Naime htio bi uzeti ovu kameru. gledao sam par testova neki kazu da je dobra neki da je losa. Naime prije sam imao sonyevu analognu kameru dao brdo para za nju i totalno zadovoljan bio pa poslije nje sam uzeo neko govno od samsunga za 900kn jer je ova sony-eva riknila. Kod snimanja mi je bitno da jedino stabilizacija slike i ono da je slika cista.
Bio sam zadovoljan sa starom analognom sonyevom kamerom pa ce me valjda i ova zadovoljiti. Naime na prijelaz sony na samsung ono setas cila slika se trese sto me najvise iritiralo al razlika u kvaliteti slike je bila velika jer je ova bila digitalna. Sve sta gledam je na crt televizijama tako da mi je nebitno full hd al isto cu snimat u 720p jer se primjeti razlika. Pa ako bi mi mogli reci svoje misljenje o njoj. Ona dode 1900kn a i gledam slabiji model od 1300 camileo h30 pa me zanima jel ova skuplja vridi tu razliku u parama.
A Hdd kamere uopce ne gledam ne zbog cijene nego zbog mojih uvjeta rada sa kamerom pa mi flah kamere u veliko igraju tu ulogu. Cijene su iz emezete al vi mozete preporuciti bilo koju drugu kameru do 2000kn