Preporuka plazma ili LCD TV-a do 3200 kn

poruka: 164
|
čitano: 57.032
|
moderatori: DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Preporuka LCD TV do 3200kn

E tu sam te čeko..xD da spomeneš te "điđemiđe"..xD Nema ima čitač sd kartice, no ne ispalti se kupavati LG tv samo zbog USB-a i divx playera preko njega... jer je slika loša, odi na hdtelevizija forum i vidi a na samoj stranici hdtelevizije imaš i recenzije pa odluči sam, ali nikakvi LG pokraj C3E ne dolazi u obzir.. naravno ako ti očeš lošu crnu, lošu crvenu, kričavu, SD slika čudan... kupi si LG.. ako hočeš mogu ti ja likat par slika sa svog tv-a da vidiš kakva je slika...  

[volim Google Android] - Budući Microsoftov Bill Gates...ili Applov Steve Jobs!
17 godina
neaktivan
Preporuka LCD TV do 3200kn

Ako možeš stavi dvije slike da vidim i da popodne mogu naručit. USB mi nije ni važan zapravo... :)

Razer_Copperhead
Poruka je uređivana zadnji put čet 14.7.2011 14:18 (Razer_Copperhead).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Nije LCD ali mislim da je ovo nešto najbolje što se kod nas može ubosti za tu lovu. Kad uzmeš u obzir da LCD telkama FullHD reza u našim HR okvirima znači koliko i trenutna temperatura u San Jose-u, stvari su puno jasnije.

Cemetary gates
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
thedream kaže...

Nije LCD ali mislim da je ovo nešto najbolje što se kod nas može ubosti za tu lovu. Kad uzmeš u obzir da LCD telkama FullHD reza u našim HR okvirima znači koliko i trenutna temperatura u San Jose-u, stvari su puno jasnije.

ok, je sam ja više vjerujem Panasonicu, oni imaju vrhunsku sliku, bio sam istraživo... i Panasonic je vrh među plazmama kao što je Philps među LCD-ima

15 godina
neaktivan
Zvjerkan kaže...
thedream kaže...

ok, je sam ja više vjerujem Panasonicu, oni imaju vrhunsku sliku, bio sam istraživo... i Panasonic je vrh među plazmama kao što je Philps među LCD-ima

Njihov panel je japanac, ostalo je sve kinesko unutra od elektronike, tako da ono, i ja sam osobno fan Panasonica, imam njihov 82 LCD, prezadovoljan sam, samo što su mi isto škrti sa multimedijom, ne fascinira me kvragu SDcard reader tipa 10in1, daj uvali taj USB prokleti i DivX podršku da divljake čita.

{#}

Da to ima, bio bi mi 10 od 10, ovako im, bar na svom primjeru - ne mogu preko toga prijeći..

Za 3200kn ipak, fina telka taj el-đi, uvrstio bi ga u najuži izbor, pogotovo ako misli spojiti kakvu plejku ili xbox zbog odaziva i tih gamerskih pzdarija.

Cemetary gates
17 godina
neaktivan

Samo mene zanima sada negdje do 2700 neki TV jer sam ostatak potrošio na drugo. ;) Ovaj Panasonic da uzmem za tu cijenu ili ima neki bolji do 2700 kn?

Razer_Copperhead

0 0 hvala 0
16 godina
I rather like the restless nights
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Znači do 2700 kuna mi je najbolja ona C3E? Najviše mi je bitna kvaliteta prikaza jer se na njoj ne misli igrat.

Razer_Copperhead

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Razer_Copperhead kaže...

Znači do 2700 kuna mi je najbolja ona C3E? Najviše mi je bitna kvaliteta prikaza jer se na njoj ne misli igrat.

nema C3E za tu lovu ona je 3400... 

16 godina
Nemoj uzet Panasonica, nije hd... radije ipak neki lcd...
3.650 postova - Black Ops : Troll] U mad bro | Prestige 2, Level 31
15 godina
neaktivan
8ax kaže...
Nemoj uzet Panasonica, nije hd... radije ipak neki lcd...

Nije full HD već HD rady, nema veze što nije fill HD, dam se kladit da če moja plazma prikazat Full HD sliku puno bolje od LCD-a, nema ti to tolke veze, full hd je malte ne marketinški trik, kao ono nešto, a još k tom na full HD rezi sd programi su užas, a vamo su i jedno i drugo skoro savršeni, ako si čito recenziju na hd televiziji onda znaš da taj televizor ima skoro savršen prikaz boja i sveukupne slike, nakon kalibracije... a LCD niti jedan to nije postigo.. :) tolko o FULL HD, ja sam bio isto skeptičan ono šta sad svi kupuju ful HD neču ja HD rady no kad sam kupio i usporedio s Sony FULL HD LCD-om moja je slika nevjerojatno bolja i ugodnija za gleda, a baš sam pušto blue ray s PS3

Poruka je uređivana zadnji put pet 15.7.2011 0:14 (Zvjerkan).
16 godina
Nije ni hd ready, 1024*768... hd ready je 1280*720 ili 1366*768.
15 godina
neaktivan
8ax kaže...
Nije ni hd ready, 1024*768... hd ready je 1280*720 ili 1366*768.

Nemaš pojma, nemaš pojma.... {#}  http://en.wikipedia.org/wiki/HD_ready pročitaj si malo, je HD rady je..xD pgole... i ima bolju sliku od bilo kojeg lcd-a u tom cijenovnom rangu.... a i opet je plazma bolja i u višem cijenovnim razredima... 

16 godina
1024*768 nije PRAVI hd, samo marketing.
o hd filmovima nemoras ni razmisljat jer ce slika bit skoro ista kao na sd.
15 godina
neaktivan
8ax kaže...
1024*768 nije PRAVI hd, samo marketing.
o hd filmovima nemoras ni razmisljat jer ce slika bit skoro ista kao na sd.

Pa HD Rady, a na lcd-u za 3500 kn če imat napisano full hd i imat češ bolju sliku kao ono, nečeš, jer plazma i to pogotovo ovaj tip odrađuje jako dobro http://hdtelevizija.com/2011/02/15/recenzija-plazma-2d-panasonic-tx-p42c3e-107-cm/

15 godina

C3E je najbolji TV za te pare kakav god signal ili video na njemu vrtiš i točka. LCD jedino ima smisla ako se uzima mala dijagonala jer se nema mjesta ili ga se misli koristiti kao PC monitor.

[url=http://internationalvapersclub.com/sig][img]http://internationalvapersclub.com/sig/sig.php?d=20110415&p=1.5&c=3.70[/img][/url] [url=http://internationalvapersclub.com/]International Vaper
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
del4nec kaže...

C3E je najbolji TV za te pare kakav god signal ili video na njemu vrtiš i točka. LCD jedino ima smisla ako se uzima mala dijagonala jer se nema mjesta ili ga se misli koristiti kao PC monitor.

E hvala bogu da si upo, ovom nemreš dokazat da če taj panasonic sve prikazat bolje od bilo kojeg lcd tv-a za tu cijenu, e i da neki proizvođači guraju full HD kad ono tv nemre to prikazatj jer u stvarnosti nema tolko linija..xD ? pa što ond vrijedi... 

15 godina

hehe ako se još pokretna rezolucija baci u raspravu onda tek počinju problemi. Al tek toliko da se zna većina tih jeftinih LCD-a ne može prikazati ni polovicu od 1080 linija.

[url=http://internationalvapersclub.com/sig][img]http://internationalvapersclub.com/sig/sig.php?d=20110415&p=1.5&c=3.70[/img][/url] [url=http://internationalvapersclub.com/]International Vaper
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: Preporuka plazma ili LCD TV-a do 3200 kn
lcdovi - 300 linija
lcdovi 100hz - 600 linija
plazme 100hz - 900 linija
neopdp plazme - 1080 linija
15 godina
neaktivan
8ax kaže...
lcdovi - 300 linija
lcdovi 100hz - 600 linija
plazme 100hz - 900 linija
neopdp plazme - 1080 linija

A ova plazma je neoPDP i ima 600 Hz

i onda koja je stvarna rezolucija prikaza?

:) :)
Poruka je uređivana zadnji put pet 15.7.2011 2:11 (Zvjerkan).
16 godina
Al nema 1080p xD
15 godina
neaktivan
8ax kaže...
Al nema 1080p xD

a šta si navro na 1080p, evo zamisli da piše 1080p, taj tv je bolji od bilo kojeg LCD-a za tu lovu i gotovo... nema veze rezolucija toliku o prikazu slike...xD

16 godina
:P
15 godina
neaktivan
8ax kaže...
:P

aa ti voliš onu etiketu di zlatnim slovima piše FULL HD 1080p.. hah pa naljepim ti ja na ovaj jednu..xD

16 godina
Lol...
17 godina
neaktivan
Zvjerkan kaže...
Razer_Copperhead kaže...

nema C3E za tu lovu ona je 3400... 

Što je ovo?

Razer_Copperhead
15 godina
neaktivan

Taj Panasonic je vrh,vrhova u tom cjenovnom rangu,znači nema bolje za kupiti za tu lovu.

17 godina
neaktivan

Da li je PANASONIC TX-L32C3E lošiji od tog C3E s P oznakom?

Razer_Copperhead
Poruka je uređivana zadnji put pet 15.7.2011 9:24 (Razer_Copperhead).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Razer_Copperhead kaže...

Da li je PANASONIC TX-L32C3E lošiji od tog C3E s P oznakom?

L oznalava u oznaci da se radi o LCD-u, a P-o plazmi, taj LCD je 32" dok plazmi nemaš ispod 42 panasonicovih. LCD kao tehnologija prikaza bi morala imat lošiju slike od plazme u cijenovnom rangu.. i tu je točka...xD

17 godina
neaktivan

Imaš neku preporuku do 2700 kuna za TV od 32 inča?

Razer_Copperhead

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice