Dabog da Google+ zaživio...
jedno zlo zamijenjuješ drugim samo :)
ma i to sto velis,al frende,reci da nije istina,da je facebook nekima zivot promijenio...
Kako ti je promjeno život ????
ma i to sto velis,al frende,reci da nije istina,da je facebook nekima zivot promijenio...
Ako barem na jedan sat uspiju onesposobiti facebook tako da je nedostupan u cijelom svijetu, drastično će porasti stopa samoubojstava.
Sretno!
kažem nekima a ne men.
a promijenio ga je na način da ljudi sve manje i manje komuniciraju licem u lice a sve vise preko facebooka, previse vremena trose na njemu dok to vrijeme mogu koristiti za "pametnije" stvari. znam osobno nekoliko ljudi kojima se cijeli život vrti oko facebooka i toga ima sve vise i vise a posebno kod dijece do nekih 15ak godina (imam sestru pa znam o cemu pricam)
I ovo im je taktika? Objaviti tri mjeseca prije da se spremaju za napad? Šta oni misle da će Ljudi zaduženi za sigurnost Facebooka samo čekati da ovi dođu?
Dam se kladit da će ih nakon napada(ako do njega dođe) pohapsiti ko kanarince u krletku zvanu zatvor.
Vidim klinčadija se veseli ovakvim naslovima. Upravo isto kao što ta "grupa" gluposti izjavljuje, jer su i oni na kraju krajeva klinčadija.
Nemaju oni sredstva ni znanja za takvo nešto, i apsolutno ništa se neće dogoditi 5.11 facebook-u.
A vama kojima fejsbuk smeta postoji vrlo jednostavno rješenje: Nemojte ga koristiti. Točka. I prestanite kmečati po forumu kako ga ne volite.
Vidim klinčadija se veseli ovakvim naslovima. Upravo isto kao što ta "grupa" gluposti izjavljuje, jer su i oni na kraju krajeva klinčadija.
Nemaju oni sredstva ni znanja za takvo nešto, i apsolutno ništa se neće dogoditi 5.11 facebook-u.
A vama kojima fejsbuk smeta postoji vrlo jednostavno rješenje: Nemojte ga koristiti. Točka. I prestanite kmečati po forumu kako ga ne volite.
to su google-ovi plaćenici
Ja stvarno ne vidim ništa loše na facebooku. Čujem se sa frendovima(frendicama) koji udaljeniji od mene i nije baš isplativo svaki dan sa njima na kavu.
Tu i tamo se nasmijem na koju razvaljotu od statusa, stavim koji YouTube link,itd.... I opet uz sve to normalno radim, idem na kave, izlazim na večer van, tu i tamo imamo kakav privatni party..... Uglavnom odličan alat ako ga znaš koristiti. A za one ovisnike/ce me uopšte nije briga niti ih doživljavam.
Ja stvarno ne vidim ništa loše na facebooku. Čujem se sa frendovima(frendicama) koji udaljeniji od mene i nije baš isplativo svaki dan sa njima na kavu.
Tu i tamo se nasmijem na koju razvaljotu od statusa, stavim koji YouTube link,itd.... I opet uz sve to normalno radim, idem na kave, izlazim na večer van, tu i tamo imamo kakav privatni party..... Uglavnom odličan alat ako ga znaš koristiti. A za one ovisnike/ce me uopšte nije briga niti ih doživljavam.
da upravo tako, facebook je odličan alat za komunikaciju ako se koristi u granicama normale, i meni isto odlično dođe jer se cesto cujem s starom ekipom iz grada di sam živio do prije 3 godine koji je cca 250 km od Zadra di sad živim.
ITT: klinčadija koja se nije u stanju socijalizirati pa za to krive Facebook umjesto da preuzmu kontrolu nad vlastitim životom.
To što tebi neče falit nemora značit da drugima neče biti problem... Meni prvome oce. Imam dosta ekipe koja je udaljena od mene više od 100km i onda kad se dogovaramo par dana u naprjed za tulumarku, dogovaramo se prek facebooka, a zadnji dan potvrdimo međusobnim pozivom.
Također imam dvije frendice iz slovačke sa kojima se svaki dan čujem.
Imam rodbinu koja je dosta udaljena od mene i preko facebooka kontaktiramo i dogovaramo se za pokoji izlazak na pijacu.
I zasto bi ja ili ljudi koji facebook koriste isključivo kao sekundarno sredstvo za komunikaciju, morali spaštati radi nadobudnih mulaca koji vjerojatno nikada u životu nisu izašli iz svoje mračne sobice????
I samo da nadodam, facebook je besplatan, prije bi potrošia dosta para za SMS-ove dok bi se sa svima dogovoria. Danas SMS šaljem samo u najnužnijim situacijama.
Osobno nemam ništa protiv servisa i korisnika koji koriste isti, ali me živcira kada netko krene pametovat kako je facebook inovativan, kako je promjenio svijeti, kako je to nešto najbolje što se dogodilo zadnjih godina, itd.
Osobno nemam ništa protiv servisa i korisnika koji koriste isti, ali me živcira kada netko krene pametovat kako je facebook inovativan, kako je promjenio svijeti, kako je to nešto najbolje što se dogodilo zadnjih godina, itd.
Koliko god vracam na prijašne stranice, nigdi nemogu pročitat da je netko opisao facebook kao nešto inovativno i kako je promjenio svijet..
Al zato vidim hrabre dušebrižnike o nečijem životu, koji nemogu dočekati dan koji se neče ionako desiti nigdi drugdi osim u nečijoj fantaziji...
Ti se očito nailaziš među prozvanima pa onda ideš pobijati tvrdnju kako u ovoj temi nigdje to nije napisano. Danas svaki hebeni klinac misli ako je napravio facebook da je otkrio fotoelektrični učinak. Ne želim komentirati kolika je kvaliteta facebok mreže jer je ne koristim, ali definitivno stojim pri tome da to nije inovativnost, niti nikakva revolucija (osim po broju korisnika) u tehničkom smislu, pa tako ni najmanje da je to promjenilo neke stvar. Možda nekome - Nekome male stvari promjene život, nekome facebook.
Iskreno me boli briga za ovu operaciju Anoymous-a, jedino šteta korisnika jer oni nisu apsolutno ništa krivi. Ljubomora je vjerovatno razlog, pitaj boga.
Ti se očito nailaziš među prozvanima pa onda ideš pobijati tvrdnju kako u ovoj temi nigdje to nije napisano. Danas svaki hebeni klinac misli ako je napravio facebook da je otkrio fotoelektrični učinak. Ne želim komentirati kolika je kvaliteta facebok mreže jer je ne koristim, ali definitivno stojim pri tome da to nije inovativnost, niti nikakva revolucija (osim po broju korisnika) u tehničkom smislu, pa tako ni najmanje da je to promjenilo neke stvar. Možda nekome - Nekome male stvari promjene život, nekome facebook.
Iskreno me boli briga za ovu operaciju Anoymous-a, jedino šteta korisnika jer oni nisu apsolutno ništa krivi. Ljubomora je vjerovatno razlog, pitaj boga.
Ne nego te pozivam da mi u ovoj temi nađeš nečiji post di je netko opisao Facebook onako kako si ti opisao.
Ne nego te pozivam da mi u ovoj temi nađeš nečiji post di je netko opisao Facebook onako kako si ti opisao.
Ne vidim potrebe da u ovoj temi tražim takvo što kada niti u jednom dijelu moga posta nisam napisao da se to odnosi na ovu temu, već generalno. Nemoj čitati kako tebi odgovara.
Ne vidim potrebe da u ovoj temi tražim takvo što kada niti u jednom dijelu moga posta nisam napisao da se to odnosi na ovu temu, već generalno. Nemoj čitati kako tebi odgovara.
Čitam onako kako piše, a piše: ali me živcira kada netko krene pametovat kako je facebook inovativan, kako je promjenio svijeti, kako je to nešto najbolje što se dogodilo zadnjih godina, itd.
what the hell, TEK SAD? PFFFT kasne
Ma atomsku će bacit' kak'i dosi, pingovi i serveri i ode face bok lol
haha pa iskreno mislim da je realno jedini mogući naćin da im fizićki unište servere lol.
koliko sam ja razumio iz priči svojih roditelja, njihova generacija je imala puno bolje tulume od novijih generacija..
a ček da se sjetim malo..
nije bilo fejsbuka..
nije bilo maila..
pa ček, njie bilo ni interneta čak..
pa nije bilo ni mobitela..
pa gle čuda, bilo je samo pismo
to ako bog dadoše da nam fejsbuk odoše na određeni datum od ovih likova, ne treba ti značiti kraj svijeta, imaš mail, imaš pismo, ne vidim gdje su minusi maila ? I slike možeđ uploadati na bilo koji servis, pa pogledati preko maila bla bla...
Anonymous samo tako!
Samo ce mi biti zao sto ako smo upoznali nekoga na moru ili negdje necemo se vise moci cuti snjima^^ ali zato postoji sto je meni duplo bolje,msn,skype ili twitter
Ja nikako ne razumijem koji su to moji privatni podaci koje FB zloupotrebava i koji bi meni mogli nastetit.
Ime, prezime i adresa? Te podatke znaju svi moji frendovi i poznanici, cak zna i moj postar koji mi svakodnevno nosi racune tako da taj podatak i nije nesto tajan. Slika neke pijanke? Broj moba? Youtube link koji sam lajko? Koje sam vjere? To imaju u popisu stanovnistva. Stvarno ne znam za koji privatni podatak sa FB-a bi neka korporacija bila spremna platit masne pare te ih iskoristit u svoju korist tim vise sto je na FB-u jako puno laznih profila sa laznim podacima.
Koliko god vracam na prijašne stranice, nigdi nemogu pročitat da je netko opisao facebook kao nešto inovativno i kako je promjenio svijet..
Al zato vidim hrabre dušebrižnike o nečijem životu, koji nemogu dočekati dan koji se neče ionako desiti nigdi drugdi osim u nečijoj fantaziji...
Možda i nisi vidio takve ljude, ali ajde utipkaj u tražilicu temi "facebook".Forum je pun tema o fejsbuku, a otvaraju ih likovi čim im 5 sekundi sporije uđe u profil neg inače.To je doovoljni pokazatelj što njima facebook znači i što bi sve činili za njega.
Slazem se.Nije nista promjenia nego samo ucinia ljude jos ovisnijima o internetu i virtualnim prijateljima.Budite na fejsu samo vise izlazite i pijte,jebite.
Facebook - The Monster will reborn
Zar stvarno mislite da ce Facebook biti trajno "unisten"?
Zar mislite da tako poznat servis s toliko zaposlenika prihvaca rizik i ne radi backup podataka? Vraga! Svakih par sati garant rade backup citave gigantske baze podataka.
MOze ga Anonymous ili neka druga hackerska skupina "unistiti" na 30min do sat vremena, ali nakon toliko sve ce opet biti na svom mjestu uz eventualno malo usporavanje i gubitkom svega u zadnjih par sati.
U potpunosti podrzavam Anonymous, ali brate, pusti priče, gledaj realno.
...
Isto kao i sony koji je još veća tvrtka od facebooka. Facebook ne radi ništa korisno niti se uopće može nazvat tvrtka, najviše vridi baza korisnika koju imaju ništa drugo.
A sta mislis koliko backup kopija baze imaju
Vjerojatmo na dosta razlicitih uredjaja/diskova. Nebi oni pustili milijarde u vjetar samo tako.
Anonymous samo tako!
Samo ce mi biti zao sto ako smo upoznali nekoga na moru ili negdje necemo se vise moci cuti snjima^^ ali zato postoji sto je meni duplo bolje,msn,skype ili twitter
MSN -> polako svi odlazu sa njega
Twitter -> obićni korisnici nisu ni čuli za njega, tu su većinom ovi poslovnjaci i sl.
Facebook je korisna stvar, veoma korisna,samo šta sve dođe u naše ruke zloupotrijebimo..
Anonymous samo tako!
Predlažem da povremeno mozak koristiš. Tek toliko da ne sipaš ovakve gluposti.