Svim novim korisnicima koji prenesu broj u Telemach i starim korisnicima koji su dosad imali jednu od pretplata (Start, Top ili Unlimited).
Nemoze veli teta s druge strane, samo novi korisnici ili prijenos broja! Jucer pitao posto nisam pod ugovorom vec 3 godine! Bezveze i jos me niti ne pozdravi a njihov sam korisnik 15 godina
ma tak su i meni muljali, s obzirom da sam tražio prelaz s HT baš na njihovu optiku, pa po prvome daj ženin OIB, pa se ženska koja mi je to ugovarala razboljela, pa su stornirali taj, ženin zahtjev i opet s mojim OIBom napravili novi ugovor gdje je 1. godina po 1 €/mj.
Međutoa, upravo me nazvala ta ženskica koja me prva nabrkala na novi ugovor, i velim joj da im komunikacija nije baš najbolja unutar firme, jer sam potpisao ugovor ali druga ponuda, i dok joj ja govorim br. starog, neaktivnog ugovora i novog aktivnog, na TeleMach webu, pogledam račun, kad račun 37.8 €, tj. još po HT infrastrukturnom ugovoru koj je već više od godine bez obaveze i koji sam ja naveo da se gasi...😄
sad moram se pak čuti s jazavcem koji mi je ugovorio novu direkt Telemach optika 3-ple play paket po tih 1 € mj. za prvu godinu i 34.9 € za 2.g...
Jesi li ti svjestan da to koliko si ti dugo njihov korisnik nema apsolutno veze s ničim? I ja sam na Tele2/Telemach sigurno jedno 10 godina, ali samo zato što trenutno nema povoljnije ponude na tržištu bez ugovorne obaveze.
Ono što je svima bitno je broj novih korisnika u zadanom vremenskom periodu, jer je to nekakav (čudan) indikator rasta i potencijalnog rasta profita, što je jedino što dioničare i investitore zanima.
Na kraju krajeva, preneseš broj u jednu mrežu na bonove, odmah na dan aktivacije pokreneš zahtjev za prijenos nazad i eto ti akcije.
Ne. Barem ne online. Kod odabira promocije nema opcije za produljenje ugovora na postojećem pretplatničkom broju. Samo novi broj, prelazak s bonova na pretplatu ili prijenos broja iz druge mreže na pretplatu.