Koji SSD? izdvojena tema

poruka: 11.134
|
čitano: 3.031.670
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
5 godina
Re: Koji SSD?
Stosk0 kaže...

Pozdrav ekipa,

Zafalilo mi mjesta na SSDu od 500gb, pa sam se odlučio na kupovinu m.2 SSD od nekih tipa 2TB...Imate li kakve preporuke? Koji je najbolji sta se tice omjera cijene i kvalitete? 

Namjenjeno pohrani videoigrica.

Prije nego sam krenuo u potragu za SSD pohranom sam cesto cuo za Samsungov 990 Pro? Da se vodim onim kud svi tu i mali Mujo ili ima nesto za sta nisam cuo jos, a da je bolje?

Hvala! :)

Pogledaj video Nadaline Overbeeke na YouTubeu o toj temi.

16 godina
Stosk0 kaže...

Prije nego sam krenuo u potragu za SSD pohranom sam cesto cuo za Samsungov 990 Pro? Da se vodim onim kud svi tu i mali Mujo ili ima nesto za sta nisam cuo jos, a da je bolje?

SK Hynix P41 2 TB je jos jedan vrlo hvaljen izbor razumne cijene - to je zapravo re-brandani Solidigm P44 Pro (Solidigm je kupio Intelov SSD business i sada posve odlazi u enterprise vode, a consumer diskovi se rebrandaju pod SK Hynix).

Naravno, ako novac nije problem, Intel Optane P5800X je nedodirljiv, ali takvo sto se placa kroz nos.

12 godina
Quantum kaže...

SK Hynix P41 2 TB je jos jedan vrlo hvaljen izbor razumne cijene - to je zapravo re-brandani Solidigm P44 Pro (Solidigm je kupio Intelov SSD business i sada posve odlazi u enterprise vode, a consumer diskovi se rebrandaju pod SK Hynix).

https://www.reddit.com/r/buildapcsales/comments/1bn9dfy/ssd_sk_hynix_platinum_p41_2tb_13899_newegg/?share_id=tB50Dof_36biGdcRW2fme&utm_medium=android_app&utm_name=androidcss&utm_source=share&utm_term=1

5 godina
Koji SSD?

Koja je razlika između Kingstona SKC3000 modela s bijelom naljepnicom i KC3000 s crnom?

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice