Preporuka u vezi eksternog HDDa - 250 do 320 GB

poruka: 8
|
čitano: 2.419
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Prijatelj mi kupuje prvi eksterni HDD pa bih trebao savjete u vezi slijedećih. Evo na linksovim stranicama sam našao ova 2 proizvoda:

WESTERN DIGITAL Elements Portable WDBAAR3200ABK, USB 2.0, 5400 okr/min, 2.5'', crni, 320 GB

TRANSCEND 2.5'', USB 2.0, 5400 okr/min, crni, 250 GB

Razlika u cijeni je minimalna, oba su 2.5" i imaju garanciju 2 godine, jedino je kapacitet nešto drugačiji. Zanima me po vašem mišljenju koji je kvalitetniji te koja je razlika kod WD-a između modela Passport i Elements?

Hvala i pozdrav.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Preporuka u vezi eksternog HDDa - 250 do 320 G

Od ta dva bolji i kvalitetniji je WD. Razlika između modela Passport i Elements je u nekim opcijama koje nude, a to mozes vidjeti na slici ispod.

Poruka je uređivana zadnji put pet 6.8.2010 19:00 (Vedran500).
15 godina
neaktivan

wd uzmi ;)

xFire: rebelsy

0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
coffee kaže...

Prijatelj mi kupuje prvi eksterni HDD pa bih trebao savjete u vezi slijedećih. Evo na linksovim stranicama sam našao ova 2 proizvoda:

WESTERN DIGITAL Elements Portable WDBAAR3200ABK, USB 2.0, 5400 okr/min, 2.5'', crni, 320 GB

TRANSCEND 2.5'', USB 2.0, 5400 okr/min, crni, 250 GB

Razlika u cijeni je minimalna, oba su 2.5" i imaju garanciju 2 godine, jedino je kapacitet nešto drugačiji. Zanima me po vašem mišljenju koji je kvalitetniji te koja je razlika kod WD-a između modela Passport i Elements?

Hvala i pozdrav.

Evo ja imam od Transcenda, ali 320 gb kojeg imam oko godinu dana i za sada nisam imao nikakvih problema, ali ti rađe uzmi ovaj Western digital jer je dosta jeftiniji sa obzirom na kapacitet. Jedinu prednost Transcendovom modelu bi dao što ima kvalitetnije kučište.

15 godina
neaktivan

hvala ljudi, na wd-a sam i pikirao ;)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Zahtjevaju li ekserni diskovi kakvu instalaciju svog softwarea ili je princip kao sa USB stickovima - windowsi sami obave sve? Pitam jer bi taj hard koristio i na poslu, a tamo nemam administratorske ovlasti - dakle instaliranje dodatnih programa = 0 bodova.

Alfa Romeo is latin for: Yes I will, but only because of your special car. Audis are mainly built for German cement salesmen.
17 godina
neaktivan

Ne zahtjevaju nista u pogledu instalacije, isto kao i kad ustekavas obican USB stick ali sve zavisi da li je sys. admin dozvolio stavljanje USB stickova. Ako nema zabrane onda ustekavas i to je to

An elephant is a mouse built to government specifications
15 godina
Lazarus Long kaže...

Ne zahtjevaju nista u pogledu instalacije, isto kao i kad ustekavas obican USB stick ali sve zavisi da li je sys. admin dozvolio stavljanje USB stickova. Ako nema zabrane onda ustekavas i to je to

Je, stickovi "ferceraju" Smijeh Hvala na objašnjenju.

Alfa Romeo is latin for: Yes I will, but only because of your special car. Audis are mainly built for German cement salesmen.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice