Anonymous: Facebook će biti uništen 5.11.2011 zaključana tema

poruka: 647
|
čitano: 161.519
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Anonymous: Facebook će biti uništen 5. 11. 2011

Remember, remember, the fifth of November.

Ako uspiju, a objektivno mislim da to neće imati neku trajnu štetu, onda će to biti revolucija, ista onakva kakva je bila i u filmu po kojem se toliko furaju.

Makar mislim da si neće Facebook dozvoliti tako nešto, no opet, ostaje nam za vidjeti.

We are nothing but the stones to pave the way...

19 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Anonymous: Facebook će biti uništen 5. 11. 201
Naj osobnije sta ja dijelim na facebook-u je moje ime i prezime... 
I tried playing real life. The graphics were alright, the gameplay was shit.
Poruka je uređivana zadnji put sub 6.8.2011 0:02 (Alfa1234).
15 godina
protjeran
Alfa1234 kaže...
Naj osobnije sta ja dijelim na facebook-u je moje ime i prezime... 

Sta drugo mozes dijeliti (osim rodjendana)?

And then father, the Rapture dream was over. You taught me that 'evil' is just a word. Under the skin, it's simple pain. We are Utopia, you and I...
16 godina
protjeran

Ja sam uz i za njih Anonymous, do sad sta su rekli i napravili svaka im čast,

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Pff... odmah sam znao da je cijeli facebook jedno mjesto di su svacije informacije ranjive ._. ... cim su se umjesali sa sugavim microsoftovim hotmailom, skypom i googlovim gmailom... online mafia i treba ih porusit sve ._. ... ako bude nesto vezano sa DDOS-anjem nece im uspijet zato jer Facebook ima pun k*rac cvorova cim jedan uspiju srusit drugi server nastavlja posao.... ako su doista profesionalni hakeri kako tvrde doista me zanima sto ce napraviti ^^

Poruka je uređivana zadnji put sub 6.8.2011 0:46 (FrightMare).

0 2 hvala 0
15 godina
neaktivan

Navijam za njih, ali ne vjerujem da će uspjeti.

Xanzzu jer je danas teško biti orginalan.
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Lol, kakve to veze ima ionako samo je dovoljno pitat hotmail adresu ili gmail adresu i upisat u facebook search i doznat sve te informacije o meni ili bilo kome... nemam se zasto brinut jer nis ne skrivam lol ._.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Ad4pt3r kaže...

Remember, remember, the fifth of November.

Ako uspiju, a objektivno mislim da to neće imati neku trajnu štetu, onda će to biti revolucija, ista onakva kakva je bila i u filmu po kojem se toliko furaju.

Makar mislim da si neće Facebook dozvoliti tako nešto, no opet, ostaje nam za vidjeti.

Nisu ni drugi prije dozvolili pa su poduvali.

Kako god mislim da budu malo zajebavali face ali to nebu ništ strašno.

Provaliti u Face ...pa ako možeš preko Chroma pisati na "zid" druge osobe bez da znaš njezin pass nebi rekao da imaju neku zaštitu.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them .
Poruka je uređivana zadnji put sub 6.8.2011 1:08 (WItcher).
15 godina
neaktivan

Let the games begin {#}

Gamers Don't Die, They Respawn.
Moj PC  
9 0 hvala 0
17 godina

Jučer pogledao V for Vendetta, ovo će biti zanimljivo baš da vidim šta će od toga biti.

Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
Moj PC  
9 0 hvala 0
17 godina

Nekima će 5.11. biti početak smaka svijeta, ja u to ne vjerujem. E sad, hoće li biti smak svijeta svima, samo ovisnicima o fejsbuku, Anonymousu ili nikome, to ćemo još vidjeti. Što se mene tiče - da društvena mreže na postoji, trebalo bi je izmisliti. Tko je pametan i koristi racionalno, tome je to alat koji itekako može biti od koristi za komunikaciju, zabavu, posao, reklamiranje, organizaciju, ...

KIA nagradna igra: http://www.kia.hr/fb/?p=1350933572
Poruka je uređivana zadnji put sub 6.8.2011 1:59 (191x7).
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
boxer kaže...

Jučer pogledao V for Vendetta, ovo će biti zanimljivo baš da vidim šta će od toga biti.

ti jučer, a meni je zavrsio prije 3 minute {#} jednostavno sam morao pogledat

15 godina
protjeran

Kak da kažem, bmk za ono kaj fejsbuk daje nekim FBI-ovcima podatke, baš sam im zanimljiv,tak i tak nemam nikaj pametnog gore...Anyway, ako tko želi prikupljat podatke,može vrlo lako s jednostavnim programom, (ustvari može to napraviti i s običnim auto clickerom)...

Straight Edge

0 0 hvala 0
15 godina

2 words:

WOOOOOHOOOOOOO NAPOKON {#}

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar) _ _ _ _ _ _ Ako sam ti pomogao, stisni HVALA ili te NUKE-am :P
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Krešo91 kaže...

2 words:

Wooohooo napokon, a 100% sam siguran da imaš facebook kao i većina ovdje koji govore "jedva čekam" i slično. {#}

“Peace cannot be kept by force; it can only be achieved by understanding.” - Albert Einstein
14 godina
neaktivan
dr.sc. kaže...
Krešo91 kaže...

2 words:

Wooohooo napokon, a 100% sam siguran da imaš facebook kao i većina ovdje koji govore "jedva čekam" i slično. {#}

vjerojatno, kao i ja, al mi se cisto hebe ako ce taj dan srusit server na 5, 10, 15 minuta ili nekoliko sati ili pak više dana...

Igor
13 godina
protjeran

Ja bi volio da se to desi...zato sto svaki dan po 10 sati visim na fejsu grbim se stalno ne izlazim napolje samo na vece malo...ali ako se to desi naci ce se neko novo mjesto na netu dje ce se mladi okupljati npr. evo Google plus vec masti brke...

Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
protjeran

Ali opet kad se to sve sagleda nece nista biti od toga mozda naprave zastoj na 2-3 dana ali facebook ce se pripremati ova 3 mjeseca zestoko...i uhvatice tog hakera sigurno 100 posto jer drzava radi za takve firme jer one placaju ogroman porez i i rade legalno haha misle oni da je to neka pisljiva web stranica to je firma vrijedna 80 milijardi dolara sta vi mislite da se to moze srusiti samo tako ???

Moj PC  
1 9 hvala 0
15 godina
neaktivan

loud killer,vjerujem da su oni čuli za facebook i valjda znaju da to nije "pišljiva" stranica.

i ubuduće koristi zarez(,) ovako je nerazumljivo što pišeš.

12 0 hvala 1
16 godina
neaktivan

Facebook - The Monster will reborn

Zar stvarno mislite da ce Facebook biti trajno "unisten"?

Zar mislite da tako poznat servis s toliko zaposlenika prihvaca rizik i ne radi backup podataka? Vraga! Svakih par sati garant rade backup citave gigantske baze podataka.

MOze ga Anonymous ili neka druga hackerska skupina "unistiti" na 30min do sat vremena, ali nakon toliko sve ce opet biti na svom mjestu uz eventualno malo usporavanje i gubitkom svega u zadnjih par sati.

U potpunosti podrzavam Anonymous, ali brate, pusti priče, gledaj realno.

...

Forum: http://www.elite7hackers.byethost16.com/
Poruka je uređivana zadnji put sub 6.8.2011 4:14 (xZero).
Moj PC  
6 0 hvala 1
14 godina
xZero kaže...

Zar mislite da tako poznat servis s toliko zaposlenika prihvaca rizik i ne radi backup podataka? Vraga! Svakih par sati garant rade backup citave gigantske baze podataka.

MOze ga Anonymous ili neka druga hackerska skupina "unistiti" na 30min do sat vremena, ali nakon toliko sve ce opet biti na svom mjestu uz eventualno malo usporavanje i gubitkom svega u zadnjih par sati.

...

da pratišAnonOps pročitao bi kako imaju softver koji nije konvencionalni DoS pinger već su stvorili nešto što koristi sirovu serversku snagu protiv njih samih!

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
16 godina

Ma atomsku će bacit' kak'i dosi, pingovi i serveri i ode face bok lol

bug caruje, um klade valja

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
dj_renny kaže...
xZero kaže...

...

da pratišAnonOps pročitao bi kako imaju softver koji nije konvencionalni DoS pinger već su stvorili nešto što koristi sirovu serversku snagu protiv njih samih!

Ja nisam ni rekao da ce koristiti DoS attack, jer je to prilicno {#} attack.

Znam da ce koristiti nesto mnogo jace, drukcija metoda, ali takodjer znam da ce facebook iako Anonymousu uspije plan, opet biti aktiviran u par iducih sati (uz naravno par samoubojstava/ubojstava u očaju {#})

ZAr mislite da ce gigantska firma poput Facebooka, samo tako pustiti milijarde $ da propadnu? I don't think so. :)

As i said before, The Monster Will Reborn

Jedini nacin da ih se stvarno unisti je da se raznesu (fizicki) svi njihovi cvorovi/serveri diljem svijeta i naravno njihovo srediste u SAD-u.

Dam se kladiti u multi-milijunsku vrijednost facebooka da ce facebook opet stati na noge iako anonymousu uspije napad.

Forum: http://www.elite7hackers.byethost16.com/
Poruka je uređivana zadnji put sub 6.8.2011 6:39 (xZero).
14 godina
xZero kaže...

Znam da ce koristiti nesto mnogo jace, drukcija metoda, ali takodjer znam da ce facebook iako Anonymousu uspije plan, opet biti aktiviran u par iducih sati (uz naravno par samoubojstava/ubojstava u očaju {#})

Broj mladih samoubojica će drastično porasti  tog dana...nek se pripreme hitne i zatvore mostovi za pješake...znam dvije mušterije kod mene koje imaju tendencije lol

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
neaktivan
dj_renny kaže...
xZero kaže...

Broj mladih samoubojica će drastično porasti  tog dana...nek se pripreme hitne i zatvore mostovi za pješake...znam dvije mušterije kod mene koje imaju tendencije lol

Jao nemojte me povezivati sa hitlerom pri ovoj izjavi ali... Sto ce nam takvi? {#}

Gamers Don't Die, They Respawn.
16 godina
protjeran

Dobro, kad svi toliko brinete o svojoj privatnosti na internetu, zašto onda isti i koristite? Nema tog AV-a koji će vas zaštiti od neželjenog upada na vaš komp ako je nekome stvarno stalo da upadne i sazna sve što ga zanima.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Boli me tuki neka ga sruse. tako i onako imam backup svih slika na kompu bar po 2 il 3 kopije...

uff bit ce funny za bivsu koja ima preko 1000slika jer se fura an fotografa HAHHAHAHAHAH

neka uspiju bit ce mi drago.... Malo da se porijesavaju neke stvari

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
xZero kaže...

...

aj konaćno jedan pametan post a ne  jadno naklapanje i nadanje kako će face bit uništen, razumijem da ova djeca od 14 godina misle da se to može samo tako sve pobrisat al onda padnem u oćaj kad i stariji forumaši napišu post tipa "tooo konaćno će ga uništit" i slićne gluposti, dajte se vratite u realnost, pa to je ko da sad kažu idemo srušit google, i šta, usporit će ga, moooožda srušit na par sati i dalje sve po starom, backup radi ćuda ljudi moji, previše je to love da bi se dopustilo djeci da im sve unište

http://www.youtube.com/watch?v=BCeglioeHao&feature=feedu
15 godina
neaktivan

meni 5.11 rodjendan ^^ 

Vrbaa'''
Moj PC  
23 0 hvala 0
15 godina
xZero kaže...

...

Isto kao i sony koji je još veća tvrtka od facebooka. Facebook ne radi ništa korisno niti se uopće može nazvat tvrtka, najviše vridi baza korisnika koju imaju ništa drugo.

U teoriji nema razlike između teorije i prakse ali u praksi ima.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice