Od onih koje si naveo Samsung je najbolji, pa Sony
Ni on nema smart tv ali ima odličan media player i nećeš imati problema sa cloudingom
Dali ima bolju sliku ili sta?
Sony nisam bas ni gledao posto vidim da svi vise preferiraju Samsung dok je meni iskreno svejedno dali je Samsung/Sony/LG, samo mi je vazno da ima ok media player koji cita dosta formata i da ima ok sliku.
Po svemu sudeci je Samsung onda najbolji izbor?
Sony iskreno nisam ni gledao, ali ako ima vise pluseva od Samsunga ili LG-a, onda bi uzeo njega.
Vidim dosta velike rezlike u kvaliteti slike izmedu pojedinih modela u nekim trgovinama, a TV-i imaju gotovu istu cijenu pa me jedino brine da mene ne zakaci neki od tih s losom slikom.
Zato mi je zao sto ne mogu u zivo vidjeti neki od tih modela, makar da mogu vidjeti tu trojku: Samsung, Sony, LG.
Ovako mogu samo slusati vas tj. krajnje usere i vjerovati vam (zato i postoje forumi, da pomognemo jedni drugima).
Koliko sam mogao vidjeti taj navedeni Samsung je dobio ok ocjene na netu kao npr. ovdje.
Dali imate neku bolju stranicu za recenzije i realne usporedbe modela? Do sada me zanimao samo hardveraj i neki drugi gadgeti dok me TV-a bas i nisu zanimali pa nisam ni pratio razvoj, a sada do sutra ujutro moram naci neki model i narucit ga te tu vi stupate u akciju sa savjetima (iskreno se nadam da znate vise od mene, a vidim da znate).