Card sharing izdvojena tema

poruka: 984
|
čitano: 917.874
|
moderatori: DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Card sharing

ako nisi zahtjevan korisnik preporučujem opticum ax odin, cca 600-700 kn, odličan reciver za te novce. ja ga imam godinu dana i radi jako dobro, bez problema.

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Card sharing

Koristim cardsharing na 2 linije i imam na obje linije satelitske antene s motorom te pratim sve od 42E do 30W (gledam sportske kanale u 99 % slučajeva). Imam Dreambox DM800 HD PRV na jednoj i prijemnik XPEED LX1 na drugoj liniji.

Molio bih preporuku za neki zbilja dobar cardsharing (koji pruža po potrebi i tehničke usluge poput ubacivanja novih lista kanala putem TeamViewer-a), jer s ovim postojećim cardsharingom više nisam zadovoljan. U slučaju da budem zadovoljan uslugom, plaćam pretplatu za obje linije do godinu dana unaprijed. Unaprijed se zahvaljujem na odgovoru.

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: Card sharing
Ico2005 kaže...

ako nisi zahtjevan korisnik preporučujem opticum ax odin, cca 600-700 kn, odličan reciver za te novce. ja ga imam godinu dana i radi jako dobro, bez problema.

Planiram uzeti Opticum AX-ODIN linux.

Da li je moguće koristiti susjedni wifi internet (naravno da sam susjeda pitao za dozvolu) za potrebe cardsharinga ili mora biti spojen žičano s routerom.

Ako može, jeli neki minus u kvaliteti slike, zastajkivanje ....?

Vidim da ima mogućnost

- WiFi podrška (uz vanjski usb WiFi stick) 

17 godina
Gandalf06 kaže...

Koristim cardsharing na 2 linije i imam na obje linije satelitske antene s motorom te pratim sve od 42E do 30W (gledam sportske kanale u 99 % slučajeva). Imam Dreambox DM800 HD PRV na jednoj i prijemnik XPEED LX1 na drugoj liniji.

Molio bih preporuku za neki zbilja dobar cardsharing (koji pruža po potrebi i tehničke usluge poput ubacivanja novih lista kanala putem TeamViewer-a), jer s ovim postojećim cardsharingom više nisam zadovoljan. U slučaju da budem zadovoljan uslugom, plaćam pretplatu za obje linije do godinu dana unaprijed. Unaprijed se zahvaljujem na odgovoru.

pa listu si sam mozes ubaciti bilo kaj ti najvise odgovara preko dreamset programa. a na netu ih imas jako puno i azuriraju se vise puta mjesecno.

Ohne Audi geht es nicht..
10 godina
neaktivan
WiFi je i više dovoljan za CS, nisu to veliki podaci, no za ostalo (download, video stream) veza mora biti ok, jer ako ti je signal slab onda i brzina pada
17 godina

Odi na satelitski forum i tamo prokopaj koji točno wifi stick za odina moraš uzet da bi ti to radilo, nemoj bezveze ulijetati

9 godina
neaktivan
Card sharing

Ja sam uzeo uslugu sa njuškala i za sad se ne mogu požalit ali većinom gledam sportske kanale, imam je već 7 mjeseci i baš sam nedavno uplatio za cijelu godinu 550kn. Nego zanima me je li itko uspio naći fight channel ili se njega nemože gledati preko cs-a, tražim ga već odavno i nađem 2 kanala na Eutelsat 16 ali samo je crna slika, signal mi je oko 70%?

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Card sharing

ne možeš gledat onog čega nema tj ako ne postoje te kartice u CS-u... Fight kanal je dostupan u paketima TotalTV i VIP a oni ne idu preko CS-a...

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Card sharing

Na VIP-u mi rade neki programi ali Fight ne radi, može li se ikako rješit na MaxTV, prijatelj mi ima MaxTV plaća im pretplatu, ne preko CS-a i ima Fight, ima ga i ISKON TV u nekom paketu ali oni nemaju satelitske usluge

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
tsat93 kaže...

Na VIP-u mi rade neki programi ali Fight ne radi, može li se ikako rješit na MaxTV, prijatelj mi ima MaxTV plaća im pretplatu, ne preko CS-a i ima Fight, ima ga i ISKON TV u nekom paketu ali oni nemaju satelitske usluge

naravno da rade kad se otvaraju u simulkriptu preko MaxTV kartica.... to ne znači da se otvaraju VIP programi već MaxTV... MaxTV nema Fighr kanal na satelitu... ako ga ima preko IP TV (u MAxTV i Iskonu) ne znači automatski da ga ima na satelitu. shvaćaš li razliku između satelitskog emitiranja i IP TV emitiranja? pomiri se s time... što možeš gledat, možeš, što ne možeš, ne možeš i točka.... ne možeš ništa napraviti osim da si legalno uzmeš pretplatu...

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.12.2015 17:57 (dadn).
9 godina
neaktivan
Card sharing

Dobro hvala na odgovoru, nebi mrtav platia one lihvarske pretplate, živit ću u nadi da ga stave na satelit

0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
Card sharing

Pozdrav

Sto  se  tice cs  sa  njuskala svi  oni  nude  isto,nema  kome  nezamrzava  maxtv.

Ja  imam liniju i  povremeno  zamrzava  sto  je  kod  svih  servera  tako,ali  cijena  je  stvarno  povoljna  35  eur  na  godinu.

Nije  nikakva  reklama jer  server  je  u Francuskoj .

Zatrazio  sam  probnu  liniju  i  dobio  za  pet  minuta,i  kasnije  platio paypal i  nemogu  se  pozaliti.

Tko  zeli  da  proba  neka  se  javi  pa  cu  poslati  link na  koji moze  vidjeti  sta  se  nudi.

Lijepi  pozdrav

0 0 hvala 0
14 godina
Card sharing

Ne zamrzava kod svih servera ;)

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Card sharing

Džabe ti je, platio je već godinu dana... :)

Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Card sharing

Pozdrav.

Otac mi jako voli gledati nogomet, te trenutno gleda na 15,6'' laptopu streaminge non stop i želio bih mu za Božić pokloniti kvalitetnije gledanje istoga...

Do prije godinu dana je gledao preko card sharinga nogomet, no iz nekih razloga to više nije moguće...

Moje pitanje je:

1.Best buy reciever za card sharing gledanje nogometnih utakmica ( samo nogomet!)?

2.Best buy za nekoga provajdera CS-a koji je provjeren i nudi ok uslugu za ok cijenu? (iz iskustva ako je moguće) 

3.HD gledanje nogometa, tj. zanima me dali je razlika u cijenama usluge ako želim HD ili ne želim?

4.Dali je moguće sam ubacivati kodove i slično ili je to sizifov posao ?

5.Android TV( npr. KODI software) ili Card sharing za nogomet?

Hvala puno

0 0 hvala 0
17 godina
Card sharing

Ajmo redom: 

1. Po meni, Opticum ax odin, cca 700 kn. Nema posebnog recivera za nogomet. Dobiješ sve što se može dobit, a ti gledaš šta hoćeš.

2. Pitaj CrossDeath na pm, možda on zna. Nemoj ove s njuškala, ne radi im dobro.

3. Nema razlike u cijeni. Niti manje niti više. Otvara ti određene pakete i gledaš sve iz tog paketa.

4. Ne, sve ide preko interneta

5. Android i iptv ti je inicijalno jeftinija kombinacija, al je po meni cs kvalitetniji za gledanje ako nađeš dobar server. To moraš sam odvagnuti jer oba sustava imaju prednosti i mane. Po meni, iptv ima više mana nego cs. Satelit je skuplji, reciver, antena bar 90 cm i 3 lnb-a za satelite 13, 16 i 19 je cca 1500 kn. Na satelitu imaš super kontrolu cs-a i znaš ak počne kenjat da li je do tebe ili do toga što ti daje cs, puno kanala u HD. IPTV je puno jeftiniji, za 300-tinjak kn se nađu solidni android stickovi za kodi. Al moraš imat dobar internet, barem 10 mbita (cs možeš gledat i sa 2 mbita, tu je bitniji ping nego brzina). Kontrole kvalitete iptv-a nema, neznaš jel do tebe ili do njih (obično okrive da ti nevalja internet pa zato kocka i prekida), malo hd kanala, manjkavi i nestabilni epg...

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Hahah tako je platio sam, lipo se uplati preko banke tako da vidiš podatke kome uplaćuješ pa ako smatraš da si prevaren odeš direktno na vrata
9 godina
Card sharing

dobro jutro,

jel mi moze tko preporucit server kod gdje slika ne zamrzava?

istice mi linija (s njuskala) za 10 dana.

hvala i pozz

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Card sharing

pozz

imam optimin tv gdje je slaba tv ponuda, istekla mi je pretplata te sam sada bez ugovorne obveze, racunao sam kupiti sportski program maxtv-a putem satelita, sto bi me izaslo 145 kn na 2 god...

sada sam vidio ovu opciju card sharinga i moram priznati da mi je to špansko selo, molio bi nekoga da mi ukratko objasni što sve dobivam sa time kakve programe i kolika se cijena kreće oko svega toga, mislim nekakv hrvatski prosjek, srednja kvaliteta, da nije škart i ne preskupo. hvala!

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
game789 kaže...

pozz

imam optimin tv gdje je slaba tv ponuda, istekla mi je pretplata te sam sada bez ugovorne obveze, racunao sam kupiti sportski program maxtv-a putem satelita, sto bi me izaslo 145 kn na 2 god...

sada sam vidio ovu opciju card sharinga i moram priznati da mi je to špansko selo, molio bi nekoga da mi ukratko objasni što sve dobivam sa time kakve programe i kolika se cijena kreće oko svega toga, mislim nekakv hrvatski prosjek, srednja kvaliteta, da nije škart i ne preskupo. hvala!

kad nabaviš svu opremu (pretpostavljam da ju nemaš) i platiš CS to će te koštati najmanje kao što bi MaxTV-u platio 10 godina legalne pretplate... 

nemaš tu neke filozofije, trebaš satelitsku antenu, satelitski receiver koji podržava CS i naravno nekome platiti za CS... CS nije legalan i nemaš nikakvu garanciju da će ti raditi, odnosno koliko će dugo raditi... pazi, ako te zanima samo MaxTV onda ti je najbolje da si legalno uzmeš pretplatu i nemaš brige... s CS-om s druge strane imaš dosta i drugih paketa i programa za gledati, ali opet trebaš dodatno potrošiti love da bi pratio više satelita (multifeed sistem ili motor). to ti je igra bez granica i kao što sam rekao nemaš nikakvu garanciju osim dok radi, radi.

12 godina
neaktivan
Card sharing

nemam nista od opreme za CS, znaci preporucas mi da to legalno odradim preko maxtv?

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Card sharing

najbitnije ti je koliko si spreman uložiti novaca. budući da nemaš ništa od opreme, sve to moraš nabaviti (satelitski komplet i receiver) a tu je i montaža te na kraju i sam CS... sigurno neće biti manje ispod 1000 kn zbog početne investicije (a vjeruj da neki ulupaju i duplo više kad uzmu skupu opremu), a sam vidiš koliko te npr koštaju prve dvije godine MaxTV-a + oprema i montaža....

Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina
Card sharing

Nekakva osnovna oprema za CS te izadje cca 1000kn (rec+tanjur+lnb-ovi). Montazu odradis sam ako nemas dvije lijeve ili ako stavljas tanjur na nepristupacno mjesto.

Sto se tice sporta vecina CS linija sa njuskala radi bez problema (Arene, SK i ostali strani sport programi) a nadju se za 50ak EUR godisnje.

0 0 hvala 0
17 godina
game789 kaže...

nemam nista od opreme za CS, znaci preporucas mi da to legalno odradim preko maxtv?

reciver - opicum ax odin, ja osobno ne bih išao jeftinije od toga, cca 700 kn

antena - triax 110 cm - 345 kn ili gilbertini 105 cm - 330 kn

lnb - komad cca 50-70tak kn a da nije neko smeće

koaksijalni kabel nije neka stavka, metar je oko 1 kn

ako hoćeš više satelita onda se uzme motor (skuplja verzija, od 320 kn na gore) ili multiholder za 3 ili više satelita sa isto toliko lnb-a sa diseq sklopkom.

Npr ak ćeš gledat astra, eutelsat i hotbird onda ti treba: 3xlnb (150 kn), jedna diseq sklopka (cca 30 kn) i multiholder (50 kn)

Suma sumare, bez motora 3 satelita  - cca 1300 kn

sa motorom: cca 1500 kn, ali gledaš pun klinac satelita

Poruka je uređivana zadnji put pon 28.12.2015 11:26 (Ico2005).
12 godina
neaktivan
Card sharing

da li su programi preko tih satelita otkljucani ili trebam nekome placati mjesecno za kodove?

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Card sharing

ono što valja većinom je zaključano... naravno da nije otključano... na svakom imaš ponešto otključanih ali svi imaju određene pakete koji su zaključani. neki idu preko CS, neki ne...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Card sharing

Imam sat antenu 90cm sa 2 glave (19,2 i 13) te stari DVB-S SD receiver koji već par godina služi ispod TV-a samo za prikazivanje vremena...

Izvršio bi mali upgrade: novi HD receiver s mogućnošću CS-a.

Vidim da spominjete Opticum AX ODIN s vrlodobrom cijenom. Gledao sam malo taj receiver te mislim da bi me zadovoljavao. Ima sat pa će poslužiti kao i stari dosad, ima HD mogućnost i ima koaksijalni digitalni izlaz, na AV receiveru taman imam jednog slobodnog...

Pitanje za vas: kako mi treba i 16 satelit (za maxtv i arene HD) mislim da mi je najbolje rješenje uzeti rotor.... Da li ga taj receiver podržava te da li ima podršku za Wifi budući da ne mogu provesti LAN vezu do njega....

Gdje ga nabaviti, prodaje li ga tko već unaprijeg updateanog i programiranog? Da li koji drugi bolji model preporučate do 1.000 Kn.

Možete me kontaktirati i na PM / mail.

Lp,...

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
dadn kaže...
game789 kaže...

pozz

kad nabaviš svu opremu (pretpostavljam da ju nemaš) i platiš CS to će te koštati najmanje kao što bi MaxTV-u platio 10 godina legalne pretplate... 

nemaš tu neke filozofije, trebaš satelitsku antenu, satelitski receiver koji podržava CS i naravno nekome platiti za CS... CS nije legalan i nemaš nikakvu garanciju da će ti raditi, odnosno koliko će dugo raditi... pazi, ako te zanima samo MaxTV onda ti je najbolje da si legalno uzmeš pretplatu i nemaš brige... s CS-om s druge strane imaš dosta i drugih paketa i programa za gledati, ali opet trebaš dodatno potrošiti love da bi pratio više satelita (multifeed sistem ili motor). to ti je igra bez granica i kao što sam rekao nemaš nikakvu garanciju osim dok radi, radi.

kvalitetni cs godišnje 750,00 kn

antena multifeed s sklopkom za 8 lmba i 8 lmba oko 1500,00kn

satelitski reciver vu+ 1500,00 kn

ukupno 3750 za prvu godinu

a poslije samo za CS 750kn godišnje

a max tv za dvije godine 3500,00 

mislim da ti je isplativije uložiti u satelitski sistem

i nisi ograničen samo na max tv nego imas 8 satelita za pratiti i vjeruj mi nema tekme ili sportskog dogadaja kojeg nemres pratiti.

Poruka je uređivana zadnji put sub 9.1.2016 21:15 (morpheus7777).
13 godina

Odin je odlican entry linux receiver, za 1000kn ili koju kunu vise mozes naci i VU+ Zero. 

Za odin ti treba wifi stick koji dodje 30ak kn. Sam receiver dodje vec sa enigma2 imageom tako da trebas samo instalirati camove (cccam) i skinuti listu programa.

12 godina
neaktivan
Card sharing

Pozdrav narode,

nabavio AX-Odina i dobio dvije linije na test. Na reciveru se nalazi Open ATV 5.1. Da li je potrebno instalirati neki emulator za njihov rad? Kada se samo ubace u etc ili u usr/keys ne rade!Hvala

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice