Galaxy S4 od sada službeno

poruka: 417
|
čitano: 80.450
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Galaxy S4 od sada službeno
sudy_freak kaže...
Krunoo7 kaže...

Jedino za što mi mobitel koristi jest da se javim obitelji, da vidim jel ima koga kod kuće prije nego što dođem, da provjerim mail i tu i tamo neka igrica. Ali jednostavno high-end gaming ne dolazi u obzir jednako kao plaćanje za nešto od čega jedva imam koristi masne pare, pogotovo u ovo doba.

Zato ne uzmeš mobitel od 5k+ kuna, nego za sve nabrojeno uzmeš neki do 1000 kuna i stvar riješena.
Odgovor na sva pitanja. 

Djabe sam ja ono ostalo pisao.

Samo htjedoh opisati moje mišljenje o svemu tomu, stvarno šteta što si mi izrezao citat jer se ovdje ne priča o mobitelu vrijednu 1000kn (na tržištu).

Say hello to my little friend
15 godina
neaktivan

Kad ovdje ne piše... 

Uglavnom, Sammobile je izbacio leak screenshotova u kojima se vidi izbornik postavki za Smart Scroll i Smart Pause funkciju. Sad, ili netko ima volje obraditi SS u Photoshopu ili su ovo pravi SS-ovi, al to ćemo ionako saznati za nešto više od tjedan dana Smijeh

LINK: Sammobile

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Poruka je uređivana zadnji put sri 6.3.2013 13:35 (Mitsuoka).

1 0 hvala 3
15 godina
neaktivan

Zaslužuje DP.

Potvrda 13MP kamere, FullHD ekrana i procesora na 1.8GHz. Baza je kod ekrana - 5.01'' Smijeh

LINK: Phonearena

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Poruka je uređivana zadnji put sri 6.3.2013 16:37 (Mitsuoka).

1 0 hvala 0
13 godina
protjeran

A kaje ovo kaj pise pod "pixel format RGBA", dal je to naznaka RGB matrice?

daniel
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Nekako mislim da je to znak da će u S IV ipak biti LCD ili non-Pentile. Nisam siguran jer se baš ne bavim vrstama ekrana, iako sam direktno uključen i u predavanje problematike prikaza, ali jedino znam da je to Red Green Blue Alpha. PenTile ima RGBG, a S II non-Pentile RGB RGB (odnosno RGB stripe). 

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.3.2013 17:01 (Mitsuoka).
13 godina

Evo jošscreenshota dostupnih na sammobile.com

Primjetne su neke promjene na UI-u.

Keep flashing! || Samsung Galaxy SII crew. || ↓ Stisni Hvala ako sam ti pomogao. ||
Moj PC  
1 0 hvala 2
13 godina
neaktivan
daniel.hajdinjak666 kaže...

A kaje ovo kaj pise pod "pixel format RGBA", dal je to naznaka RGB matrice?

RGB pretpostavljam da znaš što je. Ovaj dodatak slova A ti označava transparentnost. Znači ako je transparentnost 0%, boja je puna, tipa crvena. A ako je transparentnost 100% znači da je pixel proziran.

.PNG format koristi RGBA.

Osvrt s korisničke strane - http://echo1.blog.hr/
13 godina
protjeran
sudy_freak kaže...

Evo jošscreenshota dostupnih na sammobile.com

Primjetne su neke promjene na UI-u.

Fala qurcu pa su smanjili DPI, ja na S3 imam 280 od prvog dana, a ne kak su na SGN2 ostavili 320. Rekel sam da me ne privlaci previse, al mi se sad sve vise sviđa. Jos kad nabacim neki AOKP na njega, moglo bi biti idealno.

daniel
15 godina
neaktivan

To nije toliko bitno za ovu raspravu (PenTile ili ne) bit je kako piksel izgleda kad ga gledas sa podpikselima i kako ti podpikseli izgledaju. PenTile ima 2 podpiksela, a Real RGB/RGB stripe ima 3 podpiksela recimo.

13 godina

Meni je ono što je prikazano bijesno odlično, ne znam za vas, ma me niti ni briga {#} {#}!!!!

LINK; http://blog.gsmarena.com/concept-render-shows-what-the-galaxy-s-iii-could-look-like-some-more-screenshots-confirm-specs/

ATJ Lučko
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
protjeran

Nadam se da nece biti kopija S3.

daniel
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
ATJLučko kaže...

Meni je ono što je prikazano bijesno odlično, ne znam za vas, ma me niti ni briga {#} {#}!!!!

LINK; http://blog.gsmarena.com/concept-render-shows-what-the-galaxy-s-iii-could-look-like-some-more-screenshots-confirm-specs/

Nadam se da je ovo istinito (baš i nevjerujem, ali...) jer me najviše zanimaju ove dimenzije.

Ako sam ti barem malo pomogao, stisni gumb HVALA
16 godina
Mitsuoka kaže...

Zaslužuje DP.

Potvrda 13MP kamere, FullHD ekrana i procesora na 1.8GHz. Baza je kod ekrana - 5.01'' Smijeh

LINK: Phonearena

Krivo si pročitao, kaže da su podaci netočni jer su napisali da je ekran 5.01" sa 480 ppi, sto nije 1080p jer bi na 1080p bilo 441ppi

480ppi sa 1080p odgovara 4.6" ekranu

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
Poruka je uređivana zadnji put čet 7.3.2013 19:03 (Mitch).
15 godina
neaktivan

Nisam krivo pročitao -> Estimated screen size 5.01'', 127.25mm.

Ti si krivo pročitao, jer piše da je ~441 PPI. 

Poruka je uređivana zadnji put pet 8.3.2013 0:21 (Mitsuoka).
13 godina
protjeran

Ma na SS-u pise da je dpi 480, a dva reda ispod na tom istom SS-u pise da je dpi X-442, Y-439. To se neko poigral sa PS-om, jer ne vjerujem da bi krivo pokazivalo na uređaju. Ne znam, kasno je vec...

daniel
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Nije se nitko zaigrao, Density je nesto drugo, na S III/S III mini/Note10.1/OneS isto druge vrijednosti daje. Dok je na XY ok.

Edit: Density je DPI, a XY PPI iako je navedeno preko DPIa oboje i dolazi do zabune. Density se onda vrlo vjerojatno moze mijenjat, a tako ti ikone/tekst/... budu vece/manje, kao kod printanja, za sto je DPI koristen.. Nazalost nikakvu potvrdu teorije nisam nasao jos, al to je to garant.

Poruka je uređivana zadnji put pet 8.3.2013 8:23 (Mitsuoka).
16 godina

Render density mora biti 480dpi (ovaj u build.prop, ne matrica od ekrana) kako bi elementi bilo dovoljno veliki zbog rezolucije, a ekran ce biti 439.57 ppi

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Onda apsolutno ne kužim tvoj prethodni komentar... 

14 godina
protjeran

Je tko spomenuo mogućnost bežićnog punjenja?

'Samsung is reportedly looking at Qi from the Wireless Power Consortium – it’s currently the most popular choice with members including Nokia, LG, HTC, Sony and Motorola. It’s worth noting that Samsung is currently a member of a competing standard run by the Alliance for Wireless Power (along with Qualcomm, TI, Broadcom and others).

Whichever standard it goes for, Samsung may not integrate the tech right into the Galaxy S IV, but put it in an optional back cover instead (like the Nokia Lumia 820). There are currently third-party Qi charging kits for the Galaxy S III as well, but not an official Samsung-made accessory.'

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
Galaxy S4 novi detalji

Sve više iščekivani Galaxy S IV mogao bi imati floatig touchzaslon.
Također se navodi da bi jedna verzija uređaja (A ?) mogla doći s GreenPHOLED/AMOLED zaslonom (što većinu nas raduje).

sammobile.com navodi još mnoge specifikacije koje bi mogle biti unutar ove čudovišne zvijeri koja će za sve manje i manje vremena izaći iz pećine.

Za sve koji nisu pažljivo slušali ovu reklamu

U pozadini se čuje:

"I know this is going to be one of the most amazing products to hit the market, since TV were colour."

Keep flashing! || Samsung Galaxy SII crew. || ↓ Stisni Hvala ako sam ti pomogao. ||
Poruka je uređivana zadnji put pet 8.3.2013 15:31 (sudy_freak).
Moj PC  
3 0 hvala 1
15 godina

^^U vezi ovog članka. U njemu piše da na takvim (floating touch) zaslonima multi touch nije moguć, znači li to da S4 onda ne bi imao tu mogućnost, ili sam ja nešto krivo shvatio?

Self-capacitance generates a stronger signal than mutual capacitance, which allows accurate detection of the finger further away from the sensors. However, with self-capacitance it is not possible to perform multi-touch detection due to an effect called “ghosting”.

Osobno radije bih imao multi touch nego floating touch ako već moram birati.

I possess a skill to google.
Poruka je uređivana zadnji put pon 11.3.2013 1:19 (Minoza).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran

Mozda su unaprijedili Air view iz SG2, pa bi trebalo imati i ovaj Floating sa MT-om. Ko zna, vidit cemo.

daniel
Poruka je uređivana zadnji put pon 11.3.2013 2:24 (daniel.hajdinjak666).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ma to je u slucaju da si prstom daleko od ekrana, nebi prepoznao multitouch. Znaci za multitouch bi trebao dotaknuti prstima ekran.

13 godina
Galaxy S4 - prve slike!!!

Ako je vjerovati izvoru imamo prve slike Samsung GT-I9502 (kinesko tržište).

Specifikacije:

• Android 4.2.1
  • 1080p zaslon
  • ARMv7 Quad-Core 1,8 GHz
  • 2 GB RAM-a
  • 13 MP kamera

Hoće li se GT-I9500 razlikovati?
Zasiguno hoće, ipak vjerujem u octa core, da će tako i pisati. {#}

Također sam nekako skeptičan što se izgleda/dizajna tiče.
Mislim da neće biti toliko S III looks like

Poruka je uređivana zadnji put pon 11.3.2013 10:35 (sudy_freak).
Moj PC  
2 0 hvala 1
14 godina
neaktivan

Predivan mi je ovako, ko S3 ali puno puno doradeniji, fenomenalno!

Moj PC  
0 4 hvala 0
13 godina
BMK kaže...

Predivan mi je ovako, ko S3 ali puno puno doradeniji, fenomenalno!

Meni je previše S III looks like, kako sam napisao.
Iskreno se nadam da neće baš toliko biti kao S III/Note II.

Jer, svake godine bude smjena generacija u izgledu, tako je sada.
Galaxy S IV diktira izgled svim budućim uređajima.
Note III, u biti svim Galaxy serijama. 

13 godina
Re: Galaxy S4 - prve slike!!!
sudy_freak kaže...

Ako je vjerovati izvoru imamo prve slike Samsung GT-I9502 (kinesko tržište).

Specifikacije:

• Android 4.2.1
  • 1080p zaslon
  • ARMv7 Quad-Core 1,8 GHz
  • 2 GB RAM-a
  • 13 MP kamera

Hoće li se GT-I9500 razlikovati?
Zasiguno hoće, ipak vjerujem u octa core, da će tako i pisati. {#}

Također sam nekako skeptičan što se izgleda/dizajna tiče.
Mislim da neće biti toliko S III looks like

Samsung je potvrdio.
Ovo će biti Samsung Galaxy DUOS (dual SIM podrška)!
http://www.sammobile.com/2013/03/11/confirmed-samsung-to-bring-galaxy-s-iv-duos-gt-i9502/ 

15 godina
neaktivan
Re: Galaxy S4 - prve slike!!!

Nije to Samsung potvrdio... 

12 godina
neaktivan

ako će tako izgledati razočaranje teško {#}, htc i sony izgledaju puno bolje od ovoga da znam nije izgled toliko bitan ali opet

no vidjet ćemo na predstavljanju

9 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ma ne vjerujem da će se znati do zadnjeg dana kako će izgledati točno. Samsung je i prije znao upakirati hardver u 4-5 različitih kućišta u prototipovima samo da se ne zna kako će izgledati gotov proizvod.

Ovo je kućište od S3 samo malo prošireno i probušena rupa dole za zvučnik.. Sve ćemo saznati u četvrtak :)

Edit: Ipak ćemo u petak saznat, tj. četvrtak iza ponoći ;)

Poruka je uređivana zadnji put pon 11.3.2013 13:13 (EchoOne).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice