada za uspostavu poziva sta apsolutno meni ne igra...

Poruka je uređivana zadnji put ned 24.6.2012 21:00 (Duje00).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Kako pratim reklame zadnjih 3 mjeseca tako se i smijem. Prvo tele2 predstavi svoju "Revoluciju" na motiv krize u državi, mizerije i jada - Neograničeni pozivi,sms, 500mb net, nema uspostave - za 150,00kn. Čini se odlično, još nema ni ugovorne obveze. Nakon toga u vipu padne broj korisnika i onda oni predstave "Savršenu tarifu", sve isto ko i tele2, samo što je net neograničen. Tj 1GB pa onda brzina padne. Među ostalim marketing skandalima utrpa se i tomato sa više ni ne znam kakvom cakom ali samo sam prepoznao reklamu na sprdnju terminatora. Kod nas nikad granice u humoru i ironiji. Multiplus mobile......no comment, padobranci....i sad na kraju cijele špice dođe t-mobile gdje....ako sam dobro proučio nudi isti shemu samo što moraš iskombinirati te neke pakete i pi*darije ustvari te za 30kn skuplje izađe ista stvar....ako sam dobro skontao....

Sve u svemu, postalo je djetinjasto. Smješno za gledat. {#}

If applications are created with vb.net, what created vb.net ?

0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
pbandov kaže...

Kako pratim reklame zadnjih 3 mjeseca tako se i smijem. Prvo tele2 predstavi svoju "Revoluciju" na motiv krize u državi, mizerije i jada - Neograničeni pozivi,sms, 500mb net, nema uspostave - za 150,00kn. Čini se odlično, još nema ni ugovorne obveze. Nakon toga u vipu padne broj korisnika i onda oni predstave "Savršenu tarifu", sve isto ko i tele2, samo što je net neograničen. Tj 1GB pa onda brzina padne. Među ostalim marketing skandalima utrpa se i tomato sa više ni ne znam kakvom cakom ali samo sam prepoznao reklamu na sprdnju terminatora. Kod nas nikad granice u humoru i ironiji. Multiplus mobile......no comment, padobranci....i sad na kraju cijele špice dođe t-mobile gdje....ako sam dobro proučio nudi isti shemu samo što moraš iskombinirati te neke pakete i pi*darije ustvari te za 30kn skuplje izađe ista stvar....ako sam dobro skontao....

Smješno mi je  za gledat samo radi toga šta cijene idu prema 0 a ne prema +∞

15 godina
neaktivan
Duje00 kaže...
pbandov kaže...

Smješno mi je  za gledat samo radi toga šta cijene idu prema 0 a ne prema +∞

I to što kažeš...

If applications are created with vb.net, what created vb.net ?
15 godina

Želim kupiti neki bolji Smartphone.

Meni se sad čini sasvim o.k. preći na pretplatu kod T-Com-a iako sam desetljeće već na Simpi i pretplate su mi uvijek bile pojam nečega što treba izbjegavati naširoko...

Uzeti ću mobitel na Extra Total + M tarifi na ugovor od 2 godine, cijena uređaja u slobodnoj prodaji je 2600 kn, a dobiti ću ga za 1000 kn jer ga uzimam preko webshopa i još uz plaćanje trajnim nalogom.

Znači orginal cijena te M tarife je 175 kn mjesečno, no prvu godinu se plaća samo pola. Zanimljiva poanta je da se već nakon pola godine može promjeniti tarifa !

(provjereno par puta, pitao sam za pultevima službenice T-Coma-a)

I sad se postavlja pitanje šta ako neko uzme najbolji mobitel povoljno u najskupljoj tarifi, izdrži tih pola godine i onda pređe na najjeftiniju tarifu....

Konkretno primjer: Samsung Galaxy 3 (5300kn), uz tarifu XL ga platiš 1000 kn, tarifu XL (450 kn mjesečno) plaćaš upola manje, znači 225 kuna, i nakon pola godine pređeš na najnižu tarifu od 125 kn mjesečno. Fakat ovo treba provjeriti opet jer zvuči predobro.

Uglavnom ja u + M tarifi imam sve što mi treba, flat internet, od kojih mjesečno 512 MB imam po velikim brzinama, također ni razgovore ni SMS neću uspjeti potrošiti, nema naplate uspostave poziva...nakon godinu dana koje provedem na pola cijene pretplate prelazim na najjeftiniju pretplatu, koja mi je dovoljna....u međuvremenu se možda dogode i još bolje tarife na koje ću moći preći.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
ALVIN kaže...

Želim kupiti neki bolji Smartphone.

Meni se sad čini sasvim o.k. preći na pretplatu kod T-Com-a iako sam desetljeće već na Simpi i pretplate su mi uvijek bile pojam nečega što treba izbjegavati naširoko...

Uzeti ću mobitel na Extra Total + M tarifi na ugovor od 2 godine, cijena uređaja u slobodnoj prodaji je 2600 kn, a dobiti ću ga za 1000 kn jer ga uzimam preko webshopa i još uz plaćanje trajnim nalogom.

Znači orginal cijena te M tarife je 175 kn mjesečno, no prvu godinu se plaća samo pola. Zanimljiva poanta je da se već nakon pola godine može promjeniti tarifa !

(provjereno par puta, pitao sam za pultevima službenice T-Coma-a)

I sad se postavlja pitanje šta ako neko uzme najbolji mobitel povoljno u najskupljoj tarifi, izdrži tih pola godine i onda pređe na najjeftiniju tarifu....

Konkretno primjer: Samsung Galaxy 3 (5300kn), uz tarifu XL ga platiš 1000 kn, tarifu XL (450 kn mjesečno) plaćaš upola manje, znači 225 kuna, i nakon pola godine pređeš na najnižu tarifu od 125 kn mjesečno. Fakat ovo treba provjeriti opet jer zvuči predobro.

Uglavnom ja u + M tarifi imam sve što mi treba, flat internet, od kojih mjesečno 512 MB imam po velikim brzinama, također ni razgovore ni SMS neću uspjeti potrošiti, nema naplate uspostave poziva...nakon godinu dana koje provedem na pola cijene pretplate prelazim na najjeftiniju pretplatu, koja mi je dovoljna....u međuvremenu se možda dogode i još bolje tarife na koje ću moći preći.

Možeš samo jednu tarifu ispod. Znači za M na S ili XL na L... Ne možeš svakih pola godine spuštati po jednu dolje niti odjednom s najveće na najmanju

Ako imaš nekog mlađeg od 28 nije loša ni tarifa za mlade. Tamo ćeš imati cijelo vrijeme extra+ S za 72,5kn, pošto kažeš da ti je i M previše, a mobitel sigurno nije znatno jeftiniji na M

Poruka je uređivana zadnji put pon 20.8.2012 17:50 (Iggx).
13 godina
neaktivan

Neće im to proći, prvo niske cijene pa kasnije ih podignu.

13 godina
neaktivan

Neka podignu, ja barem lako raskinem pretplatu...
Što se tiče pretplate, najbolje je uzeti Extra Total S+ (ukoliko imate manje od 28, najbolje bi bilo da se sto blize 20...), 72.5kn mjesecno, nema nadoplate za uspostavu poziva (znaci u vecini je ta cijena fiksna, ako se drzite daljnjeg), 150min prema drugim mobilnim mrezama, neograniceno prema svim fiksnim linijama i neograniceno prema t-mobile mobilnim linijama, flat internet (do 512MB koliko ide brzina, poslije spustaju na 64KB/s, ali je neogranicena), 50 besplatnih poruka, ako se svega toga drzite nikad vam nece prijeci 72.5kn i da uzmite bez ugovorne obveze tako da ako vam pocnu dizati cijene i vama se ne bude to svidalo fino sljedeci mjesec raskinete pretplatu... 

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice