Metabox HR-T (DVB-T prijemnik)

poruka: 13
|
čitano: 21.533
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
moderator

Ima li netko iskustva s ovim prijemnikom?

Za sada znam samo osnovne specifikacije:
Hrvatski meni
Teletext
Multifunkcionalni timer
Iznimno niska potrošnja energije
RS-232 za punjenje softvera
Scart priključak
Digitalni audio izlaz

Trenutno mu je cijena oko 200 kn i jedan je od najjeftinijih, a po mogućnostima sasvim solidan...

Metabox HR-T Metabox HR-T
Poruka je uređivana zadnji put pon 15.9.2008 19:40 (Miro).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Metabox HR-T (DVB-T prijemnik)
jer to mozda prijemnik kaj ga reklamiraju na telki za prelazak na digitalni signal?
intel q6600@3.8GHz,500gb hard,4gb ram@840MHz 4-4-4-12 corsair520w,8800gts(g92) oc@9800gtx+
17 godina
moderator
benko kaže...
jer to mozda prijemnik kaj ga reklamiraju na telki za prelazak na digitalni signal?
 Nemam pojma da li baš ovaj reklamiraju, vidio sam ga u prodavaonici specijaliziranoj za TV opremu, dobili su ga prije par dana.
Dodao sam sliku pa možeš vidjeti kako izgleda. Vrlo je jednostavan, nema nikakav displej...
17 godina
neaktivan
pa ima dosta funkcija,hrv meni... po mom misljenju vrijedi tu lovu(makar ga nikad nisam vidio u zivo) bolji je od quadra(moje misljenje) koji kosta 250kn
intel q6600@3.8GHz,500gb hard,4gb ram@840MHz 4-4-4-12 corsair520w,8800gts(g92) oc@9800gtx+
16 godina
neaktivan
(DVB-T prijemnik)

Molim nekog da mi pomogne. Kupio sam LG Plasmu od 107cm. Ima svega ali nažalost nema DVB-T tuner. Imam USB sučelje na toj plasmi. Mogu li sa USB DVB-T TUNEROM riješit problem? želim koristit daljinac od plasme za šaltanje programa? Dali je to uopće moguće, takva zamisao? jer, uz USB DVB-T TUNER ide driverski cd i čini mi se da bez njega neće radit taj tuner. Hvala unaprijed.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: (DVB-T prijemnik)
mrki kaže...

Molim nekog da mi pomogne. Kupio sam LG Plasmu od 107cm. Ima svega ali nažalost nema DVB-T tuner. Imam USB sučelje na toj plasmi. Mogu li sa USB DVB-T TUNEROM riješit problem? želim koristit daljinac od plasme za šaltanje programa? Dali je to uopće moguće, takva zamisao? jer, uz USB DVB-T TUNER ide driverski cd i čini mi se da bez njega neće radit taj tuner. Hvala unaprijed.

Za početak pročitaj u uputama TV-a koja je namjena tog USB priključka i jel uopće moguće priključit tuner na njega.Ako nije ostaje ti samo kupnja recivera koji ces na tv spajat scartom ili HDMI kablom,znaci direktno i neces moci mijenjat programe daljinskim od tv-a osim teletexta.
17 godina
neaktivan

Bez uvrede al kupnja novog lcd-a ili plazme bez ugradjenog digitalnog tunera je bezveze.

Gigabyte EP35-DS3,C2D E8500,Sapphire HD4850 dual slot fansink,Corsair XMS2 (2x1gb) 800mhz,Corsair TX650w,Thermaltake Soprano

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ovdje imate kopletnu recenziju ovoga dvbt receivera kojeg ce djelit i HRT mislim.

http://www.hdtehnika.com/phpBB/viewtopic.php?f=40&t=287

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ja ga imam blizu dva mjeseca i radi savršeno,nema potrebe za skupljima ili poznatijima .

Teletext je savršen,.mali je i nema displeja a daljinski radi besprijekorno

16 godina
neaktivan

Kako to misliš dijelit ?

16 godina
Gech kaže...

Kako to misliš dijelit ?

Na tv-u je bila reklama da pretplatnici hrt-a  mogu dobiti navedeni za 1 Kn.
16 godina
neaktivan

Pokusavam pronaci bilo kakav clanak o tome, ali ne uspjevam...

Mozes mozda detaljnije objasnit tu reklamu? Da li je to supstitut za bon? Mogu li se nekako prijavit za to?....

edit: veli lik iz dvb-t info centra da je dezinformacija ovo za 1kn...da vlada u tome nema prste te da do daljnjeg nema subvencija...

Poruka je uređivana zadnji put uto 30.12.2008 17:13 (Los Sam).
16 godina
neaktivan

Možeš li mi samo reći gdje si ga naša za kupiti jer ja ga nigdje ne mogu naći

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice