Ne znam jesam ja lud il ko, ali ja kod narudzbe nemam ono polje za unos koda - jel bug, jel se događa jos kome ili nesto krivo radim?
P.S. Cilj mi je platit Paypal-om, ako idem na drugi nacin, onda dodem do dijela gdje mogu koristit kod.
Ne znam jesam ja lud il ko, ali ja kod narudzbe nemam ono polje za unos koda - jel bug, jel se događa jos kome ili nesto krivo radim?
P.S. Cilj mi je platit Paypal-om, ako idem na drugi nacin, onda dodem do dijela gdje mogu koristit kod.
I kakva su zadnja iskustva s carinjenjem, jel to spada pod informatičku opremu koja se ne carini, jel lupaju onda pod obavezno PDV na to ili u pravilu prolazi?
https://www.bug.hr/forum/topic/internet/ebay-carinjenje-cesto-postavljana-pitanja-faq/167189.aspx
Ako završi na carini, a nije poslana iz EU (stvarno iz EU, a ne iz tranzitnog skladišta), onda će se cariniti ako će te tražiti račun. Pročitaj gornji link.
Nemoj se voditi za "u pravilu" - ako ne naručuješ iz EU, računaj da će se cariniti i budi sretan ako im promakne.
Kod se upisuje nakon što si klinuo na Proceed to Check out, u koraku Shipping.
Kad smo kod go pro (budget) alternativa, dali je još uvijek stoje ovi SJ modeli o kojima se raspravlja u temi ili sada imamo nešto drugo bolje (druge marke i modeli) ?
Gledam si da si uzmem neku kameru pa me zanima koje su mi opcije i dali imate preporuke.
Kad smo kod go pro (budget) alternativa, dali je još uvijek stoje ovi SJ modeli o kojima se raspravlja u temi ili sada imamo nešto drugo bolje (druge marke i modeli) ?
Gledam si da si uzmem neku kameru pa me zanima koje su mi opcije i dali imate preporuke.
da li tražiš full hd ili 4k, i koliki ti je okvirni budžet? pogledaj malo Yi kamere, odličan odnos uloženo-dobiveno, ima usporedba na youtubeu s go pro i ostalim brendova. nisu najjeftinije ali su po kvaliteti jako blizu go pro-a.
Da, gledao sam te Yi modele, točnije lite i 4k. 4k rezolucija mi nije pod must, sasvim mi je dovoljno 1080p.
Pozdrav svima,
da ne otvaram novu temu...vrijedli li ovo čemu?
Ništa profesionalno, za snimit vožnju biciklom, ronjenje...kolinje...ono zeka peka...obiteljske snimke ali malo bolje od snimanja mobitelom...jel to to?
Hvala
Ja sam ti sad u zadnjih 2 mjeseca pregledo sve žive kamere.
Ak ćeš već dat tolko love za tu kameru radije bi gledo nešto iz kine i tamo uzeo, a ne ovo iz linksa koje će ti masno naplatit, a kvaliteta ti neće baš neka bit
Ja imam SJ5000x elite već godinu dana i prezadovoljan sam, redovito izlaze updatovi i poboljšanja što se tiće softwera. Nemam zamjerke, da moram ponovo birati opet bi kupio isti model.
Gdje si ju kupio, ak nije tajna...
Nisam ni znao da su već na brojci 8! Hvala!
Idem pogledati koji revew :D
Gdje si ju kupio, ak nije tajna...
Neutrino ;)
pozdrav
koju kameru bi prepucili za kupnju do max 150-200 eura? trenutno primarno snimanje za vrijeme skijanja
problem je i sto mi kamera treba za 2 tjedna da neznam da li jr kupnja iz kine npr opcija
pozdrav
koju kameru bi prepucili za kupnju do max 150-200 eura? trenutno primarno snimanje za vrijeme skijanja
problem je i sto mi kamera treba za 2 tjedna da neznam da li jr kupnja iz kine npr opcija
NE! oko Božića i Nove nikada nemoj naručivati iz vana!
Ja ne bi čak ni iz EU, za svaki slučaj.
Naši dućani, ili možda Njuškalo, možda netko preprodaje kamere
npr
https://www.njuskalo.hr/sportske-kamere/akcijska-kamera-sjcam-sj8-air-bez-ogrebotine-oglas-27100640
Preskupo.
Za tu lovu se može SJ8 Pro kupit.
nisam ni mislio sad narucivat izvana na kraju
cisto me zanima koje bi modele npr preporučili da tražim za skijanje/ boardanje?
Ak ti treba ta 2 tjedan, možda iz neke online trgovine može proć, al da ti dođe za tipa par dana iz njemackog skladista.