ako pokusam google street view na htc sensation, ne pokazuje mi slike. a u google playu mi kaze da je vec instalirano.. treba cekat update ili su neki od vas vec dobili street view?
Meni uredno radi
ako pokusam google street view na htc sensation, ne pokazuje mi slike. a u google playu mi kaze da je vec instalirano.. treba cekat update ili su neki od vas vec dobili street view?
Meni uredno radi
to je to! hvala!
Nevjerojatno, čak je i ZOO u ZG dostupan.
Ovo je odlična stvar ali imam jednu zamjerku kod street view- a je to da recimo kad gledam moje selo... malo je slika iz kolovoza a malo je iz studenog to onda izgleda ko da putujem kroz vrijeme kad se iz ljeta pomaknem u jesen haha
Super. Sad sam vidio i svoju kuću. Začudo pa su slikali baš u trenutku kad sam išo ubrati koju krušku,nažalost u tom trenutku kad je uslikana slika ja sam već bio u kući :D
Jel zna netko kako se kopira link od određene ulice da mogu nekome kopirat da ga odmah ubaci u ulicu ?
50 metara zima pa 50 metara ljeto, pa opet 50 metara zima...
50 metara zima pa 50 metara ljeto, pa opet 50 metara zima...
to ti je zbog ugođaja :)
Vama očito nije jasan opseg posla te količine podataka.
Bilo bi čisto bacanje novaca kada bi se jedan grad išao snimati u 1 ili 2 dana kako vam nebi smetalo 50 metara u 7. mjesecu i nakon toga 50 metara usred zime. Kroz gradove bi se vozilo 5-6 auta i trokolica a ne samo jedan. Koštalo bi 5-6 puta više i nebi imali (danas) street view new yorka a kamo svake vukoj*bine u Hrvatskoj. Moje mjesto od 500 stanovnika je snimljeno!
Još uz to, cijela usluga je free. Vama nikad ništa nije po volji -.-
jel tko zna da li je moguće snimiti nekim softverom šetnju google street viewom,onak da imam za uspomenu.
jel tko zna da li je moguće snimiti nekim softverom šetnju google street viewom,onak da imam za uspomenu.
Možeš sa Camtasiom snimati cijeli desktop i eto ti video
Svasta se nadje u Koprivnici :)
za uspomenu? pa nece ih maknut
Možeš u google earthu ( Record a tour )
Evo juce je google tricikl prosao centrom rijeke, ravno kraj mene, steta samo kaj ga nisam stigao fotkati.
Evo juce je google tricikl prosao centrom rijeke, ravno kraj mene, steta samo kaj ga nisam stigao fotkati.
Jel kroz Korzo?
Jel kroz Korzo?
je, i sve ostale ulicice pjesacke zone
Jel kroz Korzo?
je, i sve ostale ulicice pjesacke zone
I čudilo me da nisu odmah, ako su već obradili Lungomare.
Da ne otvaram novu temu.
I ovime snimaju, Trekker mu je ime.Hodaš i snimaš :)
od toga ti leđa otpadnu :D
Da ne otvaram novu temu.
I ovime snimaju, Trekker mu je ime.Hodaš i snimaš :)
od toga ti leđa otpadnu :D
Hebeš leđa, ne bih se bunio da sam barem na 4 sata dio Googleova projekta.
A još ako, a naravno da plate - diš kraj veselju.