Problem can't save dokumnet word 2007

poruka: 3
|
čitano: 1.812
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Problem can't save dokumnet word 2007

Više ne mogu spremiti ( osim  save as pdf)  bilo koji dokument u word 2007, jednostavno zamrzne.

Vjerojatno je uzrok instalacije ABBYY programa, kojeg sam deinstalirao i obrisao sve tragove ( nadam se )

No, mogu normalno spremati dokumnete ( save or save as ) kada startam word s  winword.exe /a.

jblaz

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Problem can't save dokumnet word 2007
jblaz kaže...

Više ne mogu spremiti ( osim  save as pdf)  bilo koji dokument u word 2007, jednostavno zamrzne.

Vjerojatno je uzrok instalacije ABBYY programa, kojeg sam deinstalirao i obrisao sve tragove ( nadam se )

No, mogu normalno spremati dokumnete ( save or save as ) kada startam word s  winword.exe /a.

moguce da si maknuo i neke dijeljene datoteke pa ti sada i sam word radi poteskoce. jesi deinstalirao abby samo na control panel ili jos pomocu nekih alata?

17 godina
moderator
RE: Problem can't save dokumnet word 2007
jblaz kaže...

Ovo piše da prekidač /a za Word:

For example, if you want to start Word and prevent the loading of add-ins and global templates, type the following in the Open box, including the quotation marks:
"C:\Program Files\Microsoft Office\Office\Winword.exe" /a

Iz toga bi se dalo zaključiti da ti je negdje ostalo zapisano da ti se učitavaju Abbyy komponente, kojih više nema pošto si ih instalirao. Ne znam gdje sve Word sprema postavke - možda prvo da probaš obrisati (ili barem preimenovati) datoteku normal.dotm pa onda normalno (bez /a) pokreni Word i vidi jel je sad OK.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice