Ekipa, pozdrav svima,
do sada sam svašta radio u Wordu (ne shvatiti doslovno) ali ovo što me sada dočekalo je nešto što zaista ne znam, pa molim Vas, cijeni puče da mi pomognete ako netko ima volje. Naim, zaručnica je napisala svoj diplomski, dobila je upute za uređenje, proslijedila ih meni i tu nastaje show. Naravno fontovi, margine i te dječje bolesti to je ok, ali kada sam došao do dijela gdje me traži sljedeće:
"Zaglavl je i podnožje
Svaka stranica (osim uvodnih stranica diplomskog rada i naslovnih stranica poglavlja) treba
imati svoje zaglavlje i podnožje postavljeno 1,5 cm od ruba stranice. Tekst zaglavlja treba
odvojiti crtom i pisati u jednom retku. U zaglavlju parne se upisuje se ime i prezime te naslov
rada, koji je, ako je duži od jednog retka, potrebno skratiti. U podnožju s vanjskim
poravnanjem upisuje se tekuci broj stranice."
Ok, imam funkciju Different Odd & Even page, i to je ok, ali kako da ja kada dođe novo poglavlje, ubacim novi Header, a da mi stari ne pobrka?
Problem je i sa brojem stranica. Na svakoj stranici na kojoj počinje novo poglavlje, 1.xxx, 2.yyy ne smije biti broj stranica, a na sljedcećoj se nastavljaju od prije, ne kužim kako?
E tu nastaje problem. Kako? Znam ja kad trebam ubaciti broj 1 na 7 stranicu i da dalje normalno numerira, ali kako da ja njemu kažem da na jednoj stranici stavi broj a na drugoj ne?
Ekipa , svima hvala unaprijed!