Jedna zanimljivost. Jesi probao exportati preko NFSa?
Boot preko NFS-a nije problem, U-Boot ima podršku za to. Samo reci koji SW koristiš na PC-u za NFS server, od čega je ovo log?
Jedna zanimljivost. Jesi probao exportati preko NFSa?
Boot preko NFS-a nije problem, U-Boot ima podršku za to. Samo reci koji SW koristiš na PC-u za NFS server, od čega je ovo log?
Nažalost, ništa... U onoj aplikaciji nigdje ne piše kombinacija za zatvaranje sučelja...
Uspio sam otpakirati i Main i Recovery rootfs, ali opet sam tu zapeo.
Našao sam root password ali ne prihvaća ga.
Probao sam modificirati init skripte da pokrenu busybox ali što god da napravim, nema nikakve promjene. Kao da recovery kernel radi neovisno o recovery rootfs-u (premda izbaci kernel panic u jednom trenutku i zaustavi se).
Sad pokušavam izvući kernel config iz kernela, ali ne nazire se nigdje.
Uklonjeno.
Svaka cast @blagus, samo tako nastavi. . .
Mozes probati staviti onaj poljski FW, pa vidijeti kaj ce ti tada bacati. . .on je cini mi se manje zasticen. . .
Iako nemam ovaj stb, drago mi je vidjeti da se još radi na njemu. Samo tako nastavi
Hvala ljudi... @Diaz, nema niti ovaj zaštitu, nisu uopće FW-ovi zaštićeni.
Vidim da nitko još nije downloadao novi rootfs a svi gledaju... navalite
Kome se da čitati detalje (previše teksta za forum), imam novi post na svojoj stranici: http://blagus.info/e-moji-dumpovi/
znači sad bi se mogao gore staviti neki linux tipa XBMC i bez nekih većih problema bi trebao raditi?
Baš i ne. Zapravo da, ali XBMC za SH4 je u alpha fazi bez video playbacka već godinu dana:
http://forum.xbmc.org/showthread.php?tid=131817
http://www.aaf-digital.info/forum/showthread.php?83282-xbmc-meets-sh4
U teoriji, trebalo bi biti moguće pokrenuti bilo koji program za SH4 procesore.
A MythTV?
Uklonjeno.
Svaka čast, ja tek sad uhvatio vremena to malo proučiti. Vrhunski posao.
E sad, what's next step?
Iduće bih probao pokrenuti neki OpenPLi ili Enigmu/DGS za slični STB, npr. Cuberevo/IPBox 9000HD.
I kako napreduje?
Ne napreduje nikako jer je NAND zaključan dok sam u U-Boot konzoli, a trebao bih ga očistiti jer su mi se stvorili neki bad sektori dok sam eksperimentirao, pa ne mogu preko shella kopirati novi FS u NAND. A nigdje ne mogu naći informaciju jel NAND zaključava sam U-Boot ili postoji neki config negdje koji naredi procesoru da to radi.
Inače, kad bih ovo riješio, već bih gore flashao DGS i uz malo truda imali bi funkcionalan media player.
Ja ću ti dati informaciju- U-boot zaključava NAND.
Hvala. Ali - gdje mu je to određeno? Guglam, i ne mogu naći niti jedan primjer U-Boota koji zaključava NAND dok se pali uređaj, niti jednu naredbu za to, ništa.
Usput, ako netko ima Scenegate 8000, može mi ga posuditi, pa mu ga vratim kad sam gotov?
Hvala. Ali - gdje mu je to određeno? Guglam, i ne mogu naći niti jedan primjer U-Boota koji zaključava NAND dok se pali uređaj, niti jednu naredbu za to, ništa.
Usput, ako netko ima Scenegate 8000, može mi ga posuditi, pa mu ga vratim kad sam gotov?
Tu češ morati pitati Albis za suradnju, ako budu raspoloženi.
Ma imaju i ljudi nakon što su otkazali IPTV, ostalo im je... Ja imam jednog doma od Amisa, ali slučajno sam obrisao flash pa mi treba jedan da napravim dump.
ljudovi jel itko išta uspio napravit od ovog scenegatea 8000?
ljudovi jel itko išta uspio napravit od ovog scenegatea 8000?
Sad sam napisao da mi treba jedan zbog dumpa, pa ga vratim.
ja cu ga vjerojatno dobit sad kad aktiviram maxtv ili cu dobit neki drugi?!
ja cu ga vjerojatno dobit sad kad aktiviram maxtv ili cu dobit neki drugi?!
Eh to ne možeš znati, ja sam sad prije mj. dana uzeo drugi maxTV prijemnik i dobio sam Atlantu a u dnevnoj imam Siemens. . .
Tako da dobiješ ono kaj imaju...
Imam ja, koristim simensov jer mi se neda na taj trenutno radit. Uzeo sam 3 mj probno max tv. Ako mogu pomoci da ovaj svoj simens nekako upotrijebim rado!
ja sad od njega nemogu nist napravit jer nije u mom vlasnistvu...
Da probaš sa HW flasherom (PS3) NAND chipova?
Da probaš sa HW flasherom (PS3) NAND chipova?
Mogu imati i 50 flashera i načina da čitam flash, a ništa mi ne vrijedi ako nemam uređaj s kojeg ću pročitati flash i zapisati u svoj.
Uklonjeno.
Good work, keep going ;).