Dr.zlo-vidit ćeš i mene sljedeći put
Dr.zlo-vidit ćeš i mene sljedeći put
Za Adaptera
Hvala na kritici, jedino ne bih znao šta znači šture (svaka kritika je dobrodošla, dapače jedva čekam da me neko kritizira, jer onda znam šta treba popraviti)
No, niti jedan recezent teško da može biti potpuno objektivan.
Nisam dao ocjenu NFS Worldu 100/100 čitaj malo bolje,to je bilo za trajnost, a svaki MMO možeš igrati koliko oćeš.
Igri sam dao ocjenu 70/100
Za pod009
Ni ti nisi dobro pročitao.
Grafika 65/100 (Visoka je ocjena jer sam uzeo u obzir da je ovo mmo)
Zvuk 55/100
Igrivost 60/100
Trajnost 100/100
Idemo sljedeći vikend? Ovaj ne mogu uhvatit
Kako ne možeš? U pon nema nastave, nešto iskombiniraj.
Za Adaptera
Hvala na kritici, jedino ne bih znao šta znači šture (svaka kritika je dobrodošla, dapače jedva čekam da me neko kritizira, jer onda znam šta treba popraviti)
No, niti jedan recezent teško da može biti potpuno objektivan.
Nisam dao ocjenu NFS Worldu 100/100 čitaj malo bolje,to je bilo za trajnost, a svaki MMO možeš igrati koliko oćeš.
Igri sam dao ocjenu 70/100
Za pod009
Ni ti nisi dobro pročitao.
Grafika 65/100 (Visoka je ocjena jer sam uzeo u obzir da je ovo mmo)
Zvuk 55/100
Igrivost 60/100
Trajnost 100/100
Štura znači da fali screenshotova iz igre, fali više konkretnijih činjenica. Ispričavam se jer nisam vidio da je ovo 100 za trajnost, ali opet mislim da je previše jer opet imaš maksimalni level. Mislim da trajnost čak ne bi trebala biti kategorija, već :
Story
Gameplay
Grafika ( prezentacija )
Zaključak
Ali dobro, bude dalje sve bolje i bolje.
Ne da mi čovik da stavljam ss, iako sam ih pripremio. Zato ću stavljati gameplay iz igre na youtube, pa ću tamo stavljati link.
Volio bih da pratite i kritizirate moje recenzije.
Mislim staviti prvo kratki opis, u kojem će biti malo govora o priči jer ne želim nikome pokvariti igru, potom prezentacija (mislim na meni i snalaženje u njemu), zatim grafika, igrivost, zvuk i trajnost. Nakon toga sve zaključak
Prezentaciju ne bi trebao ograničiti na samo meni, već bi trebao spomenuti kakav je loading, soundtrack i slicno.
I činilo mi se da ste za Alien Breed recenziju kopirali s HCL-a, a ne znam jel to smijete.
Soundtrack u meniju ili u cijeloj igri?
Većina onih prije su kopirane, zato sam ja i rekao da trebamo uvesti svoje recenzije. Piše ti na dnu odakle su kopirane, sad neznam je li se to smjelo, ja ih nisam stavljao.
Mislim da to nije legalno. Mislim na soundtrack opčenito u igri, a to uključuje i meni.
Možda bi trebao soundtrack samo u meniu u prezenatacija, a soundtrack u igri pod zvuk.
Možda bi trebao soundtrack samo u meniu u prezenatacija, a soundtrack u igri pod zvuk.
Pa zvuk kategorija ti ni netreba ako imaš kategoriju prezentacija koja obuhvača to sve.
Neznam baš, vidio sam u dosta recenzenata je to odvojeno. Ili čak uopće nema te prezentacije nego samo zvuk.
Neznam baš, vidio sam u dosta recenzenata je to odvojeno. Ili čak uopće nema te prezentacije nego samo zvuk.
Ne znam šta uopće ubacivaš tu prezentaciju, to ti dođe kao "gameplay", moje mišljenje je da bi trebao ovako postavit kategorije:
Grafika
Zvuk
Trajnost
Gameplay (ilitiga prezentacija)
i na kraju konačna ocjena, i još ispod toga ubaci neki svoj osobni komentar, dali se tebi osobno sviđa igra, dali voliš taj žanr, ili tako nešto, dali postoji neka stvar u igri da te posebno dojmila, i možda da ubaciš preporuku sličnih igri na kraju!?
I moram reč, dečki svaka vam čast, i blago se vama, ja bih volio da imam tako neko društvo u Osijeku da se možemo sastajat na nekom mjestu i derat nešt, ovam slabo ima tako nečeg, i ako ima, defintivno nije opremljena kao a igraonica!?
U offtopicu ste.... Zubiću otvori novu temu za ovo.
Evo ovdje ćemo nastaviti razgovor o recenzijama.
http://www.bug.hr/forum/topic/ostalo/recenzije-igara/73908.aspx
Uskoro počinje Call of Duty 2 turnir.
http://cyber-symphony.net/index.php?option=com_content&view=article&id=151:cyber-symphony-call-of-duty2-3v3-lan&catid=46:turniri&Itemid=174
koje su konfiguracije PC-a
Nisam 100% siguran. Znam da je AMD Phenom 2, mislim neki X4, 4gb rama i HD5750. Sve je super jedino mislim da su trebali staviti HD5770. Sad ima 12 računala. Na svakom jedna obična logitech tipkovnica, miš logitech mx518, slušalice logitech G35 i 27" Lg monitori.
Ako budem u krivu javit ću.
Nisam 100% siguran. Znam da je AMD Phenom 2, mislim neki X4, 4gb rama i HD5750. Sve je super jedino mislim da su trebali staviti HD5770. Sad ima 12 računala. Na svakom jedna obična logitech tipkovnica, miš logitech mx518, slušalice logitech G35 i 27" Lg monitori.
Ako budem u krivu javit ću.
Malo me čudi ovi 27" monitori. Čemu to točno? Zar je igrač od monitora udaljen 2metra il je odmah pored monitora. Isto tako na takve monitore stavit HD5750 je nebulozno. Mislim ok nemoraš igrat na max detalje, al brate mili pa ja Dragon Age nisam mogao igrat na Full HD sa HD5770 na max. Malo mi je to blesavo. Mišljenja sam da se je trebalo ič na neke 22" monitore u kombinaciji sa recimo min HD5770 to bi onda bilo OK, al ovako je jedno veliko usko grlo. Tko je to slagao?
Dobra igraona ali koliko je ovaj love pukao u to, nece se isplatit za pet godina...
Pola metra od 27" ekrana? Strašno,prestrašno.
bolje je da su uzeli 22,23 inča monitora i složili bolju konfu
Dva do tri sata konstantno kolutati očima i loviti cjeli radni prostor monitora je jako zamorno, a posebice kad se igra COD koji je brza igra i svaki kutak treba biti u vidnom polju.
Na 27" monitoru koji je svaga pola metra udaljen od igrača nemožeš vidit cjeli prostor. Znam po sebi jer sam ja udaljen pola metra od svog 24" monitora i baš je taman,a da je 27 onda bi definitivno morao biti barem metar.Također na 27" monitor stavljat bijednu HD5750 je glupo. Jako loše posložen računalni prostor za igranje, a još lošija grafa koja bi trebala minimalno biti HD5770 ili GTX460(192bit).
Ja sam im odmah rekao da su pretjerali sa monitorima. 24" bi bilo taman.
Neznam tko je sastavljao konfiguracije, ali kao što sam već rekao ja bih stavio sigurno jaču grafu, barem HD5770, a mislim da bi Gtx460 najbolje pasala.
Nisam siguran kolika je udaljenost, možda je veća od pola metra. Možeš ti dobiti 15-20cm ako se zavališ u stolicu i privučeš tipkovnicu i miš. Najbolje ti je dođi i sam viditi.
Također zaboravio sam reći da je podloga za miš Razer Goliathus (kako se već piše).
P.S. sad ste me toliko zaintrigirali da ću u subotu ponijeti metar i izmjeriti kolika je udaljenost.
Ja sam im odmah rekao da su pretjerali sa monitorima. 24" bi bilo taman.
Neznam tko je sastavljao konfiguracije, ali kao što sam već rekao ja bih stavio sigurno jaču grafu, barem HD5770, a mislim da bi Gtx460 najbolje pasala.
Nisam siguran kolika je udaljenost, možda je veća od pola metra. Možeš ti dobiti 15-20cm ako se zavališ u stolicu i privučeš tipkovnicu i miš. Najbolje ti je dođi i sam viditi.
Također zaboravio sam reći da je podloga za miš Razer Goliathus (kako se već piše).
P.S. sad ste me toliko zaintrigirali da ću u subotu ponijeti metar i izmjeriti kolika je udaljenost.
imaju oni i hd 5850
Rekao sam da nisam siguran, stoga ću sutra provjeriti.
Ja san reka da je HD5750.... nije nego 5770.
Ali su performanse slabije nego meni doma. Ja imam 90 FPS na MW2 na 1680x1050, a ovde mi nekad zapinje jer je 1920x1080 i XP i mislin driveri iz bundlea.
A u Catalystu piše samo da je HD5700 series i radni takt 850/1200.