Ja slušam Radio Paradise koji emitira i u Flac formatu.Također nudi spremanje do 10 h za offline slušanje.Ako još netko zna za slične app neka napiše.

Ja slušam Radio Paradise koji emitira i u Flac formatu.Također nudi spremanje do 10 h za offline slušanje.Ako još netko zna za slične app neka napiše.
Da, samo je mali problem sa RP FLACom sto dolazi cesto iz MP3a, i sto oni dodaju svoji DSP/EQ (normaliziraju glasnocu i kompresiraju dinamiku).
Cuo jednu pjesmo koju dobro znam na RP, zvucala totalno drugacije, otisao na njihov forum i pitao od kuda im to, dali je neki remaster izasao, al mi odgovorili da oni malo podese da "zvuci bolje".
Tako da dzabe im FLAC...
Nazalost, nema savrsenog streaming servisa:
Roon radi jedino sa Tidal i Qobuz, meni osobno odmah sve drugo ispada iz igre.
Tidal dosta pjesama i dalje ima u MQA iako to vise ne pise u app, pitanje dal je HiRes stvarno studijski HiRes.
Qobuzova ogranicena arhiva cesto ne obuhvaca male lokalne bendove. Dosta je skuplji.
Spotify je fuj, prepun AI generirane muzike, samo da im je sto manje platiti umjetnike.
Amazon Music nije integriran u vecinu streamera.
Apple Music radi dobro samo na Apple uredjajima.
S druge strane, prelaka dostupnost cijele svjetske produkcije me natjerala da ponovno kupujem ploce. Provjerim sta je novo izaslo, koje ocjene su albumi dobili, poslusam malo na Tidalu, i ako mi se svidja kupim plocu. Onda citam korice ploce, tko je producent, sto su napisali na omotu... Puno veci gust.