Powerpoint prezentacija?

poruka: 37
|
čitano: 30.607
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Powerpoint prezentacija?
Ozon !

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Powerpoint prezentacija?

kakav ozon sinko?

14 godina
neaktivan
Powerpoint prezentacija?
tema; Ozon !
Tema se vrlo kvalitetno može obraditi.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

pa tko je pitao za temu?

14 godina
neaktivan
Powerpoint prezentacija?
Daj molim te, stvarno mi je puna kapa "nadrogiranih" i " bahatih" likova.Ako nemaš nekakav pametni post za napisati, onda bolje ni nemoj, jer nećeš daleko dogurati ispravljajući nekog drugog, a da on pri tom ne čini ništa krivo.Odi pročitaj prvi post.I nemoj bezveze spamati temu.
Pozdrav !

3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

sinko gubis se, poz sve svoje i ajde leći!

15 godina
neaktivan
KOZOMAR kaže...

dobro, dobio sam pet ali sam puno teksta napisao!

Misliš puno si teksta stavio u prezentaciju? Ako je tako, tko god ti za to pet daje, čini ti medvjeđu uslugu ako ćeš ikada za stvarno nešto trebati prezentirati (a vjerojatnost je da hoćeš) i ako nekim slučajem ostaneš u uvjerenju da je to pravi način prezentiranja ičega.

Teško mi je smisliti prezentaciju na kojoj ima mjesta za tekst. U pravilu, što manje teksta, to bolje. Jer tekst navodi one koji *slušaju* prezentaciju (dakle, jedino ako prezentiraš skupini gluhih osoba a ne znaš znakovni jezik, tekst vjerojatno ima smisla) da ga i čitaju a ako u isto vrijeme i ti čitaš taj tekst, to je monotono i dosadi gotovo svakome pa dobiješ ljude koji te ne slušaju. Ako pak pričaš nešto drugo, ljudi će se svejedno potruditi pročitati i onaj tekst koji si stavio na slide (osim ako ga je stvarno puno što će ih odmah ubiti u pojam) što im zajedno neće polaziti za rukom te će potencijalno biti frustrirani time.

domicius
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice