Evo jedna domoljubna
Je li itko naišao na neslaganje između Street viewa i kartografije? Dijelovi Zagreba su pomaknuti za jedno 30-40 metara.
Još ja nisam mogao vjerovati kada sam vidio kod nas Google Car.
Vičem ja ovim svojima, bit ćemo na netu, bit ćemo na netu, Street View.
A oni će meni: "Šta je to?"
Baš postajemo - nešto.
Toga ne bi trebalo biti kad se koriste iste karte na kojima su ubačene slike sa SV-a
Evo jedna domoljubna
Znači ti si iz Đurđevca. Susjedi smo :)
General Markač je iz našeg kraja pa smo i Dom Peski, koji je i sjedište naše braniteljske udruge preimenovali u Dom Mladen Markač, naravno uz podršku gradskih vlasti koje su nam i dale dom na korištenje.
Ovo je stvarno najjača kolekcija SV-a :
http://maps.google.com/intl/en/help/maps/streetview/gallery.html#!/ocean
Ne razumijem jednu stvar.
Slika 10 metara prije - oblačno.
Slika 10 metara poslije - sunce i sjena od automobila.
Kako?
Ne razumijem kako su to išli.
Inače, slike nisu u lošoj kvaliteti.
Nije loše.
Više puta su vjerojatno prolazili.
Inače ovo gore šta je netko spomenuo da su pomaknute ulice, istina, kod mene je sve u desnom offsetu nekih 20-40m.
Također mogu potvrditi da su kod mene prolazili više puta. Jedanput sam vidio google auto kako mapira ulicu i mene, a sada me na sw nema nigdje. Ajde barem mi nisu pola kuće slikali s starom fasadom a pola s novom
Nema te da no nekaj si zaboravil spomenut, zakaj te nema a navodno si izletio van iz kuče u bijeloj potkošulji pa te uslikali i onda su morali opet kaj se može.
Ja imam drukčijih problema skup sa ostalima u mojoj ulici, namjeravamo dič tužbe protiv Googla zato kaj nisu fotošopirali to smeče i šutu na koju su naišli.A tužit čemo i suseda jer je taj krš držal na cesti mjesec dana, i eto ko za vraga baš onda naleti Google i uslika to smeče pa usput nagrdi plavetnilo moje kuče fučkaj ga sad.
Ja imam drukčijih problema skup sa ostalima u mojoj ulici, namjeravamo dič tužbe protiv Googla zato kaj nisu fotošopirali to smeče i šutu na koju su naišli.A tužit čemo i suseda jer je taj krš držal na cesti mjesec dana, i eto ko za vraga baš onda naleti Google i uslika to smeče pa usput nagrdi plavetnilo moje kuče fučkaj ga sad.
Hmm zahtjevan si ti susjed . Uslikali su i mene jednom...Ali isto me nema
valjda nisu mogli tu ljepotu prikazati u tako "maloj rezoluciji
"
P.s. kaj mi sredjues karton za ono jucer :))))
A tu je i Đeljana
HAHAH koji si ti kralj
A tu je i Đeljana
HAHAH koji si ti kralj
Jos par "Đeljana"
Koazri Bok,Zagreb HAHA
Ok, slikali su svako selo, svaku pripi*dinu, ali glavnu ulicu centra rijeke nisu.. rijeka odjednom vise nema korzo..
sramota, pogotvo jer su prosli sve okolne ulice.
Ista stvar i u Zagrebu. I vidi se da je nekakav bicikl..
Inace svaka cast Google-u..
Na Jarunu se biciklistu vidi frizura.
hehe naša sam i ja sebe kako se vracan s marende u ured na 4-5 sličica, vidia san google-ovo vozilo al mi baterija na mobu bila prazna i nisan ga moga slikat
inace, slike su iz 5. miseca, lokacija Split, Gripe.
Mene su uhvatili kako sjedim u kafiću :)
Mene su uhvatili kako sjedim u sobi pred kompom. Ili spavam.
Meni su stričev kamin zamaglili da se ne prepozna
ajd da uskočim ovdje kao padobranac.jučer sam instalirao google earth i neko vrijeme visio na street viewu.obračun na kraju dana bio je 2.7 gb.s tima da ništa ne snimam,nemam torrent programe.čitam novine,društvene mreže,ponekad radio slušam,ali ne i tad.zanima me otprilike koliko troši gb google earth.i htio bi napisati da nemam wireless internet.
Puno...
Kako da im prijavim neki problem? vidio sam da na splitskoj rivi nije ni jedna registracija zamucena
Kako da im prijavim neki problem? vidio sam da na splitskoj rivi nije ni jedna registracija zamucena
Na dnu imaš "Report a problem" ili nešto slično.
Meni su pogriješili kuću, odnosno, za par brojeva su mi umanjili kućni broj, ali nije do njih nego je ulica čudno posložena pa brojevi i ne idu baš po redu :D
Inače, zakon stvar :D
Čak su se triciklom vozikali po Bundeku te su cijeli botanički vrt prešli - sram me priznati da otkad živim u Zagrebu nisam ni jednom bio u botaničkom
Čak su se triciklom vozikali po Bundeku te su cijeli botanički vrt prešli - sram me priznati da otkad živim u Zagrebu nisam ni jednom bio u botaničkom
sad jesi
ako pokusam google street view na htc sensation, ne pokazuje mi slike. a u google playu mi kaze da je vec instalirano.. treba cekat update ili su neki od vas vec dobili street view?