Novi MAXTV reciver izdvojena tema

poruka: 1.908
|
čitano: 915.800
|
moderatori: DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
7 godina
Re: Novi MAXTV reciver
Je al mi kad sideloadamo tu android apk na firestick,
zamrzne nam i ne želi se pokrenuti,
radi i meni apk na huawei tabletu bez googla ok
Poruka je uređivana zadnji put uto 4.3.2025 13:56 (dejo74).
16 godina
Novi MAXTV reciver

ma jebo taj amazon stick,spremio ga u ladicu,a i iz ladice vratio chromecast... puno bolja stvarcica....

...potpis nije potreban...
Poruka je uređivana zadnji put uto 4.3.2025 21:55 (DaNiTo).
Moj PC  
0 1 hvala 0
12 godina
Znači gledam sad ligu prvaka, tj točnije pokušavam gledati ali je negledljivo...
Prebacio sam na boxu samo hd i stalno šteka, znači više šteka nego što slika ide... Speedtest od 30-40mb varira.
Pa jel se ne može nikom obratiti u tom usranom t-comu da nešto poduzmu
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Klipson kaže...
Znači gledam sad ligu prvaka, tj točnije pokušavam gledati ali je negledljivo...
Prebacio sam na boxu samo hd i stalno šteka, znači više šteka nego što slika ide... Speedtest od 30-40mb varira.
Pa jel se ne može nikom obratiti u tom usranom t-comu da nešto poduzmu

prijavi tehničkoj, šalji mjerenje brzine s uređaja s kojeg gledaš i snimi video

nemam za potpis
10 godina
Da, ista igra preko Starlinka. Na hotspotu mobitela radi ok, ne znam koji je Bog starlink ima cca 200 Mbit ping oko 50
10 godina
Evo da se ispravim, trokira sa izmjenama rezolucije i na mobilnoj mreži. Baza je da lista na TiviMate ne štuca na obe veze.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Snimio sam im video od 6 minuta, prijavio smetnju i kad dođe tehničar pokazati ću mu nek gleda fino... Glavno da mi je zadnji pričao kako nije čuo za takav problem kao da sam lud... Poserem im se na njihovu tehniku
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
Novi MAXTV reciver

Njemački maxTv odnosno njihova magenta aplikacija dobiva redovito update na amazon fire sticku tako da je do njihovog nemara i nerada 

2 0 hvala 0
10 godina
Jučer stream MaxTV prošao bez greške, jesu sto unaprijedili jer u mene je sve isto?
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Novi MAXTV reciver

kod mene isto zadnjih tjedan dana barem bolja situacija, dosta manje šteka

0 0 hvala 0
8 godina
Zato jer je došao novi update kojim su očito nešto popravljali.

1 0 hvala 0
10 godina
Primjetio sam dok se vrti MaxTv da dosta upload korisiti, svako par sec po 5-6 Mbit?
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Novi MAXTV reciver

Može li netko usporediti kvalitetu slike preko aplikacije na Sony Android televizoru naspram slike preko njihovog MAXtv prijemnika? Imaju dva u ponudi, obični i android STB, ali zapravo želim izbjeći dodatni box i daljinski. Gledao bih preko aplikacije na Sony Android televizoru i najviše me zanima je li preko aplikacije Full HD kvaliteta ili samo HD?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Novi MAXTV reciver

Ako imaš dobru propusnost, imaš i 1080p preko aplikacije. Ja isto gledam na Samsung Tizenu, aplikacija jeste rudimentalna, nesređena, puna bugova i spora do boli, ali na kvalitetu slike nemam zamjerke.Ne znam kako stvari stoje na Androidu. Imam Kaon stb, ali sam ga uklonio upravo zbog viška uređaja, kabela i daljinskih...

Smetenjaci i smutljivci, mutikaše i bezglavnici, jalnuški diletanti i prodane duše! Crni vragovi, a i oni drugi, žuti i zeleni, ne samo da se nude, već bi i prodali dragu nam Hrvatsku za Judine škude!
Poruka je uređivana zadnji put sri 19.3.2025 3:45 (BlackMoon).
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
Novi MAXTV reciver

Imam jedan problem. 

Imam glavni max tv u svojem stanu odmah do rutera, spojen LAN kablom. 

Na katu iznad, imam u 3 stana, tri pojačivača WiFi (od telekoma) i tri max tv-a (android box) 

Kada uključim svoj Max tv i tri max tv-a po stanovima, na jednom mi stoji "Nemoguća reprodukcija, dostignut maksimalni broj uređaja). 

Dali ima neka caka kako upogoniti i taj četvrti max tv. 

Stavio sam preko telekom aplikacija i dodatni stream al s me jučer zvali  s SZK da dodatni stream nije moguć. 

Sve bi to bilo uredu, da mi dečki s terena kada su došli kod mene nisu rekli, da može jedna linija i optički net, 100/500 može potrpiti četiri max tva u istovremenom radu. 

Dali netko ima sličan slučaj ili ga je nekako riješio. 

0 0 hvala 0
16 godina
Gale92 kaže...

Imam jedan problem. 

Imam glavni max tv u svojem stanu odmah do rutera, spojen LAN kablom. 

Na katu iznad, imam u 3 stana, tri pojačivača WiFi (od telekoma) i tri max tv-a (android box) 

Kada uključim svoj Max tv i tri max tv-a po stanovima, na jednom mi stoji "Nemoguća reprodukcija, dostignut maksimalni broj uređaja). 

Dali ima neka caka kako upogoniti i taj četvrti max tv. 

Stavio sam preko telekom aplikacija i dodatni stream al s me jučer zvali  s SZK da dodatni stream nije moguć. 

Sve bi to bilo uredu, da mi dečki s terena kada su došli kod mene nisu rekli, da može jedna linija i optički net, 100/500 može potrpiti četiri max tva u istovremenom radu. 

Dali netko ima sličan slučaj ili ga je nekako riješio. 

Pričaš o dvije različite stvari, dečki su ti dobro rekli,  optika može bez problema popratiti 4 streama , zapravo može i dosta više.

Ograničenje je do telekoma u smislu koliko ti tvoj paket dopušta istovremenih streamova.  Kod tebe je izgleda u paketu dozvoljeno 3  u isto vrijeme.

Imaš slična ograničenja na svim streaming platformama.

5 godina
veseli777 kaže...

Može li netko usporediti kvalitetu slike preko aplikacije na Sony Android televizoru naspram slike preko njihovog MAXtv prijemnika? Imaju dva u ponudi, obični i android STB, ali zapravo želim izbjeći dodatni box i daljinski. Gledao bih preko aplikacije na Sony Android televizoru i najviše me zanima je li preko aplikacije Full HD kvaliteta ili samo HD?

Ja imam Sony i probao za probu gledati preko aplikacije i da vidim kako to radi i ostao razočaran. Lošije na aplikaciji. Ali to je bilo ima već možda godina. Obrisao aplikaciju i nisam više probao.

14 godina
Pixel kaže...

Pričaš o dvije različite stvari, dečki su ti dobro rekli,  optika može bez problema popratiti 4 streama , zapravo može i dosta više.

Ograničenje je do telekoma u smislu koliko ti tvoj paket dopušta istovremenih streamova.  Kod tebe je izgleda u paketu dozvoljeno 3  u isto vrijeme.

Imam maksimalni paket i full programe. 

Dečki su rekli da će bez problema raditi 4 max tva istovremeno... a sada prc.. 

15 godina
Gale92 kaže...
Pixel kaže...

Uzmi jedan iptv uređaj umjesto androida i 3 streama ti i dalje ostaju slobodna jer iptv ne troši stream. Ne znam dal su što mijenjali ali tako je bar prije bilo.

nemam za potpis
Poruka je uređivana zadnji put sri 19.3.2025 11:52 (tenac).
7 godina
Imamo dva stb-a i još 2 istovremeno rade u aplikacijama isprobao,
čak na istom ip zna zezat nekad,
na Malti kad smo bili me zezalo
pa moraš pogodit sa kojim prvo ući da bi radilo
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Gale92 kaže...
Pixel kaže...

opet ti po starom :) Aj opret pročitaj što sam napisao da ne ponavljam isto.

Koliko vidim, u L paketu piše do dva uređaja istovremeno. Ne znam koji točno paket imaš i što piše pa sam provjeri koliko uređaja maksimalno imaš. I to nema veze s optikom.

5 godina
Novi MAXTV reciver

Moguće da je problem u tome što kod mene ( barem je meni tako kazano ) mogu raditi dvije usporedne Max tv aplikacije.....

Ja sam zato ostao na kombinaciji 2xIPTV i 2x aplikacija .....i onda sve 4 rade usporedno bez problem....

Poruka je uređivana zadnji put sri 19.3.2025 18:27 (Ulica Ulice).

0 0 hvala 0
14 godina
Ulica Ulice kaže...

Moguće da je problem u tome što kod mene ( barem je meni tako kazano ) mogu raditi dvije usporedne Max tv aplikacije.....

Ja sam zato ostao na kombinaciji 2xIPTV i 2x aplikacija .....i onda sve 4 rade usporedno bez problem....

Problem je u tome što ovi moji ne znaju nit tv i max tv upalit, pa me strah im kazati i da moraju uć u aplikaciju.
ma bit će dobra i prvih nekoliko digitalnih kanala..... imaju net...

3 godine
Gale92 kaže...
Problem je u tome što ovi moji ne znaju nit tv i max tv upalit, pa me strah im kazati i da moraju uć u aplikaciju.

Ovdje ti je objašnjeno

https://help.max.com/mk-hr/answer/detail/000002507

Mislim da pojedini ljudi ovdje u temi miješaju bivši HBO MAX (današnji MAX) i max tv preko android boxa (zamijenio IPTV)

合気道家 - Yondan PzKpfw Evropa je poludila. Daje podršku banderovcu i novom banderi Zelenskom. Tko će napasti Hrvatsku? Nitko nas nije napao, 91.
Poruka je uređivana zadnji put čet 20.3.2025 7:29 (Zaporožac).
16 godina
Zaporožac kaže...
Gale92 kaže...

Ovdje ti je objašnjeno

https://help.max.com/mk-hr/answer/detail/000002507

Mislim da pojedini ljudi ovdje u temi miješaju bivši HBO MAX (današnji MAX) i max tv preko android boxa (zamijenio IPTV)

Mislim da nitko ništa ne miješa, cijelo vrijeme se govori o maxtv-u

8 godina
Jel moguće da ovo smeće od aplikacije traži svaki put upisivanje logina i passa ? I to svaki dan. Kakvi amateri.

0 0 hvala 0
5 godina
Novi MAXTV reciver

Meni traži novi login samo ako više od mjesec dana ne koristim aplikaciju na tom uređaju....

0 0 hvala 0
16 godina
Doktor Rambaudi kaže...
Jel moguće da ovo smeće od aplikacije traži svaki put upisivanje logina i passa ? I to svaki dan. Kakvi amateri.

a da napises na kojem uredaju?

meni je stalno logiran na mobitelu i na tabletu...na samsung tv mi izbaci,ali tamo skoro nikad ne gledam

...potpis nije potreban...
8 godina
Meni je isto stalno logiran na tabletu i mobitelu, ali to mi je bitno ko lanjski snijeg.
Na Android tv uređaju moram novi login nakon 24 h. Jesu li normalni ?

0 0 hvala 0
9 godina

Vjerojatno kompliciranje života ovima koji shareaju IPTV + app. Realno, app je namijenjena gledanju na mobitelu i tabletu, za TV guraju svoj STB na kojem se ne treba ulogiravati svaka 24h. E sad, ako ti nekome za 10€ daš svoj account da gleda na app a ti na STBu, naravno da su dodali neku spačku da to bude teže.

Ili su jednostavno nesposobni a ja previše očekujem od njih

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice