HRT HD na avermedia kartici

poruka: 6
|
čitano: 4.909
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Pozdrav svima!

U kompu imam Avermedia PCIe duo hybrid karticu. Ona ima dva tunera i podrzava MPEG2 i MPEG4. Nalazim se u Zaboku, riblja kost je umjerena prema sljemenskom tornju. Tuner lovi HTV1, HTV2, RTL, NOVA, JABUKA,NET, Z1,HRT3,HRT4,RTL2, DOMA TV i KAPITAL NET-znaci sve osim HRT HD kanala. koristim software AVERTV i najnovije drivere za win 7. Zna li tko zašto ne vidim HRT promo kanal? jel problem sto je on MPG4, antena nije dobro usmjerena ili nesto treće.

hvala svima i sretna Nova!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

neznam u čemu je problem no hrt hd je još eksperimentalan program i ništa ti se ne emitira osim hd uzoraka

kada se nešto značajno počne prikazivat trebali bi više pažnje posvetit njegovom emitiranju

ja imam avermedia volar HX karticu to je dvb-t/analogna/radio kartica i meni hvata htv hd ali i dubravi imam nešto problema sa hvatanjem hd-a dok sve druge dobro hvata

Ovo je moj potpis...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: HRT HD na avermedia kartici
dantex kaže...

neznam u čemu je problem no hrt hd je još eksperimentalan program i ništa ti se ne emitira osim hd uzoraka

kada se nešto značajno počne prikazivat trebali bi više pažnje posvetit njegovom emitiranju

ja imam avermedia volar HX karticu to je dvb-t/analogna/radio kartica i meni hvata htv hd ali i dubravi imam nešto problema sa hvatanjem hd-a dok sve druge dobro hvata

ma na tren sam pomislil da kartica ne može hd primati, ali lijepo pise da je i  za mpg2 i mpg4 :-)

skidam nove neke aplikacije s avermedia site-a, trazim i neki drugi driver

inace, kartica je mrak, ali je softver piece of shit. govorim u Aver media centru

17 godina
neaktivan

meni je isto malo jadan

ja imam samo za tv

i živcira me kj na svome daljenskom nema za teletekst

Ovo je moj potpis...
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Pozdrav,

Za Volar HX (a radi zapravo i sa svim AVerMedia karticama) se koristi AP6 aplikacija, verzija 6.4 ima opciju remap za tipke na daljinskom, pa možeš staviti funkciju koju želiš!

14 godina
neaktivan

Pozdrav,

Ja živim pod Sljemenom pa ne hvatam HDTV od HRT-a i Nove :)

Samo u centru hvatam HDTV, mislim da je to zato što se HDTV signal emitira samo sa HRT doma u našoj regiji a na Sljemenu ne.

Inače da živim gdje ti živiš, radije bih okrenuo prema slovencima i pokušao hvatati Austrijance :)

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice