Card sharing izdvojena tema

poruka: 984
|
čitano: 918.011
|
moderatori: DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Card sharing

Skineš si Funshare cccam control program na komp i sa njim se povežeš na reciver. On ti pokaže svašta.

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Card sharing

Ja skinuh taj program i testirah cccam

Evo rezultata

test test

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Card sharing

Poz imam dreambox DM 800HD i hocu da kupim enfinityX1 dali se isplati prelazak na optibox jer malo je dreambox prespor iako je podrska jos uvijek bolja za DB!

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Card sharing

Poruka je uređivana zadnji put pon 28.9.2015 22:02 (gondomar).

0 0 hvala 0
17 godina
Re: Card sharing
Znaci da je to katastrofa od linije. Ak si platio, ispingaj mu jos server da dokazes da nije do internet veze i tu sliku mu zajedno sa pingom nabij na nos i trazi svoje pare natrag. Inace ping za maxtv ispod 80 ms je dobar.
12 godina
neaktivan
Card sharing

Ne znam kako da ovdje nalijepim ovu sliku od Funshare control programa, ali piše mi za taj provider 1830 100% (14/14). Ako sam ja dobro ovo sve razumio, to bi trebalo biti super, ali nije super kad mi dobar dio programa neće otvoriti (recimo ne otvara uopće Animal planet, HBO Comedy, Cinemax, Kreator itd.),  a dio ih stalno zapinje (npr. Jugoton, Viasat nature itd.).

Ajde, ovi sportski rade prilično dobro (recimo da malo zaštekaju svakih cca pola sata), ali teško da je to 100%?

0 0 hvala 0
17 godina
Card sharing

Novi ključ ide svakih cca 8 sekundi. To što si napisao vjerovatno znači da ti je poslao 14 ključeva i 14 si ih primio što je 100%, ali je pitanje u kojem vremenskom periodu. Ako ti je poslao 14 ključeva za npr. 10 minuta gledanja programa, znači da i dalje šteka bez obzira na 100% jer ti je za 10 minuta trebalo stići cca malo više od 7 u minuti, znači oko 80 komada...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
gondomar kaže...

Ne znam kako da ovdje nalijepim ovu sliku od Funshare control programa, ali piše mi za taj provider 1830 100% (14/14). Ako sam ja dobro ovo sve razumio, to bi trebalo biti super, ali nije super kad mi dobar dio programa neće otvoriti (recimo ne otvara uopće Animal planet, HBO Comedy, Cinemax, Kreator itd.),  a dio ih stalno zapinje (npr. Jugoton, Viasat nature itd.).

Ajde, ovi sportski rade prilično dobro (recimo da malo zaštekaju svakih cca pola sata), ali teško da je to 100%?

Ne treba ti biti 100% da bi ti svi kanali radili.

17 godina
Card sharing

Tako je, ne treba ako gledaš FTA (slobodne) kanale. Za sve ostalo treba 100% ili što bliže tome.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Card sharing

Ne treba ni za kodirane kanale.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Card sharing

Molim vas za pomoc moze li mi neko pomoci oko instalacije mgcamd-a 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
mirkossam kaže...

Budući da ništa nisi napisao, pretpostavljam da imaš Enigma2 resiver. Dakle, skineš si Mgcamd 1.35 ili 1.38 sa online feeda na resiveru. Zatim skineš ovo, raspakiraš i staviš obje datoteke u usr/keys. U cccamd.list ubaciš linije, uključiš Mgcamd i to je to.

14 godina
neaktivan
CrossDeath kaže...
mirkossam kaže...

Budući da ništa nisi napisao, pretpostavljam da imaš Enigma2 resiver. Dakle, skineš si Mgcamd 1.35 ili 1.38 sa online feeda na resiveru. Zatim skineš ovo, raspakiraš i staviš obje datoteke u usr/keys. U cccamd.list ubaciš linije, uključiš Mgcamd i to je to.

ok ali ja dobijem liniju u obliku "CWS =" gdje to ubacijuem jer ja kupujem online linije i kada kupim mcamd to mi dodje

14 godina
neaktivan
Card sharing

kako je stanje sa cs max tv. trebao bi preporuku dobre linije.

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
bing01 kaže...

kako je stanje sa cs max tv. trebao bi preporuku dobre linije.

čuj sve ti je to relativno za MaxTV... znao sam ja vidjeti linije koje odlično rade ali bi nakon mjesec-dva postale očajne... po logici, sve više i više korisnika na isti broj kartica naravno da će doći do "štucanja" jer mnogi gazde gledaju samo na zaradu da natrpaju što više ljudi

ako hoćeš badava, probaj cccam.najmsat (ili neki drugi) sa http://amine1313dz.me.ma/114201.htm samo isključi Adblocker na tom sajtu da bi ti generirao linije

za one koji imaju Enigma2 receiver, zaboravite cccam, mgcamd, oscam.... stavite DOSCAM... imate sve (emulator i CS, a otvaraju se preko emu i švicarci na 13E i turci na 7E) i radi puno brže prebacivanje od oscama i ne špijunira vas kao oscam ymod. ključeve imate ovdje. linije u doscam lako stavite preko Webnterfejsa samo se logirajte sa IP adresom od boxa i portom, npr 192.168.1.5:7777 (pogledajte u doscam.cfg kako su podešeni user i password, cfg fajla je u etc\tuxbox\config\doscam25)

Poruka je uređivana zadnji put uto 13.10.2015 10:25 (dadn).
14 godina
neaktivan
Card sharing

imam e2 prijemnik (dm 800 hd se v2 kinez). znaći da je bolje doscam  od ccam?

da ne pokušavam onda uopće sa one stranice najmsat izvući free ccam?

koliko traju ključevi?

Poruka je uređivana zadnji put uto 13.10.2015 12:51 (bing01).

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
bing01 kaže...

imam e2 prijemnik (dm 800 hd se v2 kinez). znaći da je bolje doscam  od ccam?

da ne pokušavam onda uopće sa one stranice najmsat izvući free ccam?

koliko traju ključevi?

sa cccam (i mgcamd, oscam npr.) ne otvaraju spomenute švicarce i turke pa onda onome tko ih želi gledati treba oscam ymod ili doscam. za ymod su otkrili da potajno šalje informacije gazdi u rusiju, dok je doscam siguran... druga prednost doscama što je vrlo jednostavan i većinu konfiguracije uspoređujući sa oscamom odradi automatski. doscam jedino za BISS ključeve treba drugačiji format u softcam.key (nego što koristi cccam) ali stavio sam link gdje se skinu doscam ključevi, tj. softcam fajla

doscam instaliraš prema imageu koji imaš u receiveru (newnigma, black hole...)

free ključevi ti traju 24 sata, tj. svaki dan nove moraš. tako je to sa free ključevima. ako želiš novi kod istog a jedan si već zatražio, restartaj internet vezu da ti promjeni IP adresu (ako nemaš fiksni IP od interneta)

Poruka je uređivana zadnji put uto 13.10.2015 23:37 (dadn).
11 godina
neaktivan

Ja imam opticum x405p ,,,,koristim besplatne linije sa generatora jedino max tv neradi dobro kao i svakome nije do resivera ili davatalja cs-a...mnogo je paketa mozes birati zasto se ogranicit na max tv. osobno su mi bitni samo sportski kanali

dani
14 godina
neaktivan
Card sharing

može neki link za dobar generator?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Card sharing

može preporuka za dobar cs

hvala

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Card sharing

Moze li pomoc ?

Fakat neznam vise kaj da uradim , kolika je brzina interneta potrebna za CS,ili ping kaj vec

Imam terrakomov internet Ping je oko 20 , download brzina 2,2mbps , upload brzina 0,52 mbps

kolika je minimalna brzina dovoljna da radi cs normalno

0 0 hvala 0
14 godina
Card sharing

Meni je uredovno radio još kad su profural ADSL u HR, kolko su modemi bili onda, 512k? CS ti zbilja malo treba...

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Card sharing

Puno vam hvala momci na vašim savjetima. Trenutno gledam sa free linijama najmsata. Molio bi ako neko zna gde mogu dobiti free liniju cccam za Bulsatcom  i polaris  sa Hellasa 39 st. 

Lep pozdrav

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Card sharing

dakle cs free linije su smeće jer trzaju i zamrzavaju sliku, također i sa njuškala poslije probnog perioda. znaći pronaći dobrog i poštenog davaoca je lutrija, gotovo nemoguće.

kako stoji da kupim karticu za max tv i probam razmjenjivati sa neki

uteo sam test sa njuškala, ne radi HD na filmovima i dokumentarnim.. da li je hd moguće pratiti  putem cs???

Poruka je uređivana zadnji put čet 29.10.2015 11:48 (bing01).

0 0 hvala 0
14 godina
Card sharing

Moguće je naravno pratiti HD kanale putem CS-a, treba samo naći dobru liniju. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Card sharing

Dakle sta se tice maxa u cs jako malo kartica je 100% ispravno ,a jos u to dosta lknala se sada prebacuje na vipove transpondere tako da morate staviti ako niste najnoviju listu kanala jer dosta toga neradi na staroj listi.sto se tice linije kome treba neka se javi dat cu preporuku davaoc je i vise nego vrlo dobar s obzirom na naknadu.lp

0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
Evo ovako..
Oduvijek hoću imat te strane programe da mogu gledat utakmice
pošto naši klaunovi ne prenose LP ni reprezentaciju...Htio BiH imati što više takvih programa plus one najpoznatije discovery,MTV i programe za filmove...E SAD od opreme imam samo internet brzine 1mbps...

Koji bi mi resiver bio najisplativiji ( vidim dosta ljudi piše D500)...Znači da bude HD (ako je to moguće) plus
bez trzaja i tig gluposti...do 100 eurica...

I koliko je satelit tojest tanjur jer ni njega nemam.??

This time next year we'll be millionaires
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

odlican resiver za te novce je opticum ax odin tanjur + 3lnb-a+ sklopka+ kabel + montaza = 900kn (okvirno bez resivera)

11 godina
protjeran
Znači sve bi me ispalo oko 1600kn??

Vidim da ima po Njuškalu rabljeni 500s za 200-300kn...

Jel se to isplati uzimati ako je atar godinu dana...Pretpostavljam da nema HD...Ima li jos koja "caka" kod tih kineza.?
This time next year we'll be millionaires
10 godina
neaktivan
Boixus Nois PS kaže...
Znači sve bi me ispalo oko 1600kn??

Vidim da ima po Njuškalu rabljeni 500s za 200-300kn...

Jel se to isplati uzimati ako je atar godinu dana...Pretpostavljam da nema HD...Ima li jos koja "caka" kod tih kineza.?

izbjegavajte one koji nisu HD... ni da je 10 kn ja ne bi uzimao 500S... jednostavni razlog zašto: svi polako prelaze na DVB-S2 standard zbog kapaciteta transpondera

kod clonova moraš paziti koji image (software) koristiš jer software za officijelne može ubiti receiver

moja preporuka je za one koji žele odličan receiver, a prihvatljive cijene: VU+ Zero... 

ako hoćeš sa njuškala rabljeni a dobar pogledaj ovaj http://www.njuskalo.hr/satelitska-tv/ipbox-9000-hd-combo-oglas-13499454

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice