Slao sam mail u MKE, ali dobio sam samo odgovor da su oni isprobali s nekim drugim hardovima i da 'ako ne ide, ne ide...'.
Pazi, nije baš da očekujem čuda. Očekujem samo ono kaj mu piše na kutiji: da radi s vanjskim hardom. Zato sam ga i kupio, i to sam reko prodavaču. Da sam htio samo 'osnovnu funkciju', mogo sam proći i jeftinije i s manje gnjavaže, iz lokalnog dućana. Dakle, po meni korištenje harda i spada u osnovne funkcije, ako je deklariran da to radi.
Pročitao sam cijeli ovaj forum i još brdo drugih, ali o ovakvoj situaciji još niko nije progovorio. Ima post lika koji je spojio WD od 500GB, particionirao ga i njemu radi.
Pa ono - forum na koncu konca i služi tome da pitam o problemu koji ne mogu sam riješiti, ne?
Ok, ok, trebao bi znati da ovo nytru nije osnovna funkcija, znaš i sam koja mu je osnovna funkcija.
a što se tiče cijene, u to uopće neću ulaziti, jer su ga neki ovdje, na nytra mislim, platili 300 kunića, poput mene, a neki za manje od 200, tako da je to relativan pojam.
jednostavno očekuješ čuda, čim tako pišeš. ako si isprobao sve što je ekipa ovdje rekla, i ako si sve pročitao, onda si spoznao da nekima radi a nekim ne radi. nema to, ili možda ipka ima, veze sa veličinom harda, jer kako protumačiti da na nekim stickovima od 1, 2, 8, 16, 32 gb radi, a nekima ne. jednostavno je tako, i s tim se trebaš pomiriti. ili, dok netko ne izda soft u kojem će naš nytro sve podržavati, iako nekako sumnjam u to, jer već sad prilično dugo nije izašao novi soft. a to je nekako i logično, više manje funkcije su zadovoljene u odnosu na prijašnje softvere, one što su ljude nervirale beskrajkno, tipa prikaza teleteksta u jedno, a ne u tri koraka, i slične stvari......
no, sada čarati, gatati i očekivati čudesa je već sfera. ok,. lik je paerticionirao disk od 500 GB, uspjelo mu je, i super, tebi neće s 1 Tb, i što sada da radimo. jednostavno se pomiri s činjenicom da ti ne radi s njimje.
pitanje je kojeg razloga, moguće iz više njih, radi napajanja, ..veličine, softa, moglo bi se do sutra čarati, ali to je već sfera....čaram ti baram. jesi by zhe way probao iskopčati nytra iz struje i onda gfa uključiti pa probati. nekad samo isključivanje iz struje čuda radi
imaš istovrsni situaciju, nekima se nytro beskrajno grije, nekima ne. moguiće je da si potrefio ludu seriju nytra u kojem jednostavno tvoj hard neće prepoznati, a drugi možda kad stave od, čini mi se ds sdi rekao WD hard od 1tb da im uspije.
tako da se, iskren da ti budem, nemoj nervirati. iskoristit ćeš sigurno taj hard, ako za ništa drugo onda za jedan lijepi backup. a za nytra uzmi neršto manje, ionako ne možeš gledati 100 stzvari istovremeno, a tza sve ostalo , dovoljno ti je i 8 gioga, a ko ne i manje.
a ako ekipa nešto smisli, podijelit će to ovdje sa svima nama, i super....a dotada, manej nerviranja