Problem sa LCD i USB

poruka: 4
|
čitano: 3.349
|
moderatori: DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Problem sa LCD i USB

Evo, danas sam pokusao spojiti svoj eksterni hard disk na lcd i ovaj ne ocitava nista, nece pokrenut filmove ili glazbu. TV je Sony KDL 32V5500, a hard disk je marke WD.

0 0 hvala 0
16 godina
RE: Problem sa LCD i USB

pozdrav

ne podržava prijenosne hard diskove,

ovo sam skinuo sa www.sony.hr  :

USB Media Player

Uz USB Media Player možete povezati mnoge USB uređaje izravno na televizor BRAVIA. Od WALKMAN® mp3 uređaja za reprodukciju do Cyber-shot fotoaparata, VAIO prijenosnih računala, Handycam® kamkordera ili USB Memory Stick™ prijenosnih memorija, samo priključite i uživajte u omiljenim multimedijskim datotekama na velikom zaslonu. Sadržaj s USB uređaja prenosi se izravno na televizor BRAVIA, tako da možete slušati glazbu (mp3), gledati slajdove s omiljenim slikama (JPEG) ili najnovije kućne videoisječke (MPEG1) bez ikakvog napora.

Poruka je uređivana zadnji put sri 29.4.2009 1:04 (edifice).
16 godina
protjeran

recimo da neš moć gledat filmove s harda direktno na lcd ali postoji rješenje za tvoj hard pun filmova

evo ovako san ja rješija slićan problem kupija san dvd s usb prikljućkom na sebi utika hdd odabra film i to radi savršeno znaći kupi takav dvd da na sebi ima usb port i sve rješeno

I Jadantisi
16 godina
neaktivan

Hvala na odgovorima. Evo ukopcao sam USB Stick i ocitao ga je pa cu moci preko njega gledati filmove.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice