Napokon TV sa dubljom crnom od Pioneer Kure G9

poruka: 19
|
čitano: 4.481
|
moderatori: DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Napokon TV sa dubljom crnom od Pioneer Kure G9!!!!

Ljudi pogledajte, ni ja još ne vjerujem, crna od 0,0004cd/m2 postignuta od Panasonica VT20 što je nekih 7x dublje(ako se ne varam) nego kod ure. Link!

Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Napokon TV sa dubljom crnom od Pioneer Kure G9
Bara kaže...

Ljudi pogledajte, ni ja još ne vjerujem, crna od 0,0004cd/m2 postignuta od Panasonica VT20 što je nekih 7x dublje(ako se ne varam) nego kod ure. Link!

Još da mi je para za to... Osmijeh

17 godina
Mirko935 kaže...
Bara kaže...

Još da mi je para za to... Osmijeh

Eh televizor s takvim karakteristikama ću imat za desetak godina tek,a nije da mi treba uopće.

Sasvim ću se zadovoljit sa Panijem P42S20E iako nema ni lan-a ni usb-a, no ima par HDMI-a pa ću tako puštat filmove i igrat dirt 2 ili nešt.

MSN - drazen016@net.hr , e-mail novi - drazen018@email.t-com.hr
17 godina
neaktivan
Napokon TV sa dubljom crnom od Pioneer Kure G9!!!!

Ali pazite momci kolko dođe samo uređaj da bi se mogla izmjeriti ta razina crne, samo $5000, a di je tek ostala kalibracijska oprema.

Poruka je uređivana zadnji put čet 20.5.2010 2:23 (Bara).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Bara kaže...

Ali pazite momci kolko dođe samo uređaj da bi se mogla izmjeriti ta razina crne, samo $5000, a di je tek ostala kalibracijska oprema.

Ja u cijene profesionalne opreme, profesionalnih programa itd. odavno ne ulazim Smijeh

17 godina

Eto, izasao i hdtvtest review od istog modela.

Nakon dugo vremena, jedan tv je dobio ocjenu Reference Level.

Iako je po njemu crna 0.006

Koristio je K-10 colorimeter.

17 godina
neaktivan
Dachande kaže...

Iako je po njemu crna 0.006

Koristio je K-10 colorimeter.

E sada vidiš zašto većinu recenzija ne možeš gledat zdravo za gotovo, nemaju niti dostatnu opremu. Ja dobro znam da je HD Televizija posebno za nove Panasonicove modele nabavljala novu opremu i to prije svega zbog najavljivane crne kao u Pioneer Kure G9 ako ne i bolje.

17 godina

Znaci, oprema kod hdtvtesta nije dobra?

Ok, vise nijednu recenziju ne citam.

17 godina
neaktivan

HDTV Test ima super opremu što se tiče kalibriranje TV-a oko boje, gammer, Delta E i ostaloga no je li i sam i ova instrument za mjerenje razine crne boje dovoljno dobar ne znam, isto tako može biti taj rezultat i posljedica moda u kojem se kalibrirali TV kao i do same verijacije panela, a i mora se reći da njihov B model i naš E nisu u potpunosti isti.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Koliko je to vidljivo ljudskim okom ako instrument ima problema prilikom mjerenja?

U životu ne postoje pobjednici, samo preživjeli.

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
MrBlc kaže...

Koliko je to vidljivo ljudskim okom ako instrument ima problema prilikom mjerenja?

Vidi se side-by-side razlika u crnoj boji, da ideš gledat jedan pa nakon par sati drugi teško da ćeš primjetit razliku u razini crne ako se radi o nekoj zadovoljavajućoj razini(cca 0,02 cd/m^2).

17 godina

Oces rec da je moguce da UK u ovom slucaju ima losije panele nego mi?

Dok za Sony tvrdis suprotno.

17 godina
neaktivan

Nisam rekao da neko ima lošije panele, oni su u osnovi uvujek isti, elektronika čini razliku, tako lani ako se ne varam kod G10 i V10 plazmi su bolji rezultati bili na našim modelima do su ove godine britanski modeli sa naprednijom elktronikom. Isto tako važno je primjetiti da je kod VT20 Nanai kalibrirao THX mod dok su na HDTV Testu kalibrirali Professional1 mod pa je moguće da i zbog toga takvi rezultati. Isto tako kada je Nani lani kod V10 kalibrirao THX mod i postigao vrhunske rezultate svi su ostali kalibrirali Cinema i dobili lošije.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Eto, David i Vincent odgovorili na pitanje nekog od nasih.

Kazu da je hubble netocniji od K10.

16 godina
neaktivan

moze netko objasniti sto je to?jer se ne kuzim u to.hvala

svatko ima svoje misljenje i to se nemora shvacati kritikom
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Dachande kaže...

Eto, David i Vincent odgovorili na pitanje nekog od nasih.

Kazu da je hubble netocniji od K10.

A Nani se izjasnijo da to nije taj Hubble nego da ja dobio prototip, link. Uosatlom sam u kontaktu sa ekipom sa HD Televizije pa znam da su dobili novu opremu samo zbog Panasonica za 2010. godinu.

15 godina
neaktivan

Zašto nema Wi-Fi? Mislim, kad već toliko košta mogli su i to uključit, ne bi pretjerano utjecalo na cijenu a (ako mi slučajno padnu neki novci s neba Belji se) rado bih ne imao još jedan kabel do TV-a... Usput, VT20 i VT25 su isti po svemu, zar ne (osim ovog u citatu)? "All features and specs [of VT20] are identical to the VT25 except the omission of ISFccc capability and the RS232 interface."

17 godina
neaktivan

VT25 ne postoji u EU, model TC-PdijagonalaVT25 je US model dok je TX-PdijagonalaVT20E europski model i mislim da se može kupiti WiFi adapter za ovaj TV ako već ne dođe u paketu sa njim. Evo link na model europski, piše da je LAN adapter u paketu.

Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Bara kaže...

VT25 ne postoji u EU, model TC-PdijagonalaVT25 je US model dok je TX-PdijagonalaVT20E europski model i mislim da se može kupiti WiFi adapter za ovaj TV ako već ne dođe u paketu sa njim. Evo link na model europski, piše da je LAN adapter u paketu.

Zahvaljujem na informacijama Osmijeh Onda dobro ako ima adapter za Wi-Fi, ali i dalje mislim da su ga trebali integrirat, pogotovo jer ga ionako isporučuju u paketu. No neću bit cjepidlaka, ionako neću novi TV uzimat vjerojatno još 5 godina Neodlučan

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice