Toshiba SX900

poruka: 2
|
čitano: 2.380
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Toshiba SX900

Naime htio bi uzeti ovu kameru. gledao sam par testova neki kazu da je dobra neki da je losa. Naime prije sam imao sonyevu analognu kameru dao brdo para za nju i totalno zadovoljan bio pa poslije nje sam uzeo neko govno od samsunga za 900kn jer je ova sony-eva riknila. Kod snimanja mi je bitno da jedino stabilizacija slike i ono da je slika cista.

Bio sam zadovoljan sa starom analognom sonyevom kamerom pa ce me valjda i ova zadovoljiti. Naime na prijelaz sony na samsung ono setas cila slika se trese sto me najvise iritiralo al razlika u kvaliteti slike je bila velika jer je ova bila digitalna. Sve sta gledam je na crt televizijama tako da mi je nebitno full hd al isto cu snimat u 720p jer se primjeti razlika. Pa ako bi mi mogli reci svoje misljenje o njoj. Ona dode 1900kn a i gledam slabiji model od 1300 camileo h30 pa me zanima jel ova skuplja vridi tu razliku u parama.

A Hdd kamere uopce ne gledam ne zbog cijene nego zbog mojih uvjeta rada sa kamerom pa mi flah kamere u veliko igraju tu ulogu. Cijene su iz emezete al vi mozete preporuciti bilo koju drugu kameru do 2000kn

Poruka je uređivana zadnji put ned 10.4.2011 12:59 (Duje00).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator
Re: Toshiba SX900
Duje00 kaže...

Naime htio bi uzeti ovu kameru. gledao sam par testova neki kazu da je dobra neki da je losa. Naime prije sam imao sonyevu analognu kameru dao brdo para za nju i totalno zadovoljan bio pa poslije nje sam uzeo neko govno od samsunga za 900kn jer je ova sony-eva riknila. Kod snimanja mi je bitno da jedino stabilizacija slike i ono da je slika cista.

To nećeš naći u tom cjenovnom razredu. Jedina stabilizacija koja nešto vrijedi kod tako malih kamera je optička stabilizacija - a mislim da najjeftinije HD kamere s optičkom stabilizacijom koštaju oko 3000 kuna (ali nisam siguran hoćeš li na takvoj kameri dobiti "čistu sliku"), a solidni modeli od 5000 nadalje.

Problem sa svim tim malecnim kamerama je to što su jako lagane i minimalni trzaj ruke će rezultirati nestabilnom slikom.

Duje00 kaže...

A Hdd kamere uopce ne gledam ne zbog cijene nego zbog mojih uvjeta rada sa kamerom pa mi flah kamere u veliko igraju tu ulogu.

Radiš grešku što ne gledaš HDD kamere - one imaju veću masu od onih bez HDD-a i to može malo doprinjeti stabilnosti. {#} Uglavnom, žao mi je što te moram razočarati, ali za pare koje spominješ ne možeš dobiti ono što tražiš. Dakle, ili ćeš morati prihvatiti te kamere takvima kakve jesu ili ćeš morati dodati još barem duplo toliko novca.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice