Brzina prijenosa sa particije na particiju, USB2.0

poruka: 4
|
čitano: 2.968
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Kolike su zapravo normalne brzine prijenosa sa particije na particiju? Kada prebacujem sa particije na particiju prvo bude nekih 23MBps i onda padne na 16MBps i tako se drzi. Da li nebi tu trebala biti neka veca brzina od pisljivih 16MBps? Preko USB 2.0 salje 30MBps citavo vrijeme. :S

Acer 7740G (spec in "Moj PC")

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: Brzina prijenosa sa particije na particiju, US
avantgard kaže...

Kolike su zapravo normalne brzine prijenosa sa particije na particiju? Kada prebacujem sa particije na particiju prvo bude nekih 23MBps i onda padne na 16MBps i tako se drzi. Da li nebi tu trebala biti neka veca brzina od pisljivih 16MBps? Preko USB 2.0 salje 30MBps citavo vrijeme. :S

Acer 7740G (spec in "Moj PC")

prije svega radi se o laptopu čiji disk vrlo vjerojatno radi na 5.400rpm za razliku od klasičnih 7.200rpm (i kod diskova od 5.400 ima onih različitih performansi)

budući da su obe particije na istom disku onda on i čita i piše pa je tu pad performansi nego da to čine dva različita uređaja poput recimo dva diska ili usb uređaja

brzina može biti određena i samim hardwareom dakle matičnom..

prema tome, brzina je najverojatnije normalna - prijenosnici nisu zahvalni za baratanje s velikim datotekama, odnosno u tom bi slučaju trebalo ciljati na one s SSD uređajima, diskovima od 7.200rpm i usb 3.0 podrškom

Poruka je uređivana zadnji put sub 26.2.2011 10:42 (igy).
15 godina
neaktivan

Znaci zbog citanja i pisanja istovremeno, nisam ni razmisljao o tome. Hvala.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: Brzina prijenosa sa particije na particiju, US
avantgard kaže...

Znaci zbog citanja i pisanja istovremeno, nisam ni razmisljao o tome. Hvala.

... po istom fizičkom uređaju (da su dva bilo bi lakše), uz klasične windowsove potrebe za pristupu disku (direktno povezano s količinom slobodnog RAMa). Inače takav disk bi trebao imati prosjek oko 30-40MB/s možda možeš malo popraviti driverima za MBO-kontroler ili vidjeti u kojem je modu kontroler (IDE/SATA, native...).

-kao što je već rečeno, notebook nije za brzinu nego prenosivost i bateriju.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice